سلام دوستان کسی میدونه چه رتبه ای برای پردیس بین الملل کیش احتیاجه؟
فرستاده شده از HUAWEI G750-U10ِ من با Tapatalk
سلام دوستان کسی میدونه چه رتبه ای برای پردیس بین الملل کیش احتیاجه؟
دولتی دیگه با تهران ادغام شده کیش فقط ازاد داره دندان تا 2500 زیرگروه 1 من خودم 3367 زیرگروه 1 تکمیل ظرفیت 2 پزشکی قبول شدم در مورد خارجم بستگی به کشور و سواد خودتون داره ازتون حتما ازمون میگیرن
منطقه 1 تا 700 منطقه 2 تا 1500 منطقه 3 تا 1500
پردیس بین الملل پزشکی دانشگاه تهران که مدرک همون پزشکی تهران میده
دیگه والا فکر نکنم هیچ مدرکی مثله دانشگاه تهران ارزش برون و درون مرزی داشته باشهعرضه و تقاضا دیگه همه میخوان این رشته و دانشگاه بخونن
ببخشید یه سوال غیر درسی دارم از چند نفر پرسیدم هر کی یه چیزی میگه میخواستم بدونم واسه تحصیل در رشته های علوم پزشکی ( حالا معروف تر هاش پزشکی دندان دارو فیزیوتراپی) در دانشگاه آزاد یا دولتی یا بین الملل اگه معدل دیپلم کم باشه و معدل پیش دانشگاهی ثبت نام نمیکنن؟این رشته ها در این دانشگاه ها برای ثبت نام شرط معدل دارن؟
دادا این پردیسا رو برا امسال اونایی که میرن هند و فیلیپین پولشونو تو بدترین کشورای جهان و مدرکشونو از پایینترین دانشگاهای جهان میگیرن گذاشتن و برمیگردن ایران کار کنن
جونم برات بگه شما که قصد خروج داری باید مدرکتو از همون کشوری که هدفته بگیری چون مدراک پزشکی هرکشور برا خودش اعتبار داره و اگه شما بخوای از اروپا هم مدرکتو بگیری ولی مهاجرت کنی استرالیا . همینجوی نمیزارن کار کنی باید آزمون بدی و 2تا3 سال هم درس بخونی و کتاب پاس کنی ! بله اینجوریاس
ویرایش توسط aCe : 25 خرداد 1395 در ساعت 18:32
بله درجریان هستم...بله درجریان مهاجرت هستم ولی خب واقعا برام جای سوال بود که دولت فخیمه اخه چرا انقدر پول باید ازمردم بگیره درحالی که تحصیلات یکی از شروط تامین رفاه درکشوره ورفاه هم باید به عدالت دراختیارهمه قرار بگیره وصد درصد که رفاه وبرقراری رفاه وظیفست...پول گرفتنشون اخه چیه؟
درضمن بنده دخترم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)