نوشته اصلی توسط laleh74 نمیخاستم این تاپیک بیام..صرفا بخاطر این پست اودم خو بنده خدا حقیقت رو میگه....
هیچ چیز غیرممکن (impossible) نیست، خود کلمه هم دارد می گوید: "من ممکن ام" (I’m possible!) (آدری هپبورن)
نوشته اصلی توسط Dr fatima97 فایل پیوست 55655 ای بابا..ینی باز مونده؟
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
نوشته اصلی توسط laleh74 ای بابا..ینی باز مونده؟
نوشته اصلی توسط Amin ZD دانشمندا غلط اضافی کردن اول خروس به وجود اومده چون اگه خروس نبود چطور نطفه توی اون تخم مرغی که مرغ تولیدش کرده به وجود اومده ؟ بکر زایی
نوشته اصلی توسط Amin ZD دانشمندا غلط اضافی کردن اول خروس به وجود اومده چون اگه خروس نبود چطور نطفه توی اون تخم مرغی که مرغ تولیدش کرده به وجود اومده ؟ بخدا همش تاثیره زیسته..از بس مفهومی خوندیم که دوستان تو یافتنِ نکات خبره شدن باریکلا
میگم چرا اینقدر خواب می بینم احتمالا هم من هم جزو اون 12نفر در روز هستم که اشتباهی به خونوادش تحویل داده میشه !
نوشته اصلی توسط joozef میگم چرا اینقدر خواب می بینم احتمالا هم من هم جزو اون 12نفر در روز هستم که اشتباهی به خونوادش تحویل داده میشه !
این بحثا چیه آخه خروس مرغ نطفه جنین تخمک اسپرم من دیگه تخم مرع نمیخورم
نوشته اصلی توسط magicboy این بحثا چیه آخه خروس مرغ نطفه جنین تخمک اسپرم من دیگه تخم مرع نمیخورم دادا تخم مرغ بدبخت و قبل اینکه نیمرو کنن جنینشو درمیارن میندازن دور مگه تو قبلا جنینشو در نمی آوردی؟؟؟؟
نوشته اصلی توسط Devil May Cry دادا تخم مرغ بدبخت و قبل اینکه نیمرو کنن جنینشو درمیارن میندازن دور مگه تو قبلا جنینشو در نمی آوردی؟؟؟؟ همه خاصیتش تو جنینشه
نوشته اصلی توسط Dr fatima97 ا این منو میگه
نوشته اصلی توسط Dr fatima97 بعد بگین مردا حق ندارن زیر ابرو وردارن مال زناس شما که کفش ما رو هم برداشتین برا خودتون
نوشته اصلی توسط magicboy همه خاصیتش تو جنینشه اون که صد در صد آخه می دونی داداش خیلی وقت پیش از مادر گرامی پرسیدم که چرا عادت کردیم جنینشو در میاریم گفتن که صرفا فقط ی عادته ولی بعضیام می گن که خوردنش حرامه به نظرم این از همون چیزاس که مکارم هی می گه حرامه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)
نمایش برچسبها