امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
سلام داداش نمیخوام نا امیدت کنم ولی با یندرصدا فکنم دندون بیاری باید بیشتر هدف گذاری .این تخمینو از سایت گزینه 2 گرفتم
ویرایش توسط _saeed_ : 04 خرداد 1395 در ساعت 15:56
امام سجاد ( ع ) : چنانچه شخصی از سویی تو را بدگویی كند و سپس برگردد و از سوی دیگر پوزش طلبد ، عذرخواهی و پوزش او را پذیرا باش .
من چند روز پیش اکانت تگرامم رو حذف کردم
نمیرم دیگه ببخشید
کتاب تو این زمینه زیاده ولی اگه حتما میخوای تصویری باشه dvd عربی گاج آقای ماهینی رو بگیر فکر میکنم 3 ساعتش برای تدریس ترجمس : نکات + حل تست سراسری
مطمئن باش بعدش هیچ مشکلی نخواهی داشت
قواعد سال سومم خیلی قشنگ گفته
40 درصد که هیچی راحت بالای 50 میزنی
قیمتشم خیلی خوبه
این درصدارو که هدف گذاریته روتو تخمین گزینه 2زدم تو منطقه2 اومد6000تا7000هزار. باید هدف گذاریت بالاترباشه تا دندون بیاری.
من ارزوی موفقیت دارم برای شما........اما کسی که نصمیم میگیره یه کاری بکنه و انجامش بده قطعا فقط به تصمیمش فک میکنه و حرف دیگران توجه نمیکنه حتی 1مین....حالا من موندم شما الان براچی داری برا دیگران توضیح میدی که میخوای چیکار کنی.....خو اگه تصمیمتا گرفتی و فک میکنی درسته پس اجراش کن نه اینکه وقتتا صرف دنبال راه های مختلف برا راحت رسیدن به هدفت بکنی....اگه تصمیم برا کاری گرفتی...پس یه هدف داری....پس قطعا یه راهم داری......پس قطعا نباید وقتتا برا نطر خواستن دیگران تلف کنی......
پ.ن1:به سهمیه فک نکن....خیلیا فک کردن شل شدن...وسط راه وا دادن....
پ.ن2:هر 1 مینی که هدر میدی......100 متر دور میشی از هدفت....و یهو به خودت میای و می بینی که دیگه....
پ.ن3:اگه داری این جمله ی اخرا منا میخونی بدون که 1 مین دیگه رم از دست دادی.....
موفق باشید
یه کلید طلایی تو زندگی وجود داره که تا حالا چند بار منو از سکته نجات داده!
میدونی چیه؟
هروقت یه چیزی اذیتت میکنه از ته دل بگو به درک!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)