خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 23 از 23
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      باید همه کسایی که تو منطقه هستن رو در نظر بگیری ، نه فقط شهر خودت

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali TiR نمایش پست ها
      باید همه کسایی که تو منطقه هستن رو در نظر بگیری ، نه فقط شهر خودت
      یعنی درصدهای شخصی که مثلا تو مازندران منطقه 2 هست با درصدهایی یکی که در قم یا سمنان منطقه 2 هست برای یک رتبه مشخص فرقی نداره ؟؟؟ ( من میخوام مثلا یه رتبه 15 هزار کارنامش تو سایت کانون ببینم همش دنبال اسم شهر خودم میگردم و کارنامش میبینم و به بقیه منطقه 2 ها کاری ندارم !!! )

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط konkur100 نمایش پست ها
      یعنی درصدهای شخصی که مثلا تو مازندران منطقه 2 هست با درصدهایی یکی که در قم یا سمنان منطقه 2 هست برای یک رتبه مشخص فرقی نداره ؟؟؟ ( من میخوام مثلا یه رتبه 15 هزار کارنامش تو سایت کانون ببینم همش دنبال اسم شهر خودم میگردم و کارنامش میبینم و به بقیه منطقه 2 ها کاری ندارم !!! )
      چه ربطی داره شما باید کل منطقه رو ببینی نه فقط شهر خودت. نتیجه کنکور که بر اساس شهر نیست.

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dmb نمایش پست ها

چه ربطی داره شما باید کل منطقه رو ببینی نه فقط شهر خودت. نتیجه کنکور که بر اساس شهر نیست.
      آقااااااااا شماها چرا منظور منو نمیگیرید !!! عجبا
      من دارم میگم مثلا اون ریز منطقه منظورمه . یعنی یکی تو مازندران تو منطقه 2 هست برای فلان رتبه باید تلاش بیشتری داشته باشه تا یکی که تو قم هست تو منطقه 2 . چون مثلا بچه های مازندران درصدهاشون بالاتره . پس چرا من کارنامه های شهر خودم تو منطقه 2 میبینم درصدهاشون یکم فرق داره با بقیه کارنامه های منطقه 2 ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!

5. Top | #20
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      من دارم میگم مثلا اون ریز منطقه منظورمه . یعنی یکی تو مازندران تو منطقه 2 هست برای فلان رتبه باید تلاش بیشتری داشته باشه تا یکی که تو قم هست تو منطقه 2 . چون مثلا بچه های مازندران درصدهاشون بالاتره . پس چرا من کارنامه های شهر خودم تو منطقه 2 میبینم درصدهاشون یکم فرق داره با بقیه کارنامه های منطقه 2 ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!
      ما متوجه نمی شی! وقتی تو منطقه دو هستی تفاوتی نمی کنه تو کدوم شهر باشی و تلاش برای یه رتبه خاص یکسانه.

6. Top | #21
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      داداش من رتبه شما هیچ ربطی به شهر شما نداره، قبولیتون چرا ولی رتبه خیر! شما سعادت اباد تهرانم که باشی برای رتبه ۱۰۰۰ n درصد باید بزنی، زیر پل هوایی دشت مغانم باشی همونو باید بزنی.

7. Top | #22
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط *Yousef* نمایش پست ها
      داداش من رتبه شما هیچ ربطی به شهر شما نداره، قبولیتون چرا ولی رتبه خیر! شما سعادت اباد تهرانم که باشی برای رتبه ۱۰۰۰ n درصد باید بزنی، زیر پل هوایی دشت مغانم باشی همونو باید بزنی.
      میگم داداش من الان باید کارنامه های سال 92 رو ببینم ؟

8. Top | #23
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      میگم داداش من الان باید کارنامه های سال 92 رو ببینم ؟
      اصلا قابل قیاس نیست، تراز سئوالات فرق داره، ب فرض شیمی ۹۲ خیلی اسونتر از ۹۴ بود و درصد ۶۰ اون با درصد ۵۰ شیمی ۹۴ برابری میکنه

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن