سلام و خدا قوت به همه دوستانی که درگیر درس خوندن برای کنکور یا امتحانات هستن.ممنون میشم بین درس خوندنتون اگه میتونید به من هم درباره سوال زیر راهنمایی کنید :
همه چیز خوب بود تا یه روز یه مشاور از یه دبیرستان دیگه اومد و گفت : "سال سومی هایی که متولد 77 هستن اگر خرداد قبول نشن وقت دارن شهریور باز امتحان بدن، اما اگه شهریور هم قبول نشن باید برن خدمت و نمیتونن ادامه درس رو شبانه بخونن.در صورتی که متولدین 78 اگه شهریور هم قبول نشن میتونن سال چهارم رو بصورت شبانه بخونن"
بنده بدلیل مشکلات خانوادگی و اقتصادی تمام هدفم این بود که بصورت عمدی یک درس رو نه خرداد و نه شهریور پاس نکنم که بتونم سال چهارم رو شبانه بخونم و در کنارش کار هم بکنم و درامدی هم داشته باشم.ولی با حرف این مشاور کلا برنامه های ایندم بهم ریخته و دارم فشار ذهنی خیلی زیادی رو تحمل میکنم.
یه لحظه با خودم حدس زدم شاید اون مشاور برای اینکه مارو بترسونه و ترغیبمون کنه به درس خوندن همچین حرفی رو زده.گفتم بیام از شما اساتید و عزیزان بپرسم که آیا همچین موضوعی صحت داره ؟
من متولد نیمه دوم 77 (20 مهر) هستم و الان دارم سال سوم انسانی رو میخونم.ینی حتی اگه 1 درس رو هم نتونم شهریور ماه پاس کنم باید برم سربازی ؟
پیشاپیش از راهنمایی تون بینهایت ممنونم