دوستان دانش آموزم سلام…
سلام و خسته نباشید به همه شما عزیزانم...
امیدوارم از آزمون سراسری92 راضی بوده باشید، خیلی از دوستان می خواستند نظر من رو نسبت به سختی و آسونی این آزمون بدونند! ببینید بچه ها همون طور که در طول سال در کلاس ها و دوره های نکته و تست خدمتتون عرض کردم در هر آزمون استانداردی باید 50 تا 60 درصد، سوال ساده و روان برای حل کردن وجود داشته باشد، در این آزمون هم به همین شکل بود ، سوالاتی مانند 105-106-108-109-112-114-116-117-119-120-122-123-124-141-142 سوالاتی بودند که به سادگی قابل حل بودند . روی هم رفته این آزمون از سراسری 91 دشوارتر بود و به نظر من، آزمون، متوسط رو به سخت بود .
در ادامه حل و بررسی تستهای کنکور امسال رو ملاحظه میکنید، همچنین سعی کردم برای هر تست، گوشهای از تستهای مشابهی را که در کلاسهای طول سال، کلاسهای نکته و تست (در تهران برگزار شد) و همایش های جمعبندی دیفرانسیل (در شهرستانها برگزار شد) که در سال تحصیلی 92-91 برایتان حل کردهام را به یادتان بیاورم(البته بيشتر روی تست های نکته و تست و همايش ها تاکيد شده که احتمالا بيشتر تو ذهنتون مونده!) و با همه قلبم آرزو کنم که با استفاده از آنها توانسته باشید، تستهای دیفرانسیل و پایه کنکور امسال رو به درستی پاسخ داده باشید!
ادامه مطلب را از لینک زیر دنبال کنید.
دانلود کنید!