خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 47
    1. Top | #31
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط _-Mohammad-_ نمایش پست ها
      هزینه ی ثبت نام رو زحمت بکشین برید بپرسین هر شهر فرق میکنه
      داداش محمد یه سوال من فارغ التحصیلم و میخوام 96 هم کنکور بدم البته به یه شرط اونم این که نمرات ترمیم حتماً تو کنکور 96 تاثیر داده بشه حالا شما مطمئنی که نمرات ترمیم تو 96 تاثیر داده میشه که من بمونم واسه 96 ؟؟؟

2. Top | #32
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Amir h نمایش پست ها
      داداش محمد یه سوال من فارغ التحصیلم و میخوام 96 هم کنکور بدم البته به یه شرط اونم این که نمرات ترمیم حتماً تو کنکور 96 تاثیر داده بشه حالا شما مطمئنی که نمرات ترمیم تو 96 تاثیر داده میشه که من بمونم واسه 96 ؟؟؟

سلام امیر خان.

داداش بماند ک بعضی ها میگن ترمیم خرداد ب کنکور 95 هم میرسه ولی حالا میرسد یا نه خدا میداند

اما چیزی ک واضحه اینه ک ترمیم توی شهریور یا دی دیگه اصولا باید نمره هاش برسه دست سنجش تازشم اصن آقا شما یه درصد احتمال بده برسه و 99 درصد نرسه(من خودم ب شخصه میرم دنبال اون یه درصد. چون همین یه درصد اگه برسه رتبمو زیر و رو میکنه ولی اگه نرم و تاثیر داده بشه تا آخر عمرم باید حسرتشو بخورم)
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت
      تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      خیلی شیک و مجلسی، هر درسی رو که میخوای میری ترمیم
      ...

4. Top | #34
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام امیر خان.

داداش بماند ک بعضی ها میگن ترمیم خرداد ب کنکور 95 هم میرسه ولی حالا میرسد یا نه خدا میداند

اما چیزی ک واضحه اینه ک ترمیم توی شهریور یا دی دیگه اصولا باید نمره هاش برسه دست سنجش تازشم اصن آقا شما یه درصد احتمال بده برسه و 99 درصد نرسه(من خودم ب شخصه میرم دنبال اون یه درصد. چون همین یه درصد اگه برسه رتبمو زیر و رو میکنه ولی اگه نرم و تاثیر داده بشه تا آخر عمرم باید حسرتشو بخورم)
      حالا اگه نمرات ترمیم خرداد رو تو کنکور 95 تاثیر بدن میشه به صورت قطعی گفت که نمرات شهریور و دی رو هم تو 96 تاثیر میدن؟؟؟؟

5. Top | #35
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      سلام من سوم تجربی هستم و طبق برآوردهایی که داشتم در عربی و شیمی اون نمره ای که دنبالش بودم رو نگرفتم؛ حالا سوالی که دارم این هست که شهریور ماه می تونم برای ترمیم کردن نمره این دو درس اقدام کنم؟

پ ن : در یکی از تاپیک ها دیدم که یه نفر گفته ترمیم معدل برای کنکور 96 مخصوص کسایی است که که فارغ التحصیل شدند! درست می گه؟
      کسی که امروز را از دست می دهد، فردا را پیدا نخواهد کرد؛ زیرا هیچ روزی با ارزش تـــر از امروز نیست.

6. Top | #36
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      داداش اگه از الان بشینی بخونی رتبه یک کنکور هم میتونی بشی
      اما باید تلاش کنی
      انجمن و تلگرام و اینستا و ... تعطیل!!!!
      اگه نمیتونی ترمیم شرکت کنی باید تلاشت رو بیشتر کنی
      روی زیست و شیمی هم باید زیاد کار کنی
      قبل از این هم اول ببین روحیه پشت کنکور موندن رو داری یا نه
      تاثیر منفی معدل هم بستگی به رتبه و تراز کنکورت هم داره
      تو رتبه های زیر ۵ هزار خیلی نمیتونه جا به جا کنه شاید رتبت رو هزار تا جا به جا کنه
      این رو هم یادت باشه که هیچ چیز غیر ممکن نیست

7. Top | #37
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arsy700 نمایش پست ها
      سلام من سوم تجربی هستم و طبق برآوردهایی که داشتم در عربی و شیمی اون نمره ای که دنبالش بودم رو نگرفتم؛ حالا سوالی که دارم این هست که شهریور ماه می تونم برای ترمیم کردن نمره این دو درس اقدام کنم؟

پ ن : در یکی از تاپیک ها دیدم که یه نفر گفته ترمیم معدل برای کنکور 96 مخصوص کسایی است که که فارغ التحصیل شدند! درست می گه؟
      فکر کنم منظورش این بوده که باید دیپلم گرفتی باشی
      چون اگه فقط فارغ التحصیل ها میتونستند توی ترمیم شرکت کنند
      پیش دانشگاهیا نمیتونستند تو ترمیم خرداد امسال شرکت کنند

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ho3einu نمایش پست ها

فکر کنم منظورش این بوده که باید دیپلم گرفتی باشی
      چون اگه فقط فارغ التحصیل ها میتونستند توی ترمیم شرکت کنند
      پیش دانشگاهیا نمیتونستند تو ترمیم خرداد امسال شرکت کنند
      دوست عزیز ممنون از پاسخگویی شما - لطف کنید یه نگاه به این لینک بندازید : http://forum.konkur.in/thread40463-2.html
      نمی دونم کدوم درسته
      کسی که امروز را از دست می دهد، فردا را پیدا نخواهد کرد؛ زیرا هیچ روزی با ارزش تـــر از امروز نیست.

9. Top | #39
      کاربر اخراجی

نمایش مشخصات
      شاید دی برم زیست و شیمی رو ترمیم کنم...

10. Top | #40
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      حالا اگه نمرات ترمیم خرداد رو تو کنکور 95 تاثیر بدن میشه به صورت قطعی گفت که نمرات شهریور و دی رو هم تو 96 تاثیر میدن؟؟؟؟

داداش باید تاثیر بدن حتی اگه از خرداد رو واسه کنکور 95 تاثیر نداده باشن(آخه اصن این ربطی ب اون نداره ک بر فرض بگیم خب چون خرداد رو اثر ندادن شهریور رو هم اثر نمیدن)

اگه نظر بنده رو میخوای من بهتون گفتم ک برید ترمیم کنید(شما وظیفه خودتو انجام بده دیگه بقیشو بسپر دست خدا)
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت

11. Top | #41
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      داداش باید تاثیر بدن حتی اگه از خرداد رو واسه کنکور 95 تاثیر نداده باشن(آخه اصن این ربطی ب اون نداره ک بر فرض بگیم خب چون خرداد رو اثر ندادن شهریور رو هم اثر نمیدن)

اگه نظر بنده رو میخوای من بهتون گفتم ک برید ترمیم کنید(شما وظیفه خودتو انجام بده دیگه بقیشو بسپر دست خدا)
      داداش آخه یه سال دیگه نمیخوام عمرمو بزارم اگه تاثیر ندن نمیخوام بمونم واسه همین موندم واسه 96 نمرات ترمیم رو تاثیر میدن یا نه هر کی یه چیزی میگه

12. Top | #42
      کاربر باسابقه

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      داداش آخه یه سال دیگه نمیخوام عمرمو بزارم اگه تاثیر ندن نمیخوام بمونم واسه همین موندم واسه 96 نمرات ترمیم رو تاثیر میدن یا نه هر کی یه چیزی میگه
      والا داداش میبینی ک همه چی رو هواست.

یا باید پشت کنکور بمونی و باهمه ریسک هاش و تصمیم های ناگهانیش کنار بیای یا که امسال پرونده کنکورو واسه همیشه ببندی و بری.

ولی اگه نظر منو میخوای من میگم ک واسه کنکور 96 حتما نمرات ترمیم رو اثر میدن.

بیشتر از این اطلاعات میخوای باید از سازمان سنجش بپرسی
      این را بخاطر داشته باش
      موفقیت

13. Top | #43
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط kounkory75 نمایش پست ها
      سلام دوستان من معدلم13هستش شرایط زندگیمم جوریه که نه میتونم کنکور95خوب بدم نه میتونم واسه ترمیم معدل ثبت نام کنم میخواستم بدونم بااین معدل کم کنکور96 بدم امیدی به پزشکی هست اصلا بااین معدل چقد رتبمو پایین میاره توروخدا جواب بدین
      سلام داداش نهایی که خوب نخونی معدلت شده 13 - ترمیم هم که نمیخوای کنی-کنکور 95 هم که نخوندی.. انتظار داری بشوننت کرسی یک پزشکی تهران؟!!
      اگه میخوای پزشکی قبول شی اولا باید بری ترمیم کنی( تابستون یا دی ) معدلو بکشونی بالا 19 دوما باید عالی بخونی برا 96 شک هم نکن قبول میشی
      زحمت آدم بی جواب نمی مونه

14. Top | #44
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      الان داستان چیه حرف های ضد و نقیض زیاده منی که الان دارم نهایی میدم شهریور میتونم ترمیم معدل شرکت کنم؟؟

15. Top | #45
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      کنکور 96 بلا شک مثبت خواهد بود

صفحه 3 از 4 نخستنخست ... 234 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن