همیشه امید هست هنوز 42 تا کنکور مونده واسه زیست و شیمی فصلای مهم و اونایی که سوال زیاد ازشون میادو بخون و تست کنکور خارج از کشور و داخل کشور بزن
همیشه امید هست هنوز 42 تا کنکور مونده واسه زیست و شیمی فصلای مهم و اونایی که سوال زیاد ازشون میادو بخون و تست کنکور خارج از کشور و داخل کشور بزن
===========
بابا مرد حسابی 20 درصد چیه دیگه؟!
ایشالا بیشتر هم میتونید بزنید فقط خواهش میکنم چیزی رو حذف نکنید ، به هیچ وجه
کنکور اصلا قابل پیش بینی نیس ....
یه نگاه به کتاب معجزه زیست مهرو ماه بندازید کارتون راه میوفته:معجزه زیست کنکور
موفقیت هیچ رازی نداره
از تو شروع می شه
دوست خوب من ، زمانی که تصمیم می گیری شرایطت رو تغییر بدی، شاید به خیلی چیزا فکر کنی..
به راهکارها
به مشکلات
و...
اما یه قانون بیشتر وجود نداره:
"موفقیت به سن ، وضعیت فعلیت ، وضعیت گذشته" تو ارتباطی نداره...
موفقیت شجاعت و شهامت میخواد...
خواستن و خواستن و خواستن میخواد...
موفقیت، در یک کلام، تو رو میخواد...
اینکه وقتی هزار نفر بهت میگن نمیتونی ، فقط یک جمله بهشون بگی:
"بشین و تماشا کن!"
رویای خودت رو محکم نگه دار و براش تلاش کن
درست تو کنکور اونم زیست و شیمی اصلا نمیشه بگی از کدوم فصل چجوری و چند تا تست میاد اما با این زمان اگه ایشون صفر باشن نمیرسن کل زیست مفهومی بخوننو مجبورن سرسری ازش رد بشن پس خوندن چند تافصل اونم ب صورت عالی و کاملا مفهومی و ترکیبی با ی منبع عالی میتونه بهشون کمک کنه هرچند واقعا ی ریسک و باید برای درصد بیشتر خوند تا درصد مورد نظر ایشون بشه گرفت
بعدشم بخش گیاهی با خودش و فصل شارش ترکیب میشه و حداقل اونم اگه فقط فصل 9و10سوم حساب کنیم 5 تست داره حالا بقیه قسمت های گیاهیم 1یا2 تست حساب کنیم میشه حدود6,7تست
از فصل1تا3دوم 1تست میاد از فصل5تا7 سوم 2تست و فصل اول پیش2 تست
فصل 8پیش واقعا پیچیدس ولی خب گیاهی یاد داشته باشی یاد گرفتن اینم راحت تر میشه و میشه رو 1,2تستش حساب کرد و فصل9تا 11پیش ک 7 تست داره
کل تست ها میشه حدود 20تست خب 5تاشم بگیم ترکیب شده با بخش های دیگه یا ..
فک میکنید نمیشه 15تاشو جواب داد در صورتی ک عای خونده بشه اصلا 15 تا هم ن 10تا بازم میشه 20% این برای درصد مورد نظر ایشونه
اما ب قول بچه ها اگه پایش صفر نیس میتونه بخونه و ب درصد بیشتری برسه
اما در کل زیست ترکیبیه
بخش گیاهی با خودش -بخش های جانوری یا بدن با خودشون-بخش ژنتیک با خودش و...
اولش خودمم تو این ترکیبه دو دل بودم اما وقتی آقا امیر حسین گفت خب خیالم راحت شد براهمونم همیشه چ من و چ بقیه میگیم زیست بخشی بخونید
اما برای شیمی ی عده گفتن شیمی 2 خب درسته 12 تست داره اما فک نکینید راحته نمیشه بخش هارو جدا کردمثلا پارسال ی سوال بود ک فصل اول با فصل 4 دوم ترکیب کرده بود این ی نمونه ساده سادش ک اگه سوال پیدا کنم میزارم براتون
بعدشم فصل 1سوم نخونید ک کل شیمی تون میلنگه ی جورایی پایه و اساس شیمی چون واکنش نویسی و حل مسئله ها پیش نیازش یاد گرفتن عالی این فصل
ویرایش توسط zahra.2015 : 13 خرداد 1395 در ساعت 13:38
دوست عزیز وجود امید رو من و بقیه دوستان که تعیین نمیکنیم تلاش شماست که اینو مشخص میکنه و نشون میده،این همه سردرگمی واقعا نباید باشه باوجود این تاپیکای که الان دو سه ماهه فعاله و داره برا این تایمای کوتاه راه وچاه نشون میده.
ماها فقط میتونیم پیشنهاد بدیم که خودتم میدونی همون خوندن جاهای پر تسته.
یه ایده هم دارم واس خودم ک جواب داده شما هم ببین ب دردت میخوره یا نه.
من خیلی از جاهای زیست و شیمی رو فراموش کرده بودم تصمیم گرفتم با خواهرم که کلاس سومه و امتحان نهایی داره رقابت کنم و توی تایمایی ک اون واس امتحان داره منم مث اون بخونم و باهم رفع اشکال کنیم سه کتاب زیستو تو تایم امتحانی طی 5روز خوندم یه دور ک یاداوری شدن کاملا سه تا شیمی رو هم تو سه روز تموم کردم و پایان هر روز یه ازمون جامع از خودم گرفتم انگار امتحان پس دادم.از فرداش شروع کردم جاهای ک از ذهنم بیشتر بیرون میرفت رو دوباره مبحثی و مفهمومی با پرکاری تست بالا دارم میخونم.
حالا شما هم میتونی از این روش ایده بگیری و جاهایی ک قصد خوندنشو داری یه بار شب امتحانی بخونی تا کلیات کار دستت بیاد بعد مفهمومی خوانی کنی
موفق باشید
همه زندگی مرا
لا به لای آغوشت
آرام،تکان تکان بده...❤
بله صد درصد میشه البته به تلاش خودتون بستگی داره..
به نظر من کتاب های خط ویژه اگه کاملا مسلط شین بیشتر از این هم میتونه ب درصد شیمیتون اضافه کنه زیستم با درست خوندن میتونین(((:
(جمله بندیم از پهنا تو حلقم((((: )
بله هست
آری!تا شقایق هست زندگی باید کرد
خودمم نمیدونم چه ربطی داشت
ر.ا:هر چی که بود بچه ها گفتن
فقط شما باید رو30 درصد حساب باز کنین که بتونین تو کنکور 10 15 درصد رو بزنین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)