سلام عاغا لطفا بیاین نظرتونو بگید. تاثیر میدن؟نمیدن؟ بخونیم؟ نخونیم؟ وقت بذاریم براش؟ نذاریم؟؟؟
سلام عاغا لطفا بیاین نظرتونو بگید. تاثیر میدن؟نمیدن؟ بخونیم؟ نخونیم؟ وقت بذاریم براش؟ نذاریم؟؟؟
سلام وقت بخیر.
معدل ک امسال + شد و تموم پس دیگه فکر نمیکنم اینقد جای بحث راجب نمره های ترمیم برا کنکور 95 باقی بمونه.
فقط یه چیزیو باید بدونید ک اگه خدای نکرده خواستید سال 96 هم باز کنکور بدید و الان ترمیم رفتید و جدی نگرفتید یا اصن غایب کردید این فرصت ترمیم رو هم سوزوندید و عملا بدبخت میشین
(پس اگه یه درصد هم فکر موندن هستید ترمیم رو خیلی خیلی جدی بگیرید)
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
ن دادا من فارغ ام و اگه امسال نرم باید برم خدمت. موضوع تاثیر مثبتشه. آیا ترمیم تاثیر داده میشه ک بتونیم از تاثیر مثبتش استفاده کنیم؟؟؟ فقط واسه 95. نه 96
داداش من به شما میگم ادمه تنبل ناراحت نشیا،اما شما میخای از یه جمعی که هیچکدومشون کاره ای تو اموزش پرورش نیستن و اطلاعات رسمی رو ندارن، یه تاییدیه واس خودت بگیری که دیگه نری ازمونو خلاص نظر من اینه که شاید تاثیر داده نشه،تاثیرم داده باشه چون مثبته، نمره ی پایین به ادم لطمه زیادی نمیزنه احتمالا.اما من قطعا 2 3 تایی که ثبت نام کردمو میدم.
من دیروز رفتم مدرسه گفت به ما گفتن که کسی خواست انصراف بده میتونه درسا و نمراتشم حذف میشن انگار نه انگار که ثبت نام کردی من اگه بدونم قطعی مثبت شده واسه ۹۵ حتما انصراف میدم
والا من با تخمین رتبه واسه 95 حساب کردم اگر تاثیر قطعی میموند و ترمیم نمیکردم رتبم حدود 700-800 شه اما اگه ترمیم کنم 300-400 میشه. خب 400 تا اختلاف زیاده قشنگ دانشگاتو تغییر میده... ای بر پدر نظام آموزشی لعنت ک هر روز یه تز جدید میده. خو لامصب یکی نیست بیاد در مورد ترمیم پاسخگو باشه بگه تاثیر داره یا نه؟؟؟ حداقل 5-6 هزار نفر دارن خرداد ترمیم شرکت میکنن نباید تکلیف اینا مشخص شه ؟؟؟
من از سنجش چندبار پرسيدم گفتن بايد از اموزش پرورش بپرسيد تو اموزش پرورش هم كسي جوابگو نبود
شما يه زنگ به اموزش پرورش شهرتون بزن ببين چي ميگن
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
ببینین من گه کاری ندارم،اولا اینا عمرا پول ادمو پی بدن،پس من تا تهش امتحان میدم،دوما اینا هر روز یه چی میگن و خودشونم نمیدونن چی میگن،پس من بازم امتحان میدم،سوما خیلیا هستن بعد از 5 6 یال که یه رشته غیر علاقشون قبول شدن بر میگردن باز کنکور بدن،اون موقع اسن معدل موثره.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)