خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
اتفاقا همین ایده نیم ساعت پیش به ذهن خودم خطور کرد !
البته این اسمش بی دقتی نیست!
مولد این ابهام این بود که وقتی من بتای منفی رو هم ارز با الکترون گرفتم و وقتی دیدم که بالای بتای منفی نوشته صفر من اون صفر رو هم ارز با عدد جرمی گرفتم پایینش طبیعتا میشه جرم اتمی و بعدش این تناقض که عدد اتمی منفی یک هست و عدد اتمی منفی نمیشه !
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
VIVA Math & Physics
E=mC2
نه خب ببین من دوست دارم یک مطلبی رو 100% درک کنم! میتونستم همینو طوطی واری حفظ کنم واکنش بتا زایی رو!
ولی دوست داشتم بدونم اشتباهم چیه!
دقیقا علت این که بچه ها موفق نمیشن همینه! تستا رو بعد از اینکه یه مدت میزنن طوطی واری حفظ میکنن!سه روز دیگه هم هیچی یادشون نیست! از آخرم با 20 % فیزیک یا ریاضی از حوزه کنکور خداحافظی میکنن!
ممکنه نفر اول کنکور هم حتی یک سئوال ساده رو بلد نباشه !
الان ممکنه خیلیا تو همین فصل رو دارن مطالعه میکنن برای بار اول این اشتباه ساده رو مرتکب بشن!
VIVA Math & Physics
E=mC2
دقیقا الان فرق معلما همینه!
توی درسای تفهیمی!
سیستم آموزشی ایران کاملا متمرکزه ! یعنی کتاب فیزیک پیش دانشگاهی دست نفر اول کنکور هست
دست نفر آخر کنکور هست!
این که چجوری ازش بخونی و بفهمی مهمه!
VIVA Math & Physics
E=mC2
سلام دوست عزیز
تغییر در هسته های رادیو اکتیو به یکی از 3 روش زیر است:
- واپاشی هسته با گسیل ذره (آلفا)a :ذره آلفا هسته ی هلیم He4،2 است که از 2 پروتون و 2 نوترون تشکیل شده
- واپاشی همراه با گسیل ذره بتا(با بار منفی) :ذره بتا منفی ازجنس الکترون است
- واپاشی همراه با پوزیترون (بتا مثبت) : یک پروتون به نوترون و پوزیترون تبدیل میشود
- رفتن هسته از حالت برانگیخته به حالت پایه همراه با گسیل پرتو گاما : این پرتو از جنس امواج الکترو مغناطیسی با طول موج بسیار کوتاه است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)