واقعا به سمت پایین رند میکنن؟؟؟
سخت نبود خدایی. ولی من میدونستم تقریبا ی نمره ای نمیگیرم (سر مسخره بازی مصححان گرامی!)
1:مثلا سواله ک گفته بود دمای ذوب اهنا..من نوشتم برابرن چون از یک جنس و یک ماده ان
ولی الان کلید رو دیدم نوشته چون شدتیه.
تقریبا دو جمله یکین (تقریبا نه دقیقا) ولی اشتباه میگیرن..25 صدم اینور!
2:ماشین حسابم نمیدونم چش شده بود این اواخر توی درصد جرمی 8 بدست اوردم ( همشو درست نوشتم براش در حد 20-30 صدم فرق داره جوابم با ج اصلی)
3: سوالی که گفته بود چرا CH4 , خیلی سبز نوشته بود چون انتالپی تشکیل CO قابل اندازه گیری نیست منم همینو نوشتم دیدم ک بعله ی چیز دگ اس
4:سوالی که گفته بود چند مولاره HCl .نمیدونم چرا دقیقا (فازم با رسم شکل توضیح بدین 4 نمره ) 5.4 تقسیم بر 0.5 رو نوشتم 2.7
جالب اینجاست راه حل رو کامل نوشتم...
بنظرتون مورد 1-2-4 رو کمک میکنن؟ نکنن بدبختم1 نمره میپره
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
(مارک تواین)
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
(مارک تواین)
بچه ها ترمیم شرایطش چجوریاست ؟ میتونیم شهریور بریم ، که واسه کنکور 96 حساب شه ؟
آقا چرا با گذشت سال ها معنی ناموس داره تو سنجش کمرنگ میشه ؟
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
در حال حاضر 31 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 31 مهمان)