سلام دوستان عزیز...
این اولین تایپیک من در انجمن کنکور هست!
در اولین تایپیک خواستم یک مطلب مهم رو به شما دوستان بگم و اون اینکه اصلا نگران تأثیر سوابق تحصیلی در کنکور 95 یا 96 نباشید!... چه بسا که تأثیر برای کنکور 95 و احتمالا برای کنکور 96 مثبت خواهد بود... ولی حتی نگران تأثیر مستقیم آن برای کنکور 96 نباشید!
برای اثبات این گفته به استحضار شما میرسونم که بنده در کنکور 94 با معدل کتبی 15/53 سال سوم(تأثیر مستقیم سوابق تحصیلی) و درصدهای مذکور، رتبه 6774 منطقه دو رو در گروه آزمایشی علوم ریاضی و فنی کسب کردم...
زبان و ادبیات فارسی: 30/7
زبان عربی: 26/7
دین و زندگی: 25/4
زبان انگلیسی: 46/7
ریاضیات: 1/9
فیزیک مکانیک: 51/9
شیمی: 35/4
فی الحال بنده در دانشگاه صنعتی سهند تبریز تحصیل میکنم. البته دوره تحصیل اینجانب در نوبت دوم(شبانه) هست! در واقع خودم دوره نوبت دوم رو انتخاب کردم تا قادر باشم امسال(کنکور 95) در آزمون سراسری شرکت کنم و بتونم در رشته محل موردنظر قبول بشم...
یه مطلب دیگه که میخواستم بگم این هست که به نرم افزار تخمین رتبه مؤسسه گزینه دو براساس سوابق تحصیلی اعتماد نداشته باشید! این نرم افزار فقط برای درصدهای مختص رتبه های بالاتر از 20000 کشوری تا حدودی صادق هست! تخمین رتبه این نرم افزار برای درصدهای وارد شده بالاتر با سوابق تحصیلی متوسط و ضعیف خیلی بدبینانه هست! صحت این گفته من تطابق کارنامه های واقعی برخی رتبه های برتر کنکور 94 براساس سوابق تحصیلی آنها با تخمین رتبه این نرم افزار می باشد...
گفتنی هست که در کنکور سراسری کسب درصدهای بالای 50 در دو یا سه درس عمومی و اختصاصی و درصدهای قابل قبول در سایر دروس عمومی و اختصاصی، واقعا نتیجه ای فراتر از حد انتظار حتی با معدل کتبی پایین خواهد داشت!!!...
مطمئن باشید که سرنوشت خودتون رو در روز کنکور، فقط خود شما میتونید رقم بزنید...