خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات

منابع ریاضی و شیمی و انگلیسی در حد کنکور

سلاممممممممممممممممممم این اولین پستمه تو انجمن چند سال که دارم درس میخونم امسال دومین سالی هستش که پشت کنکور موندم ولی حس میکنم نمیتونم برسمو میخوام یه سال دیگه بمونم میخواستم در موورد منابع بهم کمک کنید مخصوصا ریاضی و شیمی و انگلیسی.هدفم تو هر سه رسیدن به بالای پتجا هستش شیمی رو میخوام از ترگیب فیل و ازمون فار استفاده کنم نظر شما چیه؟؟؟دیفرانسیل بین گاج و ای کیو گاج موندم اگه منبع دیگه که حجیم نباشه و بشه حسابی خوندش سراغ دارین بگین .گسسته گاج دارم چاپ قدیم همونو بخونم یا خیلی سبز یا فار؟؟؟یا چیز دیگه؟؟هندسه تحلیلی تستای گاج الکی سخته تو کنکور اینجوری نمیدن یه منبع معرفی کنین که در حد کنکور باشه اینم بگم که خودم هدفم تخته گاز فار بعلاوه ازمون فار هستش .و امااااااااااااااااااا هندسه خیلی ها میگن کلا بیخیالش شو نخون نمیشه زد واقعا اینطوریه ؟؟اگه شدنیه چند تا منبع خوب پیشنهاد بدین راستی من هرچی میخونم یادم میره در موردش چیکار کنم؟؟؟انگلیسیم بگم که میگن شبقره بخون باز شما ؟؟یه کمکی بکنین بچه ها میخوام منابع جوری باشه که چند بار دوره بشه در حد کنکور باشه نه اینکه تستاش سطحشون خیلی بالا باشه و باعث بشه تو دو ماه اخر تغعیر کتاب بدمو برم سمت کتاب های جمع بندی

2. Top | #2
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چون ریاضی هستین فقط شیمی بهت میگم دوم الگو سوم و چهارم مبتکران که حتما تکمیلیشم باش

3. Top | #3
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      زبان انگلیسی فیل مبتکران با ۱۲۰۱ واژه مهروماه

4. Top | #4
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ببین به نظر من بهترین کسی که میتونه واست منابعتو مشخص کنه خودتی ...

ممکنه اینجا یه سری افراد به عنوان مثال بیان از خیلی سبز یا الگو طرفداری کنن ، خب این دلیلش اینه اکثرا به این کتاب ها علاقه داشتن و با خوندن اونها نتیجه گرفتن

مثلا یک نفر ممکنه کلا با طرح و نحوه درسنامه های خیلی سبز راحت باشه و همون نفر اگه خیلی سبزو بخره (حتی اگه برخی کتاب ها بنظر یه عده بهتر از خیلی سبز باشن ) باهاش نتیجه خوبی میگیره چون علاقه داشته بهش

اینجا صرفا برای آشنایی با انتشاراتی ها و ویژگی های کتاب های خوبه ... اما تصمیم گیری فقط باید دست علاقه خودت باشه

موفق باشی
      اصلا کیف امتحان به اینه که بیست نشی .... !!!

همش بیست که هیجان نداره

5. Top | #5
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نظر دوستمون کاملا درسته حتما نمونه صفحه کتابارو بنگر

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      اتفاقا به نمونه صفحه ها نگاه کردم ولی خب مثلا شیمی ازمون فار تستاش محدود هستش یا مثلا شیمی مبتکران تستاش الکی سخته و واقعا خوندنش در حد سه چهار دور حسابی ممکن نیست من با هر کتابی راحتم از لحاظ درسنامه و اینا با کتابی مشکل ندارم فقط میخواستم کسایی که تجربه داشتن کتابیو پیشنهاد کنن که عاقلانه باشه بشه خوب خوندشو تمومش کرد و درصد خوبی تو کنکور زد و اینکه کتابایی که پیشنهاد دادم به درد درصدی که میخوام میخوره یا نه

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن