خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 11 از 11
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

سوال درمورد منابع پایه تجربی که درسنامه داشته باشه

سلام دوستان و خسته نباشید

بنده تویی پایه اساسی مشکل دارم در حد صفرم میخوام کمک آموزشی بخرم که درسنامه داشته باشه بتونم از پس درسا بر بیام اگه میشه معرفی کنید درسنامه داشته باشه اونم خوب ها خوب من رشتم تجربی هستش

1 : ریاضی
      2: فیزیک
      3 : شیمی
      4 : زیست
      5 : ادبیات و زبان فارسی
      6 : انگلیسی
      7 : دین و زندگی

عربی و زمین شناسی گرفتم ولی بقیه نگرفتم لطفا کمک کنید تشکر برای تابستان شدید نیاز به کتاب های دارم که بهم کمک کنن

2. Top | #2

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Lemonade نمایش پست ها

بنده تویی پایه اساسی مشکل دارم در حد صفرم میخوام کمک آموزشی بخرم که درسنامه داشته باشه بتونم از پس درسا بر بیام اگه میشه معرفی کنید درسنامه داشته باشه اونم خوب ها خوب من رشتم تجربی هستش

عربی و زمین شناسی گرفتم ولی بقیه نگرفتم لطفا کمک کنید تشکر برای تابستان شدید نیاز به کتاب های دارم که بهم کمک کنن
      ریاضی اولویت خیلی سبز بعد گاج،مهروماه هم خوبه
      فیزیک اولویت خیلی سبز بعد گاج،مبتکران هم خوبه
      ادبیات موضوعی گاج و همایش های دریافت رو بگیرو خودتو واسه همیشه راحت کن
      شیمی اولویت گاج جامع بعد آزمون پایه فار،البته من جای شما باشم یه خط ویژه مفاهیم میگیرم و فقط کتاب آزمون میزنم،مسائل شیمی دریافت هم خیلی کمک کنندست ولی سطحش بالاست
      زبان فقط جامع مبتکران،از زبان فار هم غافل نشو
      دینی خط ویژه و کتاب درسی
      زیست اولویت کتاب درسی و سوم نشر دریافت و دوم خیلی سبز
      واسه عربی حتما کتاب آزمون تدریجی گاج رو هم بگیر و درطول سال مداوم تست بزن
      موفق باشی

Sent from my K019 using Tapatalk

3. Top | #3
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات

1جامع خيلى سبز
      ٢چهار جلدى خيلى سبز،اگه سطح بالا ميخواى آموزش الگو
      ٣سرى واجب مبتكران،اگه درسنامش برات زياده فيل شميى مبتكران
      ٤كتابنامه زيست مهر و ماه خوبه،اگر تست به همراه نكات بيشتر ميخاى الگو بگير
      ٥ادبياتو موضوعى بخون،لغت:لقمه مهر و ماه؛قرابت:اموزش كتاب هامون سبطى نشر دريافت
      اگر فقط تست ميخاى هفت خان خيلى سبز
      آرايه:هفت خان خيلى سبز
      تاريخ ادبيات:لقمه مهر و ماه؛زبان فارسى:اموزش هامون سبطى نشر دريافت ،تست هفت خان خيلى سبز
      ٦زبان كنكور شبقره
      ٧ميكرو گاج
      برا زمين هم جامع مهر و ماه عاليه
      عربيم جامع خيلى سبز

4. Top | #4
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      up

5. Top | #5
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات

فیزیک ==> پاسخ نامه ی فیزیک گاج کاملترین درسنامه ی فیزیک کنکور و کتاب الگو بهترین تست های فیزیک رو داره . ولی در کل الگو بهتره .
      شیمی ==> درس نامه ی گاج جامع از شیمی مبتکران کامل تره اما مبتکران مفهومی تره . برای تست هم که از فار بهتر نداریم
      زیست ==> الگو و خیلی سبز هردو در عین حال خوب و چرت هستند . در کل کتاب خفن مثل کتاب های شیمی و.. در زیست وجود نداره که درس نامه ی کاملی داشته باشند . از بین همین دوتا یکی رو انتخاب کن
      ریاضی==> هر چی میگیری فقط مهر و ماه نگیر . از ما گفتن . خیلی سبز سروش موئینی رو ندارم اما میگن که خیلی خوبه . الله اعلم
      دینی ==> بی شک گاج + اندیشه فائق
      زمین==> کتاب دریافت براش کافیه اما خب کتاب های دیگه ای هم هست که اصلا ارزش خوندن ندارند
      بقیه رو هم زیاد اطلاع ندارم . مثلا من از عربی گاج سفید و انگلیسی شهاب اناری ( مبتکران ) و ادبیات های موضوعی الگو استفاده کردم که به جز زبان بقیشون درس نامه های خوبی ندارند.
      موفق باشی

6. Top | #6
      کاربر انجمن

Mamoli
      نمایش مشخصات

7. Top | #7
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      up

8. Top | #8
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      آقا چرا تبعیض قائل میشید چرا ما سوال میپرسیم عده ای محدود از دوستان گل جواب میدن یعنی کسی دلش نمیخواد ثواب کنه بره بهشت

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      ریاضی : جمعبندی مهر و ماه (زرد رنگه تقریبن)
      فیزیک :گاج نقره ای خوبه،مهر و ماهم خوبه..خودت تو کتابفروشی انتخاب کن
      شیمی:موج آزمون نشر الگو پایه(تستاش فقط کنکوره ولی واسه بار اول درسنامه رو بخون،تست مبتکران بزن)
      زیست: هیچ کتابی بجز کتاب درسی رو پیشنهاد نمیکنم واسه درسنامه...ولی دوستان میگن "فار" خوبه...
      ادبیات:اگه گیرت اومد "نگاه نو-->تألیف امیر سالاری-یا اگه خواستی موج آزمون هم بد نیست...واسه زبان فارسی : گاج سبز
      دین و زندگی:انتشارات سفیر خرد
      زبان انگلیسی:درسنامه ی خیلی سبز،خیلی خوبه...من خودم خیلی سبز و دارم
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

10. Top | #10
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آقا چرا تبعیض قائل میشید چرا ما سوال میپرسیم عده ای محدود از دوستان گل جواب میدن یعنی کسی دلش نمیخواد ثواب کنه بره بهشت
      اگر دنبال معرفی کتاب هستین اکثر دوستان کتاب هایی که معرفی میکنند سلیقه ای و براساس پایه درسی خودشون هست,فرضا ریاضی جامع مهرو ماه یا فیزیک الگو و.......فکر نمیکنم برای شمایی که فرمودین مشکل اساسی دارین مناسب باشه,زحمت بکشین تشریف ببرین کتابفروشی , به کتابهای هر درس خودتون نگاه کنید و براساس ارتباطی که با کتاب ها برقرار میکنید اقدام به خرید کنید نه صرفا حرف من و امثال من , چون قراره شما اون کتابها رو بخونید نه دیگران.

11. Top | #11
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      ریاضی یکی از بهترین کتابا ابی قلم چیه ولی اکثرا بیوجهن بچهها بهش

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن