زیست 2 عمارلو (نشر دریافت) ژنتیک رو کامل گفته یا تو پیش اورده ?
آنقدر شکست میخرم تا راه شکست دادن را یاد بگیرممممممممممممممممممممم م!
ژنتیک جمعیت (5 پیش) و ژنتیک فرد (8 سوم) تو جلد دوم هستن
ولی ماده ی ژنتیک و میتوز و میوز (5 و 6 و 7 سوم) تو جلد یکن
البته چاپ قدیم که دو جلدی بود
سلام
همایش ژنتیک عمارلو
قبلا جزوه کارگاه ژنتیک آقای عمارلو تو همایش پیش بود ولی با تغییراتی که درباره همایش انجام شد و تفکیک جداگانه هر کتاب ژنتیک مندلی به کتاب سوم ایشون یعنی این کتاب منتقل شد:
البته این گفته خود سایته و من هنوز خودم کتاب سوم برسی نکردم
ولی طبق قسمت ژنتیک مندلی که قبلا توی همایش پیش بود باید بگم که:
ژنتیک از جمله قسمت های خیلی مفهومی زیست شناسیه(نه بابا)
ما سه نوع ژنتیک توی دبیرستان میخونیم
1-ژنتیک مولکولی(فصل5 سوم و1و2پیش)
2-ژنتیک مندلی(فصل6،7،8 سوم)البته 7و6 پایه محسوب میشن!
3-ژنتیک جمعیت(5 پیش)
معمولا به این صورته که بچها یا کاملا ژنتیک یاد میگیرن و هرنوع سوالی رو تقریبا حل می کنند یا کلا باهاش ارتباط برقرار نمی کنند و بیخیالش میشن!
اما ژنتیک هماش:
راستش همایش عمارلو در مورد 1 یعنی ژنتیک مولکولی سنگ تموم گذاشته و از هیچ نکته ای فروگذار نکرده ولی در بقیه موارد فقط به گفتن خلاصه نکات بسنده کرده و سر و تهشو با چنتا مثال تشریحی ساده و یک سری تست مبتدی جمع جور کرده بنا بر این به هیچ عنوان من ژنتیک ایشون برای کسانی که پایه ژنتیکشون در حد صفره توصیه نمیکنم ولی برای کسانی که ژنتیک بلدن و میخوان فقط جمع بندی و یادآوری بشه براشون میتونه مفید باشه...
بازم میگم این نظر من بود بر مبنای ژنتیک که تو همایش پیش چاپ شده ،متاسفانه درباره تغییرات ژنتیک جدیدی که به کتاب سوم ایشون منتقل شده اطلاع چندانی ندارم ولی فک نمی کنم تغییر چندانی کرده باشه...
موفق باشید
A SONG OF ICE AND FIRE
ویرایش توسط namkarbary : 29 اردیبهشت 1395 در ساعت 14:12
سلام.دیگه نخواستم تاپیک بزنم گفتم سوالم همین جا بپرسم.دوستان من فصل ۵تا ۷ سوم رو خوندم الان رسیدم به ۸ میبینم خیلی توی فهم مسایل پایه ژنتیک مشکل دارم.مثل گامت شماری و...من نفهمیدم در اخر کدوم کتاب میتونم اعتماد کنم و بخونم.الگو نتونستم درک کنم من توی فهم ژنتیک مشکل دارم پیشناهدتون چیه؟؟
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
دوستان کسی نبود جواب من بده؟؟مهرو ماه بگیرم یا تخته سیاه.کدومش روون تر و بهتر توضیح داده با توجه به پایه ای بودن مشکل من
از نشانه های یک ذهن فرهیخته، آن است که در عین مخالفت با عقیده ای!به آن احترام بگذارد...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)