سلام دوستان
در مورد ادبیات انسانی ازتون راهنمایی می خواستم
میشه بودجه بندی سوالات رو بفرمایید؟
و این که مبحث سبک شناسی در کدام کتابه؟
در مورد کتاب کمکی هم راهنمایی بفرمایید در زمینه ها ی مختلف ادبیات انسانی لطفا
سلام دوستان
در مورد ادبیات انسانی ازتون راهنمایی می خواستم
میشه بودجه بندی سوالات رو بفرمایید؟
و این که مبحث سبک شناسی در کدام کتابه؟
در مورد کتاب کمکی هم راهنمایی بفرمایید در زمینه ها ی مختلف ادبیات انسانی لطفا
سلام عزیز دل-بودجه بندی رو خودم گذاشتم تو انجمن سرچ کن
سبک شناسی تو ادبیات اختصاصی چهارمه
واسه این ادبیات فقط گاج محوری(سبز-سیرتا پیاز) هست واسه خوندن
البته گاج تخصصی و ابی قلم چی و سیب مهروماه(زرد)هم هست
خلاف قوانین.
تاریخ ادبیات 1و2:10سوال(هر کتاب5 سوال)امسال احتمالا12تا بیاد...
عروض:5سوال
قافیه:1-2سوال
ارایه:5سوال
سبک شناسی و نقد ادبی:2-3سوال
و قرابت انسانی:4-5سوال
بنظرم کتاب زرد مهروماه کتاب خوبیه و جامع و فشرده ولی تستاش قدیمیه و بعضی درسارو کوتاه و مختصر گفته...گاج سبز عالیه انصافا....فقط مبحث عروض رو بذار کنار چون تست زیاد میخواد و یکم سخته
ویرایش توسط Ali.psy : 02 خرداد 1395 در ساعت 03:12
سلام به شما.برای تاریخ ادبیات1 و2،کتاب کافیه و تستای خوب هم توی کتاب ادبیات اختصاصی میکرو ی گاج خوبه،کتاب آرایه ها واقعا کافیه و خیلی خوب نوشته شده،قافیه و عروض کتاب جدید خیلی سبز واقعا عالی و کامله سراغ قلمچی نرید،اگه فقط تست میخواید همون میکروی گاج کافیه،اکه درسنامه میخواید خیلی سبز برای پیش
سلام
ممنون از پاسختون
اسکینر : اتفاقا کنار گذاشتم عروض رو دوستم .ازش متنفرم
ممنون : ناصری-اسکینر - حسین -ریحانه - ناصر عزیز
بنظر من ادبیات تخصصی گاج عالیه..همش تسته اگه شما از اول با اون کار میکردید و اشکالاتونو تو پاسخنامش رفع میکردید می تونستید درصد خیلی بالایی از ادبیات بگیرید...البته الانم می تونید فقط ی کم ...ی کم هم بیشتر سخته
سلام. درس 25 نقد ادبی که شامل نقد لغوی و نقد فنیه ی کم دشواری داره،ولی درسای بعدیش خیلی راحته و یه جورایی حالت تاریخ ادبیات داره((از روی کتاب بخونید تستاش روکار کنید، دو سه دفه که غلط درست بشه دفه چارم مسلطین))
*نکته مهم:تشبیه مرجح هستش که مربوط به مبحث نقد ادبیه و عبارت است از ترجیح دادن مشبه بر مشبه به مثل :یار من از ماه زیبا تر است که اینجا یار محترم به ماه تشبیه شده و ترجیح هم داده شده
من چند روز پیش با کتاب عروض و قافیه و نقد ادبی آشنا شدم به نظر کتاب قشنگی میاد![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)