خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 29 از 29
    1. Top | #16
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali.N نمایش پست ها
      کنکوری 96 هستی؟!
      اگه اره که باید بگم بله-
      توصیه میکنم بیشتر کنی-شما هر چی تو تابستان بیشتر زحمت بکشی سال چهارم راحت تری
      اینو تجربه ثابت کرده
      وقتی فرصت داری استفاده کن
      من دانش اموز نیستم یه لیسانس دارم
      ویرایش توسط pouyasadeghi : 27 خرداد 1395 در ساعت 03:19

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط حامدیگانه نمایش پست ها
      گزینه ش براساس رتبه منطقه....وبومی گزینیه یعنی اینکه منی که تهرانم کرجم بومم قم قزوین زنجان و برای مثثال یکی 200 منطقه سه بشه من 260 هردو ما تهران بزنیم ولی من چون تهران زندگی میکنم ورودم راحت تره...دراخر اینکه اونایی که تهران میخوان و بومشون نمیخوره باید رتبه سازی کنن ...دراخر دوستم شما روزی 7 ساعت درست بخون اگه زیر 500 کشور نشدی شاهرگمو میزنم...درضمن تو مگه ریاضیت قویه که میری خیلی سبز بزنی اول مهروماه بزن بعد 5ماه برو سراغ خیلی سبز...منطقی برو جلو قطعا موفقی الکی بری جلو وهرکی هرچی میگه توام بخری شک نکن میبازی..توعربی کتاب غزال موسوی بخر...تو زبان اناری بخر... تو ادبیات ارایه خیلی سبز قرابت تاریخ الگو..زبان فارسیم فقط رو دوتا تستش سرمایه گذاری کن که مربوط به متن کتابه و حفظیه..درضمن اینم بدون ازموناتو تحلیل کن تو تابستون سعی کن عمومی بخونی طول سال فقط تست بزنی اینجوری شک نکن عمومیات بالا 75 هستن و اگرم تخصصیارو خراب کردی یا میانگین زدی باعمومی جبران میشه...زیستم اول کتاب بعد درسنامه الگو سپس زدن تستای سطح اسون وسپس سخت..دراخر همایش عمارلو با موج ازمونم بخون بزن...واینم بدون کنکور مهار استرس دختربازی پسربازی نکردن وتلاش واعتماد ب نفسه اینارو داشته باش من قووول میدم توتلوزیون نشونت میدن چشماتو ببند رو به جلو برو کاری نداشته باش رتبه یک ازمون گزینه دو کیه تو. خودت باش ی جایی سربالا میکنی میبینی همون کسی که از تو جلوتره الان فرسخ ها ازت عقبه درضمن اینم بگم تو درس عربی زبان متنای کتاب تمارین کلا حل کن هرکی گفت لازم نیست بیخود کرده مشکلیم بود تایپیک بزن...درضمن اگه معدلتم پایینه از الان روزی ی ساعت واسه نهایی بخون تا دی برو ترمیم شک نکن 19.50 ب بالای
      واقعا شما ادمی هستی که دلسوزی مشخصه
      والا تو سهمیه ایثار هم قطب مهمه و هر کی ماله هر ناحیه باشه تو دانشگاه اطراف راحت تر قبول میشه
      در مورد ریاضی من رشته ام کامپیوتر بوده بالای 20 واحد درسیمون ریاضی بوده من ریاضی قویه بخاطر همین خیلی سبز انتخاب کردم یکی از امیدام ریاضیه
      در مورد فارسی متوجه نشدمم منابعم چی باشه مگه قرابت ایاب سبطی خوب نیست؟ خیلی اصلا باهاش مشکل دارم منابعش منسجم نیست سر درد گمم
      والا من دیپلم مجدد گرفتم خردادم زمین شیمی مونده ازم مونده بود رسوندمش نزدیک تقریبا19
      کل دی وی دی افبا و شیمی الا و عربی الا دارم

3. Top | #18
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط taha.kiyani نمایش پست ها
      بچه ها من مخم داره سوت میکشه! زیر 15000 میخوای!? با هفت ساعت!? اخ قلبم
      یعنی نمیشه 15000 کشوری منظورمه ها ما تو سهمیه ایثار منطقه نداریما

4. Top | #19
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      برای قرابت اول کتاب درسی بعد بعد قرابت هامون سبطی بعد از رو الگو تست بزن...ارایه اموزش سبطی تست هفت خوان...بقیه همون الگو ....درضمن دوتا انتشارات هستن الکی کتاب نمیدن خیلی سبز الگو چون درامدشون فقط فروش کتابه نه ازمون دارن ن کلاس پس خیلی خوبه که از کتب الگو خیلی سبز بهره ببیری دراخر اینکه افبا رو منم دارم تقریبا همه رو جز مخدومی دارم افبا با ریاضیش مخالفم چون فقط برای سطح بالاهاس سروش مویینی که یک نواخته اون مقدم نیاهم عجله داره وانگار سگ دنبالش کرده...ولی برای تو که ریاضیت قویه خوبه..فیزیکش هم که خدایی نظر ندم بهتره...اما داداش میخو محکم بکوب خود من از الان واسه ازمون گزینه دو که فک کنم مهرماه از اول شروع میکنه برنامه دارم رتبه خفن بیارم...تو درس خوندن حریص باش..داداش موزیکای بیخود گوش نده چه میدونم از این رپ جفنگیات سعی کن قبل خواب موزیک بی کلام گوش بدی از باخ یا هر هنرمندی..خیلیا میگن تابستون عمومی نخون اما مرد باش بخون جمع کن از مهر ببند ب تست وشک نکن بالا 90 میزنی جز ادبیات که سخت تره ...تو تخصصیام از مبتکران بخون تستای فار بزن ...اینم بدون تا جون داری تست بزن تا جووون داری حل کن سختاشم حل کن...درضمن دوتا ازمون موفق بشی رفیقات میان میگن ول کن بابا درس چیه ی دلال از پزشک بیشتر درمیاره ازاین حرفا میزنن تا عقب بیفتی ...دراخر سعی کن هدفت تو پزشکی مقدس باشه پز دادن پیش دخترا وپسرا نباشه دلت بسوزه واسه کسایی که بخاطر یه تزریق ونداشتن پول عزیزشونو از دست میدن ...هدفت مقدس باشه بخدا ازاونی که ازتو بیشترم میخونه جلوتری چون خدا عادله ومیفهمه...ودرنهایت اینم بدون صبوری تلاش مداوم مهمه یه کتاب داره فار که 170 صحفهس رتبه 5 کشوری ریاضی نوشته یکی که عین ماها بوده من خریدمش توام بخر بخون
      ویرایش توسط hamed_habibi : 27 خرداد 1395 در ساعت 04:40

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه سوال بچه ها مهندسی کامپیوتر شریف گرایش نرم افزار زیر 100 میخواد؟
      DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      یعنی نمیشه 15000 کشوری منظورمه ها ما تو سهمیه ایثار منطقه نداریما
      چرا نشه اخه... من با همین ساعت مطالعه هدفم 2رقمیه

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      تو خود برنامه ام مشکلی نیست

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      برنامه تان مشکل نداره
      اما دیروز هم گفتم واسه دندون خیلی باید کمتر از 15000 بشید

9. Top | #24
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط raha.. نمایش پست ها
      برنامه تان مشکل نداره
      اما دیروز هم گفتم واسه دندون خیلی باید کمتر از 15000 بشید
      من سهمیه دارم برای قبولی دندون تو سهمیه باید زیر 15000 بشم

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط pouyasadeghi نمایش پست ها
      یه سوال با روزی هفت ساعت درس خوندن از تابستون می تونم به زیر 15000 هزار کشوری برسم با سهمیه دندون پزشکی قبول شم؟
      برنامه اینه
      2 ساعت زیست
      1.30 ساعت شیمی
      1.30ساعت یک روز فیزیک یه روز ریاضی
      1 ساعت یه روز عربی یه روز زبان
      1 ساغت یه روز دینی یه روز فارسی

منابع
      ریاضی خیلی سبز جامع
      شیمی مبتکران پیش خیلی سبز
      زیست خانه زیست شناسی خیلی سبز و الگو
      فیزیک خیلی سبز
      عربی ایاد فیلی
      فارسی الگو
      ذینی گاج
      زبان اناری برای حفظ لغت کد بندی
      سلام فک نکنم بشه چون هر روز فقط باید رو یه کتاب تمرکز کنی مثلا امروزشیمی فردا فیزیک
      وگرنه تداخل صورت میگیره

11. Top | #26
      کاربر نیمه فعال

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      معدلت بالا باشه برنامت خوبه اما برای پایه ضعیف افتضاحه

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nima2580 نمایش پست ها
      معدلت بالا باشه برنامت خوبه اما برای پایه ضعیف افتضاحه
      از چه لحاظ میگی

13. Top | #28
      پاسخگوی ارشد

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار

دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروز
      www.alirezael.ir

14. Top | #29
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پس دسته صاحب سایت با افشار تو یه کاسه هست مشاوره زمانی خوبه نتیجه اش مشخص بشه یعنی از مهرماه تو ازمون قلمچی

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن