سلام دوستان
الان سه روزه هیچی نخوندم و همش فکرم مشغوله
مامان بزرگم توی سن هفتاد سالگیه .. تا قبل از عمل خیلی سرحال بود.. هیچ مشکلی نداشت..
یه عمل ساده مجرای اشکی چشم باید انجام میداد که به طور معمول اونایی که این عملو انجام میدن بعد یه هفته کامل خوب میشن..مث مامان خودم که این عمل رو انجام داد و زود خوب شد و مشکلی نداشت!
ولی مامان بزرگم بعد عمل خیلی خونریزی داشت... حدودا 7-8 ساعت بعد عمل بطور مداوم خون ریزی داشت و خونریزیش بند نمیومد... اینجوری که پرستارا میگفتن حدودا 2لیتر خون ازش رفته! و به دلیل اینکه یخورده فشارخون داشت نتونستن بهش خون وصل کنن....
بعد یه هفته از بیمارستان مرخص شد ولی روز به روز حالش بدتره... اوایل اصلا اشتها نداشت ولی الان اشتهاش بهتر شده.. ولی خیلی لاغر و بی حال شده و از راه رفتن افتاده..گیجی و خواب آلودگی هم زیاد داره
روز به روز هم اگه بدتر نشه بهتر هم نمیشه...
توی شهرمون دکترای متخصص همه رفتن تعطیلات و دکترای عمومی هم فقط یه سری دارو تجویز کردن که حالشو هیچ تغییری ندادن...
این تاپیکو از سر ناچاری و کلافگی زدم چون دارم دیوونه میشم
ببخشید
فقط میخواستم بدونم دوستان کسی رو میشناختن که چنین شرایطی براش پیش اومده باشه و چیکار کرده؟ آیا وقتی توی این سن خون زیادی از دست بدی چه مشکلی ممکنه پیش بیاد؟ یکی میگفت چون خون توی بدنش کم شده به مرور کبدش از کار افتاده
بخدا دارم دیوونه میشم
اگه واقعا یه مریضی حاد داشت و بخاطر اون مریضیش اتفاقی براش میافتاد مشکلی نداشتم ولی وقتی توی این سن که انقدر سر حاله و بخاطر یه عمل ساده این اتفاق براش میافته ، آدم نمیتونه چجوری با خودش کنار بیاد
پیشاپیش ممنون