عزیزم اگه میخوای بقبولی زودتر شروع کن اما نه این که یهو بری 7-8 ساعت بخونی...
با ساعت مطالعه کم شروع کن وکم کم بیفزا...
اما زودتر شروع کن ...
اگر میخوای موفق بشی از الان برنامه ریزی کن...
و سعی کن قبل از عید تموم کنی و بعد از عید تست بزنی...
@FaMa77
سلام
پیش نیاز های ریاضی: کل ریاضی اول دبیرستان!
کتاب سال اولتون رو پیدا کنید و یا یدونه بخرید و هر 9فصلش رو کار کنید
بعد از اون کل ریاضی دوم رو بخونید . رو مباحث دنباله و تابع تسلط پیدا کنید (عملا فصل دو تا چهار سال دوم همش در رابطه با تابع هستش) . چون شما گسسته هم میخواسد بخونید سال اینده پس روی فصل 7 سال دوم مسلط بشید. بعد کتاب جبر و احتمال رو بجوید
با توجه به این که شما تازه امتحان حسابان رو دادید کل کتاب رو باز هم با تک تک سوالاتش بررسی کنید و تسلط خودتون رو روی فصل حد و مشتق بالا ببرید با تست زنی تا کارتون برای پیش دانشگاهی راحت تر بشه
روی فصل 6 یعنی ماتریس ها هم از روی کتاب دوم کار کنید و کل تمرینات کتاب رو بجوید تا در دو فصل اخر تحلیلی با مشکل رو به رو نشید
امار رو هم بنظرم تموم کنید و از روی گاج نقره ای تست بزنید و اوایل مهر هم دوباره مرورش کنید
برای فیزیک هم فصل اندازه گیری رو فول بشیدبعد کار و انرژی از فیزیک 1 و فیزیک دو باهم بخونیدشون
رو مفاهیم اولیه حرکت شناسی هم که در کتاب سال دومتون اومده کامله کامل کامل مسلط بشید
شیمی هم از حفظیات شیمی 2 شروع کنید و بعد انواع پیوند ها و رسم ساختار لوئیس رو هم کارکنید و ترکیبیات شیمیای رو هم فرمول گستردشون رو بلد باشید رسم کنید و از روی فصل پنج گروه های عاملی رو حفظ کنید
برای شیمی 3 هم شبی 10 تست مسئله فراموش نشه!
ادبیات برید و موضوعی گاج بگیرید و روی مباحث ارایه و زبان فارسی کار کنید و شبی 5 تست قرابت و 5 تست ارایه هم بزنید
عربی هم خیلی سبز بگیرید و روی مباحث دوم دبیرستان مسلط بشید
دینی هم از سال دوم شروع به خوندن کنید
دامنه لغاتتون رو هم در زبان افزایش بدید
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
ویرایش توسط imaginedragon : 21 خرداد 1395 در ساعت 19:08
ممنون ولی یه سری از چیزهایی که گفتینو من خوب بلدم مثل ریاضی اول دبیرستان و فصل اندازه گیری فیزیک فک نکنم که دوباره نیازی به خوندن باشه
برای ادبیات هم من موضوعی نشر الگو رو دارم! خیلی که فرقی نداره؟
برای زبان از کتاب های لغاتی ک بیرون هست میشه استفاده کرد؟ مثل vocabulary in use که چند سری کتاب داره و مرحله به مرحله پیش میره؟
1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2
همیشه برای حل هر مساله بیشتر از یک راه هست . . .!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)