شما از کجا میدونید که تمام این احادیثی که این همه مدت داره نقل میشه اصلا درست باشه؟!
یه حدیث بعد از این همه سال دچار تحریف نمیشه؟!
شاید بگین ثبت کننده های این حدیثا آدمای مطمئنی بودن،ولی نمیتونم این رو قبول کنم وقتی که میبینم همین الآنشم یه سری از علما میان مثلا به نفع اسلام یه سری مزخرفات میگن
درک کنید که دنبال آیه ی قرآن میگردم
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
انسان خود دارای عقل و شعور است.
احادیث در صورتی تحریف میشوند که به نفع کسی باشد یا کسی از ان سودی ببرد.
آیا این احادیثی که وجود دارند با قران منافات دارد؟ایا این ها برای کسی به جز مومنین و عمل ککندگان به ان برای کافران سودی دارد؟آیا نمود واقعی این احادیث در زندگی دنیایی شما متجلی نشده است؟
از توکل کردن و بحث های روانشناسی که الان توی امریکا بهش پی بردن و از حجامت طب اسلامی که در دانشگاه المان یک پزشک طی تحقیقاتی فواید بی شمار ان را ذکر میکند و طریقه ذبح که الان دانشمندان معتقدند بهترین روش سر بریدن است.
اینا مال کی(چه موقع) بودن؟ مال زمانی که عربا دختراشونو از فرط بی عقلی زنده به گور....
زمانی کسی هرو از بر تشخیص نمیداد
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
با اونجایی که قرمز کردم کار دارم
شما از کجا میدونین که برای کفار سودی نداره؟!
فقط یه درصد به این فکر کن،که این احادیث رو خود کفار ساخته باشن تا مسلمونا رو امیدوار کنن بعد که میبینن اتفاقی نیفتاد خود مسلمون از دین خارج میشه
این همه گفتن 2012 قراره همه چی از بین بره و از این مزخرفات،حالا به نظر شما کسی که عقیده ی ضغیفی داشته باشه وقتی ببینه چیزی نشده از دینش خارج نمیشه
از این دست مثالا خیلی زیاده...!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)