سلام امیر خان.
داداش بماند ک بعضی ها میگن ترمیم خرداد ب کنکور 95 هم میرسه ولی حالا میرسد یا نه خدا میداند
اما چیزی ک واضحه اینه ک ترمیم توی شهریور یا دی دیگه اصولا باید نمره هاش برسه دست سنجش تازشم اصن آقا شما یه درصد احتمال بده برسه و 99 درصد نرسه(من خودم ب شخصه میرم دنبال اون یه درصد. چون همین یه درصد اگه برسه رتبمو زیر و رو میکنه ولی اگه نرم و تاثیر داده بشه تا آخر عمرم باید حسرتشو بخورم)![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
تکرار لجوجانه ی کارهای ساده است.
سلام من سوم تجربی هستم و طبق برآوردهایی که داشتم در عربی و شیمی اون نمره ای که دنبالش بودم رو نگرفتم؛ حالا سوالی که دارم این هست که شهریور ماه می تونم برای ترمیم کردن نمره این دو درس اقدام کنم؟
پ ن : در یکی از تاپیک ها دیدم که یه نفر گفته ترمیم معدل برای کنکور 96 مخصوص کسایی است که که فارغ التحصیل شدند! درست می گه؟
کسی که امروز را از دست می دهد، فردا را پیدا نخواهد کرد؛ زیرا هیچ روزی با ارزش تـــر از امروز نیست.
داداش اگه از الان بشینی بخونی رتبه یک کنکور هم میتونی بشی
اما باید تلاش کنی
انجمن و تلگرام و اینستا و ... تعطیل!!!!
اگه نمیتونی ترمیم شرکت کنی باید تلاشت رو بیشتر کنی
روی زیست و شیمی هم باید زیاد کار کنی
قبل از این هم اول ببین روحیه پشت کنکور موندن رو داری یا نه
تاثیر منفی معدل هم بستگی به رتبه و تراز کنکورت هم داره
تو رتبه های زیر ۵ هزار خیلی نمیتونه جا به جا کنه شاید رتبت رو هزار تا جا به جا کنه
این رو هم یادت باشه که هیچ چیز غیر ممکن نیست
دوست عزیز ممنون از پاسخگویی شما - لطف کنید یه نگاه به این لینک بندازید : http://forum.konkur.in/thread40463-2.html
نمی دونم کدوم درسته![]()
کسی که امروز را از دست می دهد، فردا را پیدا نخواهد کرد؛ زیرا هیچ روزی با ارزش تـــر از امروز نیست.
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
والا داداش میبینی ک همه چی رو هواست.
یا باید پشت کنکور بمونی و باهمه ریسک هاش و تصمیم های ناگهانیش کنار بیای یا که امسال پرونده کنکورو واسه همیشه ببندی و بری.
ولی اگه نظر منو میخوای من میگم ک واسه کنکور 96 حتما نمرات ترمیم رو اثر میدن.
بیشتر از این اطلاعات میخوای باید از سازمان سنجش بپرسی![]()
این را بخاطر داشته باش
موفقیت
سلام داداش نهایی که خوب نخونی معدلت شده 13 - ترمیم هم که نمیخوای کنی-کنکور 95 هم که نخوندی.. انتظار داری بشوننت کرسی یک پزشکی تهران؟!!
اگه میخوای پزشکی قبول شی اولا باید بری ترمیم کنی( تابستون یا دی ) معدلو بکشونی بالا 19 دوما باید عالی بخونی برا 96 شک هم نکن قبول میشی
زحمت آدم بی جواب نمی مونه
الان داستان چیه حرف های ضد و نقیض زیاده منی که الان دارم نهایی میدم شهریور میتونم ترمیم معدل شرکت کنم؟؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)