ویرایش توسط pouyasadeghi : 27 خرداد 1395 در ساعت 03:19
واقعا شما ادمی هستی که دلسوزی مشخصه
والا تو سهمیه ایثار هم قطب مهمه و هر کی ماله هر ناحیه باشه تو دانشگاه اطراف راحت تر قبول میشه
در مورد ریاضی من رشته ام کامپیوتر بوده بالای 20 واحد درسیمون ریاضی بوده من ریاضی قویه بخاطر همین خیلی سبز انتخاب کردم یکی از امیدام ریاضیه
در مورد فارسی متوجه نشدمم منابعم چی باشه مگه قرابت ایاب سبطی خوب نیست؟ خیلی اصلا باهاش مشکل دارم منابعش منسجم نیست سر درد گمم
والا من دیپلم مجدد گرفتم خردادم زمین شیمی مونده ازم مونده بود رسوندمش نزدیک تقریبا19
کل دی وی دی افبا و شیمی الا و عربی الا دارم
برای قرابت اول کتاب درسی بعد بعد قرابت هامون سبطی بعد از رو الگو تست بزن...ارایه اموزش سبطی تست هفت خوان...بقیه همون الگو ....درضمن دوتا انتشارات هستن الکی کتاب نمیدن خیلی سبز الگو چون درامدشون فقط فروش کتابه نه ازمون دارن ن کلاس پس خیلی خوبه که از کتب الگو خیلی سبز بهره ببیری دراخر اینکه افبا رو منم دارم تقریبا همه رو جز مخدومی دارم افبا با ریاضیش مخالفم چون فقط برای سطح بالاهاس سروش مویینی که یک نواخته اون مقدم نیاهم عجله داره وانگار سگ دنبالش کرده...ولی برای تو که ریاضیت قویه خوبه..فیزیکش هم که خدایی نظر ندم بهتره...اما داداش میخو محکم بکوب خود من از الان واسه ازمون گزینه دو که فک کنم مهرماه از اول شروع میکنه برنامه دارم رتبه خفن بیارم...تو درس خوندن حریص باش..داداش موزیکای بیخود گوش نده چه میدونم از این رپ جفنگیات سعی کن قبل خواب موزیک بی کلام گوش بدی از باخ یا هر هنرمندی..خیلیا میگن تابستون عمومی نخون اما مرد باش بخون جمع کن از مهر ببند ب تست وشک نکن بالا 90 میزنی جز ادبیات که سخت تره ...تو تخصصیام از مبتکران بخون تستای فار بزن ...اینم بدون تا جون داری تست بزن تا جووون داری حل کن سختاشم حل کن...درضمن دوتا ازمون موفق بشی رفیقات میان میگن ول کن بابا درس چیه ی دلال از پزشک بیشتر درمیاره ازاین حرفا میزنن تا عقب بیفتی ...دراخر سعی کن هدفت تو پزشکی مقدس باشه پز دادن پیش دخترا وپسرا نباشه دلت بسوزه واسه کسایی که بخاطر یه تزریق ونداشتن پول عزیزشونو از دست میدن ...هدفت مقدس باشه بخدا ازاونی که ازتو بیشترم میخونه جلوتری چون خدا عادله ومیفهمه...ودرنهایت اینم بدون صبوری تلاش مداوم مهمه یه کتاب داره فار که 170 صحفهس رتبه 5 کشوری ریاضی نوشته یکی که عین ماها بوده من خریدمش توام بخر بخون
ویرایش توسط hamed_habibi : 27 خرداد 1395 در ساعت 04:40
یه سوال بچه ها مهندسی کامپیوتر شریف گرایش نرم افزار زیر 100 میخواد؟![]()
DON'T LEARN TO HACK-------------HACK TO LEARN
آموزش صفر تا صد برنامه ریزی کنکور
مقدمات برنامه ریزی
10 نکته طلائی در برنامه ریزی
خرد کردن برنامه آزمون به برنامه روزانه؛همایش برنامه ریزی![]()
برنامه ریزی به روش کیفی_ حجم بالا مطالعه در زمان کم
مشاوره تحصیلی و کنکور_سایت مشاوره تحصیلی علیرضا افشار
دانلود رایگان همایش های مشاوره ای انگیزشی و آموزشی از سال 90 تا امروزwww.alirezael.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)