نوشته اصلی توسط
-AMIN-
بارها ذکر شده که نسل سوخته ما دهه 60ـیها بودن ؛ اما آیا کسی فکر کرده نسل به F رفته چه نسلی بود ؟
پاسخ : نیمه اولیهای دهه 70 ( منظورم کسانی که متول 70 تا 74-5 هستن )
یه View بدم از سرگذشت نابسامان خودم ؛
بنده دانشجوی کارشناسی بودم ، فروردین 94 تصمیم جدی گرفتم واسه کنکور ولی از یه طرف هم تا خرداد درگیر امتحانات دانشگاه بودم. از تیر اومدیم بسم الله رو بگیم ولی معدل دست خر شد. رفتیم دنبال کارای دیپلم دوم. از مرداد تا اذر درگیر بودیم اخرشم رفتیم ثبت نام دیپ مجدد؛
تو مدرسه بزرگسالان که میری دقیقا یاد زندان گوانتانمو میفتی ( حداقل بزرگسالان شهر ما که اینجوری بود )
رفتم ثبت نام یارو میگه چند سالته ؟ برا چی میخوای دیپلم بگیری ؟
پرسیدم مصاحبه کاریه ؟
سرتون رو درد نیارم ؛ به هزارویک دلیل غیرموجه ثبت نامم نکردن.
تو بهمن ماه هم معلوم شد اصلا با دیپ دوم نمیشه کنکور ثبت نام کرد.
تمام این چند خط مقدمه بود. حرف من یه چیزه کلا ؛
گناه امثال من که قبل از 92 دیپلم گرفتن چی بوده و چی هست ؟ منی که سال 90 دیپلم گرفتم اصلا فکرشو میکردم تو ایران اسلامی که عدالت داره از همه جاش بیداد میکنه یه روزی تاثیر رو قطعی کنن ؟ من دیگه عمرا واسه 96 نمیمونم پشت کنکور امسال چه رشته پزشکی چه رشته تودوزی پیکان جوانان قبول بشم میرم دانشگاه ولی واقعا گناه امثال ما که نمیدونستیم یه روزی معدل تاثیرش قطعی میشه چیه ؟
چند سالی هست که سیل لیسانسها و فوق لیسانسهای متقاضی زیاد شده. گناه اونا برای کنکور 96 و بعد از 96 چیه ؟
الان این ترمیم خیلی چیز خوبیه یعنی ؟ والا بنظره من که این ترمیم عذر بدتر از گناه هست !
صحبتم رو طولانی نمیکنم
از ما که گذشت
ولی همین به اصطلاح نماینده ها یادشون باشه گناه تباهی اینده میلیونها دانش اموز و دانشجویی که قصد مجدد کنکور رو دارن گردنشونه...
«جَعلَ الله سُبحانه حُقوقُ عبادِهِ مُقدّمةً علَی حُقُوقهِ فَمنْ قامَ بِحقُوقُ عبادالله كانَ ذلك مۆدّیاً الی القیامِ بِحقوقِ الله؛ خداوند حقوق بندگانش را مقدم بر حقوق خود قرار داده و كسی كه حقوق بندگانش را رعایت كند حقوق الهی را نیز رعایت خواهد كرد»
«اَمّا الظّلم الّذی لا یُتركُ، فَظلمُ العباد بَعضُهُم بعضاً؛ امّا ظلمی كه بخشوده نمیشود ظلمی است كه بعضی از بندگان خدا بر بعضی دیگر میكنند».