خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 28
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

رفع اشکال زبان انگلیسی 0 تا 100

سلام بچه ها خسته نباشین کم مونده دیگه روزای آخر رو داریم میگذرونیم. چون خودم استرس دارم و نگران تسلطم به استرس و درسا هستم این تاپیکو ایجاد کردم که بتونم در حد توانم به شما هم کمک کنم. من کتابی ندارم که ازش زبان بخونم شمایی که دارین از درس اول سال سوم شروع کنین گرامر ها رو بگین بهم تا توضیحات کامل رو بذارم در اختیارتون.نگران زبان نباشین خیلی راحته فقط تاکتیک میخواد که اونم دور هم یاد میگیریم. هر روز گرامر دوتا درس رو میخونیم که زود بتونیم جمع بندیش کنیم. اگه پایه این بسم الله من در خدمتتونم

2. Top | #2
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      بعله که پایه ایم
      از فردا ازت میپرسم

3. Top | #3
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      پس منم با کمال میل حاضرم از فردا

4. Top | #4
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      لغات نصفه خوندم
      از امروز از رو تیک8 شرو کنم قشنگ بخونم و شبقره تست بزنم؟
      راهنماییم کن پلیز

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط سیمین نمایش پست ها
      سلام بچه ها خسته نباشین کم مونده دیگه روزای آخر رو داریم میگذرونیم. چون خودم استرس دارم و نگران تسلطم به استرس و درسا هستم این تاپیکو ایجاد کردم که بتونم در حد توانم به شما هم کمک کنم. من کتابی ندارم که ازش زبان بخونم شمایی که دارین از درس اول سال سوم شروع کنین گرامر ها رو بگین بهم تا توضیحات کامل رو بذارم در اختیارتون.نگران زبان نباشین خیلی راحته فقط تاکتیک میخواد که اونم دور هم یاد میگیریم. هر روز گرامر دوتا درس رو میخونیم که زود بتونیم جمع بندیش کنیم. اگه پایه این بسم الله من در خدمتتونم
      سلام ؛ بسی تاپیک نیکویی است!
      ولی لطفا دوستان تاپیک رو با حرف پر نکنید تا درسا پشت سر هم بره و یه چیز خوبی رقم بخوره.

6. Top | #6
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      والا گفتم چون من خودم کلا هیچی زبان نخوندم واسه کنکور به کتاباش وارد نیستم. با اطلاعات خودم میزنم 90% اینا که اون 10% هم بخاطر ریدینگم میره همیشه نمرش میخواین شروع کنیم؟

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      والا گفتم چون من خودم کلا هیچی زبان نخوندم واسه کنکور به کتاباش وارد نیستم. با اطلاعات خودم میزنم 90% اینا که اون 10% هم بخاطر ریدینگم میره همیشه نمرش میخواین شروع کنیم؟
      شروع کن

8. Top | #8
      کاربر انجمن

Daghon
      نمایش مشخصات
      کاملا
      موافق

9. Top | #9
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      از درس اول شروع میکنیم. زبان توضیحم فارسیه اما اونجاهایی که لازمه انگلیسی هم میگم بهتون.
      مبحث اول: noun clause (جمله اسمیه) درس اول سال سوم

اول ببینیم تعریف noun clause چیه. noun clause به جمله ای گفته میشه که با اسم شروع شده باشه.مثلا داریم:
      Sue lives in that apartment
      همونطور که میبینین این یه جمله کامله و نیازی به جزء دیگه نداره
      در مقابل داریم:
      who lives in that apartment
      شاید بگین این جمله غلطه چون باید بعدwho فعل کمکی میومد. بله میشه اینطوری گفت که باید فعل کمکی بیاد بعدش اما تو تستهامون اگر داشتیم
      I don't know .............. in that apartment
      جوابش چی میشد؟ میتونستیم بازم همین حرفو بگیم؟؟؟؟ نه! چون اگه دقت کنین اینجا یه عبارتی داریم به نام I don't know که گند زده به آرمانامون
      .در واقع این خرابکاره اومده که بهمون بگه من یه جکله ناکاملم منو کامل کنین .با چی؟با مفعول!!! گزینه هایی که تو کنکور مطرح میشه:
      1)who does live
      2)who live
      3)who lives
      4)who does lives
      ببینین اگه این خرابکاره I don't know اول جمله نبود کارمون راحت بود و با قاطعیت گزینه 1 رو انتخاب میکردیم. اما حالا که هست چاره ای نیس جز اینکه مفعول بیاریم براش. who does live که یه جمله ی پرسشیه وقتی تبدیل به مفعول بشه فعل کمکیشو از دست میده و فعلشم به شکل معمول صرف میشه یعنی میشه who lives. پس ما هم گزینه 3 رو انتخاب میکنیم.
      در کل:
      یه سری افعال هست که تو فارسی بهشون میگیم گذرا و تو انگلیسی (که یادگیری اسمش مهم نیس) میگیم transitive verbs و همونطور که میدونین شامل جملاتی میشه که به تنهایی کامل نیستن و به اجزایی نیاز دارن که کاملشون کنن. اگه این جور افعال در اول جمله بیان مثل I don't know واسه کامل شدن به یه جزء دومی نیاز دارن که یا یه اسمه مثلا I don't know her یا یه عبارت اسمیه I don't know who lives in that apartment. پس اینجا who lives in that apartment یه عبارت اسمیه نه فعلی و همونطور که گفتم نقشش مفعوله.در واقع اینجا who و جمله ای که بعدش اومده مفعول هست نه اینکه بخواد سوال بپرسه. پس وقتی میخوایم یه عبارت wh-question رو در نقش مفعول بیاریم که خرابکاری جزء قبلیش رو درست کنیم این کارو انجام میدیم:

شکل اولیه: wh-word (who, what, where, why...) + do/does + simple verb + .....
      شکلی که تبدیل به مفعول شده: wh_word (who,what,where,why...) + simple word که این simple verb باید تو سوم شخص مفرد حتتتتتتتتتتتما به شکل معمولش تلفظ بشه

امیدوارم تونسته باشم برسونم مطلبو. اگه از جاییش سر در نیاوردین بپرسین

10. Top | #10
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      راستی اگه اینطوری طولانی میشه میتونیم یه کاری کنیم. از درس اول باز شروع کنین اشکالاتتونو بگین که توضیح بدم

11. Top | #11
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نکته کنکوری امروز در مورد افعال ing دار
      اگه تو سوالات بعد جای خالی فعل ساده همراه با to بود فقط دو حالت میتونه داشته باشه: 1.اگه قبل از جای خالی یکی از افعال am,is,are داشتیم جوابش صد درصد گزینه اییه که توش فعل ing دار داشته باشه.توجه کنید که فقط فعل +ing نه کمتر نه بیشتر
      2.اگه قبل از جای خالی افعال am,is,are نداشتیم جوابش گزینه اییه که توش شکل ساده و معمول فعل وجود داشته باشه.
      در حالت کلی فعل ing دار فقط و فقط زمانی به کار میره که قبلش یکی از افعال am, is, are به کار رفته باشه اما دقت کنین که برعکس این حالت درست نیس.یعنی اگه کی از این سه تا وجود داشته باشه دلیا نمیشه که حتما فعل بعدش ing دار باشه. مثال میزنم:
      I.... to go out with my friend (want)
      I'm ...... to have lunch (go)
      جوابشو شما با کمک افعال داخل پرانتز برام بنویسین

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      توضیح کامل بهتره
      البته لطفا..

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      لطفا هرروز فقط 1 نکته بذار که قشنگ بفهمیمش
      و اگه میشه مثلا روزی 10 تا از کلمات هم بذار

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نکته کنکوری امروز در مورد افعال ing دار
      اگه تو سوالات بعد جای خالی فعل ساده همراه با to بود فقط دو حالت میتونه داشته باشه: 1.اگه قبل از جای خالی یکی از افعال am,is,are داشتیم جوابش صد درصد گزینه اییه که توش فعل ing دار داشته باشه.توجه کنید که فقط فعل +ing نه کمتر نه بیشتر
      2.اگه قبل از جای خالی افعال am,is,are نداشتیم جوابش گزینه اییه که توش شکل ساده و معمول فعل وجود داشته باشه.
      در حالت کلی فعل ing دار فقط و فقط زمانی به کار میره که قبلش یکی از افعال am, is, are به کار رفته باشه اما دقت کنین که برعکس این حالت درست نیس.یعنی اگه کی از این سه تا وجود داشته باشه دلیا نمیشه که حتما فعل بعدش ing دار باشه. مثال میزنم:
      I.... to go out with my friend (want)
      I'm ...... to have lunch (go)
      جوابشو شما با کمک افعال داخل پرانتز برام بنویسین
      متاسفانه توضیح ابتدایی رو نفهمیدم اگه میشه یه مثال بزن.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      این راهی که گفتم راه سریعشه. توضیح کاملش اینطوری میشه:دومین گرامر درس اول سال سوم در مورد فعل آینده ساز be going to هست.در حالت کلی سه حالت واسه ساخت زمان آینده داریم که دوتاش در سطح دبیرستان مطرح شده و منم همونا رو میگم.اول اینو بگم اگه دبیراتون بهتون آینده دور و نزدیک گفتن اونو از ذهنوتن پاک کنین چون درست نیست درستش آینده قطعی و احتمالیه که به این شکل میشه:آینده قطعی که بحث امروز ماست به این شکل ساخته میشه:Subject + Be going to + to + simple verbهمونطور که میدونین be یعنی افعال am, is, are و گذشتشون که میشه was and wereمثلا وقتی برنامه ریزی کردیم واسه آخرهفته که بریم سینما و برنامه قطعیه میگیم We are going to go to cinema at the weekend.اما اگه برنامه ریزی کردیم ولی احتمال داره قطعی نشه اونموقع میگیمWe will go to the cinema at the weekendکه ساختار دومی به این شکل میشهSubject + will + simple verbپس وقتی از will استفاده میکنیم که یا احتمال ردشدن برنامه وجود داشته باشه یا اینکه بدون برنامه ریزی قبلی یه کاری رو انجام بدیم.مثلا وقتی تلفن زنگ میزنه ما فی البداهه تصمیم میگیریم از قبل برنامه ریزی نشده که تلفن زنگ بزنه و ما بریم جواب بدیم.اونموقع میگیمI will answer the phone.یه مثال در مورد خودمون:We are going to take entrance exam on Tir 24th.ولی....We will get the acceptance of Tehran university of medical scienceکامل تونستم برسونم مطلبو؟

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن