اشتباه اشتباه اشتباه.گذشت زمانی که میگفتن برو شیمی 2 بخون یا برو پیش 1 بخون.دوستان گل مگه میشه شیمی که انقدر تلفیقی شده رو گفت فقط برو شیمی 2 بخون.واقعا نمیفهمم چجوری این حرفو میزنین.چجوری میگین این فصلای زیست رو بخون برو.شما واقعا کنکور رو میشناسین؟؟؟؟
من هیچوقت نمیگم نمیشه بر عکس میشه اما با روش صحیح.
کسی که میخواد 50 بزنه حداقل باید 80 تا 90 درصد مطالب رو بخونه تا 40 تا 50 بزنه نه اینکه 50 درصد مطالب رو بخونه بره 50 بزنه.یکم واقع بین باشید.
دوست گلم دیگه نمیشه گفت این فصلا رو بخون برو چون سوالا تلفیقیه یه گزینه مال شیمی 2 یکیش مال شیمی 3 .
با خداوند همه چیز ممکن است...
دیروزت خوب یا بد گذشت
مهم نیست
امروز روز دیگری است
قدری شادی با خود به خانه ببر
راه خانه ات را که یاد گرفت ،
فردا با پای خودش می آید
ولی من نه میشناسم شماهارو نه اینکه لازمه دروغ بگم..اخه چقد دیگه میخوان ترکیبی بدن از50تاسوال؟؟یعنی بعد چهار سال درس خوندن نمیتونین 10تا سوال از پنجاه ا دربیارین؟؟سه فصل اخر پیش دانشگاهی فک کنم به تناهیی 15_20درصده..فصل هشت پیش هم 5-6ا سوال میاد فک کن....البته دقیق نمیدونما...ولی راحت میشه اورد بالا تا سی درصد ولی بالاترش رو نمیشه البته چرا اگه کل دوماهو فقطط زیست بخونی شاید بشه ولی درصد سی هم قابل قبوله..حالااگه اصرار دارین نیشه خب نمیشه دیگه چیکار میشه کرد شاید درست میگین
دیروزت خوب یا بد گذشت
مهم نیست
امروز روز دیگری است
قدری شادی با خود به خانه ببر
راه خانه ات را که یاد گرفت ،
فردا با پای خودش می آید
ببين سال 94 همه فصلاش - بجز مسائل ژنتيك جمعيت و گياهي ف 8- 14 سوال مستقيم اومده بود توكنكور...
بنظرم رو زيست پيش و ف 6 دوم مسلط شي واس درصد 20 كافي باشه...
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
(مارک تواین)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)