خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23
    نمایش نتایج: از 31 به 40 از 40
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      انشاااا قبول شی

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      من؟

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کتاب کنار دی وی دی خوبه

4. Top | #34
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      هوم میبینم جنگ جهانی راه افتاده حامد بابا بیخیال ناراحت نشی ها ولی در مورد این ک تو ی نظری داری بقیه ی نظری دارم میگم سطح هر فردی با بقیه فرق داره شاید اون دی وی دی ک برا تو خوب بوده برا بقیه بد باشه هر چند من واقعا موندم چ تو چ امیر حسین چ خیلی های دیگه چرا فک میکنید با این همه خرج کردن ها و هزینه کردن ها میشه رتبه های عالی کنکور گرفت و راهی جز این نیس نمیگم بهترین منابع و داشتن تاثیری نداره چرا خب مسلما تاثیر داره اما دیگه این هزینه های افراطی چیه هه ب قول یکی از بچه ها خانواده هایی هستن ک با ماهی یک تومن زندگیشونو سر میکنن اون وقت شما خب این نتیجه پول داری زیاد دیگه کاری ب موسسش ندارم و گفتم این فیلم ها برا بعضی ها موثر برا بعضیام ن حالا این وسط کلاه برداری های موسسات هم بماند هه خیلی مسخرس تو ایران کنکور شده منبع درامد خیلی ها در کل برای تموم موسسات و فیلم ها و .... میگم من خودم مدرسه ی شاهد درس خوندم الان ک ن زمان ما مثلا شاهر برا خودش یلی بود بعد تیز هوشان شاد بود چون میگفتن نمونه سطحش جالب نیس اما همین معلم ها سر کلاس بیشتر نکات میپیچوندن فقط بخاطر این ک بچهها رو مجبور کنن بعد مدرسه بچه ها باهاشون کلاس خصوصی بگیرن هه بعد میگن چرا ایران جهان سومیه چرا پیشرفت نمیکنه و هزار تا حرف و حدیث دیگه
      بگذریم از کجا ب کجا رسیدم
      با ی کتاب عالی هم میشه موفق شد مثلا برای زیست فاگو +الگو عالیه
      در مورد فیلم های آلاء خب اگه ی سرچ کنید میفهمید این ی مدرسه غیر دولتی و فک کنم شهریش خیلی بالاس خب مسلما با همچین استادایی شهریه بالا دور از ذهن نیس
      یکی گفت ناصح زاده و شمی و ... با دی وی دی ها برابری نمیکنه یا جای اونا رو نمیتونه پر کنه ی همچین چیزی کافیه سرچ کنید ببینن میلاد ناصح زاده کیه و اون موقعس ک میفهمید ایشون خودشون هم مدرس یکی از موسسه هاس چرا قبل این ک در بارهی سابقه ی دبیران آلاء جستجو کنید چیزیو میگید فیلم هایی ک رایگان ب نظرم اصلا جای انتقاد نداره چون شما پولی بابتش نمیدید ک بخواید حالا بیاید بگین بد یا همش چرت و اینا شاید برا بعضی ها اینا بد باشه و برا بعضیا عالی
      خخخخخخخخخخخخخ بیخیال باو نمیگم همش چون من ک چیزی ندیدم اما 90 درصد اینا حاشیس
      مثل همون بحث کتاب میمونه ک کدوم کتاب بهتر از بقیس ماهام ن تنها ازشون نفعی نمیبریم بجاش ضررم میکنیم کی خوبه چی خوبه اینا فقط برای مولفای کتابا و مدرسای موسسه ها سود داره خوب خوبه اما الان همه چی چینی شده
      ی مسالم میگم ک با کمترین امکانات بهترین شد تو آشنا ها یکی بود ک تموم دبیرستانشو تو روستا خونده بود از نظر وضعیت مالی از حد متوسط هم خیلیییییییییییییییییییییی ییی پایین تر جوری ک گاهی ک هزینه خرید دفتر هم نداشت و از دفتر های پارسالش استفاده میکرد واقعا وضع مالیش بد بود بد ب معنای واقعی برای کتاب تست کتابهای چاپ سال های قبل از دوستاش گرفت رشتشم تجربی بود و این دانش آموز واقعا معجزه کرد رتبه ی دو رقمی کنکور بدون آزمون حالا هر جا میره با افتخار سرشو بالا میگیره چون از هیچی نداشته هاش ب اینجا رسیده
      فقط میگم خواستن توانستن داشتن بهترین معلم خوبه اما در صورتی ک استفاده کنی ن این ک کلی خرج کنی کلی کتاب بگیری دنبال بهترین مدرس کنکور و .... و کلی حاشیه باشی و آخرش هیچی زیادی منابع زیادی این فیلما جز سردر گمی هیچی نداره کی بهتره کدوم بخونم نکنه اون یکی بهتر باشه و.... فقط وقت تلف میکنه
      ببخشید اگه انتقادی کردم یا باعث ناراحتی شدم قصد توهین و ناراحتی نداشتم فقط اینا چیزایی بود ک لازم بود گفته بشه

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      تاپیکتو قبول ندارم خیلی یک طرفه به همه چی نگاه می کنی

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamidarshad5000 نمایش پست ها
      تاپیکتو قبول ندارم خیلی یک طرفه به همه چی نگاه می کنی
      منظورتون این تاپیک بود یا پست من؟

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      توچه درسایی به dvdنیاز هست؟

8. Top | #38
      lRl
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      به نظرمن همه ی دی وی دی ها مسخرن

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      بله خوارم با امکانات کم میشه رتبه خوب اورد اما واسه کنکورای دهه 80 بود الان نگا کن هر کسی که تک رقمی شده با بهترین معلما دبیرستان رو گزرئونده.....دم الا گرم واقعا دمش گرم...اما دی وی دی خوب صد برابر کلاس مفیده...

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به به

صفحه 3 از 3 نخستنخست ... 23

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن