سلاممممممممممممممممممم این اولین پستمه تو انجمن چند سال که دارم درس میخونم امسال دومین سالی هستش که پشت کنکور موندم ولی حس میکنم نمیتونم برسمو میخوام یه سال دیگه بمونم میخواستم در موورد منابع بهم کمک کنید مخصوصا ریاضی و شیمی و انگلیسی.هدفم تو هر سه رسیدن به بالای پتجا هستش شیمی رو میخوام از ترگیب فیل و ازمون فار استفاده کنم نظر شما چیه؟؟؟دیفرانسیل بین گاج و ای کیو گاج موندم اگه منبع دیگه که حجیم نباشه و بشه حسابی خوندش سراغ دارین بگین .گسسته گاج دارم چاپ قدیم همونو بخونم یا خیلی سبز یا فار؟؟؟یا چیز دیگه؟؟هندسه تحلیلی تستای گاج الکی سخته تو کنکور اینجوری نمیدن یه منبع معرفی کنین که در حد کنکور باشه اینم بگم که خودم هدفم تخته گاز فار بعلاوه ازمون فار هستش .و امااااااااااااااااااا هندسه خیلی ها میگن کلا بیخیالش شو نخون نمیشه زد واقعا اینطوریه ؟؟اگه شدنیه چند تا منبع خوب پیشنهاد بدین راستی من هرچی میخونم یادم میره در موردش چیکار کنم؟؟؟انگلیسیم بگم که میگن شبقره بخون باز شما ؟؟یه کمکی بکنین بچه ها میخوام منابع جوری باشه که چند بار دوره بشه در حد کنکور باشه نه اینکه تستاش سطحشون خیلی بالا باشه و باعث بشه تو دو ماه اخر تغعیر کتاب بدمو برم سمت کتاب های جمع بندی