دوستان کسی شرایط و حدود رتبه برای دندانپزشکی رو نمیدونه؟
فرستاده شده از C6603ِ من با Tapatalk
الان وقت این حرفا نیس
برین درس بخونین کنکور فک کنین بهش
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
6 7 تومن رو از کجات در آوردی؟؟؟؟
بحث منطقه محروم اینا نیست اینا قابل حله بحث ثاصلی 21 سال گرو بودن مدرکت پیش دولت و عدم امکان ادامه تحصیل هست درآمد یک متخصص با یک پزشک عمومی حداقل 4 3 برابر فرق میکنه
برند بودن و نبودن رو الان میگی و الا سیستم همونه هیچ فرقی ندارن
اول آخرش باید اون کتابها رو بخونی و یاد بگیری
+خوب بودن یا نبودن این طرح نسبیه.برا کسی که سراسری عادی نیاورده و پول شهریه هم نداره بهترین گزینه استشک نکنه
![]()
قربونت برم چرا اینقده حرص میخوری برای پوستت خوب نیست... من از جاییم در نیاوردم یکی از بچه های انجمن تو ی تاپیک مشابه ک خودشون دانشجو پزشکی اگه اشتباه نکنم سبزوار هستن چون دوستاشون میخوندن این اطلاعات رو دادن.... بعدشم من عرض کردم وقتی خوبه ک رشته های تاپو نیاری و بهترین حالت پیراپزشکی بیاری... بعلههه ولی اینجورم ک شما میگی نیست داداش قطعا یه فرقی بین استادا و امکانات اموزشی دانشگاها وج.د داره.... همونطور که من قشنگ تفاوتو بین مدرسه خودم و بقیه سمپادای تهران میدیم... مههههههمممم تر از همه... جو دانشگاهه.... قطعا کسی ک رتبه جایی مثل دانشگاه ایران اورده و داره اونجا میخونه ادم خیلی قوی باید باشه تومنطقه 1 ک ربته کشکی برنمیداره... خیلی مهمه همکلاسیات کیا باشن...
من اصلا خودم اول دوست دارم دارو بخونم ولی کلا نظرمو گفتم همین...
یکی از دوستام که قبول شده میگفت چند سال دیگه شاید قانون بزارن برای خرید تعهد خدمت![]()
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)