تراز و رتبه ی مناسب برای قبولی در دانشگاه ازاد ۹۵...
سلام دوستان
کسی میدونه حدودن با چه رتبه ای دانشگاه ازاد پرستاری(هرشهری)قبول میشم!؟
منطقه سه و بسیج فعال هم دارم
ممنون میشم سریع جواب بدید
مرسی
تراز و رتبه ی مناسب برای قبولی در دانشگاه ازاد ۹۵...
سلام دوستان
کسی میدونه حدودن با چه رتبه ای دانشگاه ازاد پرستاری(هرشهری)قبول میشم!؟
منطقه سه و بسیج فعال هم دارم
ممنون میشم سریع جواب بدید
مرسی
سلام
پارسال اخرین نفر قبولی پرستاری توی ازاد زاهدان با سهمیه بسیج5800وبدون سهمیه بسیج حدود6300بوده...
یکی از دوستانم پارسال(94) ازاد مسجد سلمیان قبول شد و گفت تا30هزار منطقه3گرفته...
ممنون...
اتاق عمل دانشگاه های محدود تری میگیره و همینطور علوم ازمایشگاهی ولی برای پرستاری دانشگاه های زیادی پذیرش دارن...
جدا از بحث قبولی, پیشنهاد میکنم که بین اتاق عمل و پرستاری و علوم ازمایشگاهی- پرستاری رو انتخاب کنید...
بستگی داره شما پرستاری کجا بخواین...یه جایی مثل ازاد تهران-ازاد کرج رتبه ی پایین میخواد...
ولی اگه ازاد یه شهر کوچیک بخوایم حساب کنیم شما با این درصد ها قبول میشید...
ادبیات=32
عربی=20
دینی=50
زبان=40
ریاضی=7
زیست=20
فیزیک=0
شیمی=13
با این درصد ها رتبتون حدودا20هزار میشه...
ظرفیت های آزاد متغیره .خیلی هم متغیره
از طرفی به شهرتون هم بستگی داره.
ولی حدوئی حداقل 25 هزار باید باشی
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
سوال مستقیم هم از فصل ها کم نداریم...
از طرفی اگه شما خوب کار کنید از روی یه منبع خوب مثلا همایش عمارلو یا مثلا تست های الگو رو بزنید متوجه میشید که کدوم بخش از کدوم فصل رو احتمالش هست ترکیبی بدن...
برای مثال شما گردش مواد رو میخونی قسمت ملخش...خوب مگه چقدر در مورد ملخ توضیح داده شده توی کتاب؟!
در حد چند خط توی فصل تنفس-چند خط توی فصل گوارش-اشاره به اینکه ملخ ها جز جمعیت های فرصت طلب هستن و بیشترین انرژی رو صرف تولید مثل میکنن توی کتاب پیش...همین!یعنی شاید روی هم یک صفحه هم نشه!(مگر اینکه بخواد مطالب مربوط به یوکاریوتی رو قاطیش کنه مثل رونویسی و ...و یا با فصل شارش ترکیب کنه...)
پس این نکات کلی رو شما ضمن خوندن اون فصل میتونین یاد بگیرید...
من نمیدونم شما زیستتون تو چه سطحی هست و تا حالا چی مطالعه کردید و بازدهتون چی بوده(حتی اگه یک بار خونده باشیدش از قبل!)از طرفی ممکنه یه بخش برای من مشکل باشه برای شما راحت و برعکس...
ولی خوب در کل به گفته ی اقای عمارلو سر کلاسشون اسون ترین فصل های زیست=
فصل 1-2-3-4-5سوم
پیش2
حدود40درصد سوال کنکور میشن...
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 6 مهمان)