تبریک میگم بهت که وارد این مطلب شدی؛از ارادت معلومه که روزه گرفتن مانع درس خوندنت نخواهد شد و خدا بهت کمک میکنهسوالاتی که ممکنه تو این روزها براتون پیش بیاد،شاید اینها باشه:اما بچه ها اگه واقعا نیاز به بهره برداری صحیح از وقت و برنامه ریزی منظم دارید،توصیه میکنم روزه بگیرید.یکم شب بیداری بدک نیست!ممکنه انگیزه بشه واسه شیفت شباتون تو بیمارستان
روزه بگیرم؟!هنگ نکنم تو این ایام!؟کنکورمو خراب نکنم؟!
برنامه پیشنهادی برای مطالعه در ماه رمضان
البته چون تایم اذان صبح در شهرها متفاوته من 3:30 رو ساعت بیداری در نظر گرفتم.
در این برنامه شما 10.5 مطالعه خواهید داشت.
ساعت فعالیت 3:30 بامداد بیدار شدن از خواب و خوردن سحری و اقامه نمازصبح 5 الی 12:45 مطالعه (بصورت بازه های 45 دقیقه ای) 12:45 الی 16 استراحت و اقامه نماز 16الی 19:45 مطالعه (بصورت بازه های 45 دقیقه ای) 19:45 الی21:45 اقامه نماز و افطاری (قبول باشه ) 21:45 الی23:30 مطالعه (بصورت بازه های 45 دقیقه ای) 24 خواب تا سحر چند نکته:
1- درس هایی که محاسباتی و تحلیلی هستند رو در ساعات اولیه روز و همچنین پس از افطار مطالعه کنید.
2- مناسب است؛در ساعات منتهی به ظهر درسهای سبک رو بخونید.
3- اگر نتوانستید در بعداز ظهر و عصر بخوبی روی دروس تمرکز کنید؛توصیه میکنم فیلم های آموزشی مباحثی رو که اشکال دارید ببینید و یا تحلیل های صوتی یا تصویری تست های کنکور رو.
4- افراط بیش از حد در ساعت مطالعه ( 12 الی 14 ساعت در روز) باعث می شود شما فقط یک هفته اول رو بتونید دووم بیارید و بقیه ایام رو از دست می دهید.
5- از شربت آبلیمو،خاکشیر،بیدمشک،گلاب ،آب هندوانه،خوراکی هایی همچون کاهو،آلو برای تنظیم آب بدن، همچنین غذاهای کربوهیدرات دار علی الخصوص ماکارونی همراه با سس سبزیجاتی مانند قارچ، فلفل دلمه، نخود فرنگی نیز بهتون کمک میکنه زیاد گرسنه نشین.التماس دعا
استفاده از این مطلب برای بازنشر صرفا با ذکر منبع (ذهن برتر) بلامانع است.