خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 18
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

اعزام به خدمت متولدین 77

سلام و خدا قوت به همه دوستانی که درگیر درس خوندن برای کنکور یا امتحانات هستن.ممنون میشم بین درس خوندنتون اگه میتونید به من هم درباره سوال زیر راهنمایی کنید :
      همه چیز خوب بود تا یه روز یه مشاور از یه دبیرستان دیگه اومد و گفت : "سال سومی هایی که متولد 77 هستن اگر خرداد قبول نشن وقت دارن شهریور باز امتحان بدن، اما اگه شهریور هم قبول نشن باید برن خدمت و نمیتونن ادامه درس رو شبانه بخونن.در صورتی که متولدین 78 اگه شهریور هم قبول نشن میتونن سال چهارم رو بصورت شبانه بخونن"
      بنده بدلیل مشکلات خانوادگی و اقتصادی تمام هدفم این بود که بصورت عمدی یک درس رو نه خرداد و نه شهریور پاس نکنم که بتونم سال چهارم رو شبانه بخونم و در کنارش کار هم بکنم و درامدی هم داشته باشم.ولی با حرف این مشاور کلا برنامه های ایندم بهم ریخته و دارم فشار ذهنی خیلی زیادی رو تحمل میکنم.
      یه لحظه با خودم حدس زدم شاید اون مشاور برای اینکه مارو بترسونه و ترغیبمون کنه به درس خوندن همچین حرفی رو زده.گفتم بیام از شما اساتید و عزیزان بپرسم که آیا همچین موضوعی صحت داره ؟
      من متولد نیمه دوم 77 (20 مهر) هستم و الان دارم سال سوم انسانی رو میخونم.ینی حتی اگه 1 درس رو هم نتونم شهریور ماه پاس کنم باید برم سربازی ؟

پیشاپیش از راهنمایی تون بی‌نهایت ممنونم

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      دقیقا منظورتون چیه ؟
      مگه ما سال چهارم نداریم که بریم خدمت

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      دقیقا منظورتون چیه ؟
      مگه ما سال چهارم نداریم که بریم خدمت
      دقیقا مشکل و مسئله منم همین هست.گفتن که قانون جدید هست.متولدین 77 که شهریور هم پاس نکنن باید برن خدمت.
      برای دلیل هم گفتن که "متولدین 77 از فروردین 95 تاریخ اعزامشون هست"
      با استناد به حرف ایشون، احتمالا مدرکمون ناقص میمونه و باید بریم خدمت !

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkhosravi نمایش پست ها
      دقیقا مشکل و مسئله منم همین هست.گفتن که قانون جدید هست.متولدین 77 که شهریور هم پاس نکنن باید برن خدمت.
      برای دلیل هم گفتن که "متولدین 77 از فروردین 95 تاریخ اعزامشون هست"
      با استناد به حرف ایشون، احتمالا مدرکمون ناقص میمونه و باید بریم خدمت !
      عزیز ما که تازه تیرماه 96 کنکور داریم

فروردین 95 که گذشت

5. Top | #5
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      عزیز ما که تازه تیرماه 96 کنکور داریم

فروردین 95 که گذشت
      بله دقیقا گذشته و فرمودند که بخاطر همین چند ماه هم که دیر میریم 3 ماه اضافه خدمت میخوریم
      ببینید دقیقا منم مثل شما گیج شدم و این هایی که گفتم دقیقا و دقیقا عین حرف هایی بود که اون مشاور عزیز به ما گفت.
      اگه دوست دیگه ای که در این زمینه باشه و بتونه کمک کنه که از این سر در گمی در بیایم خیلی خوب میشه

6. Top | #6
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      منم باید برم خدمت

تا آدم شم

7. Top | #7
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wild Rose نمایش پست ها
      منم باید برم خدمت

تا آدم شم
      =))بیا موهاتو از ته بزن اگه راس میگی...من خودم میبرمت پادگان
      فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dangh نمایش پست ها

=))بیا موهاتو از ته بزن اگه راس میگی...من خودم میبرمت پادگان
      کچلی هم عالمی دارد....

میام...بریم..

متولد 77هم هستم....فک کنم فیزیکو بیوفتم

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      کچلی هم عالمی دارد....

میام...بریم..

متولد 77هم هستم....فک کنم فیزیکو بیوفتم
      فیزیک تنها میشی تک ماده....همون 77 هستی که کله شقی...
      سربازی به این راحتیا که فک میکنی نیس عمو جون...
      مرد میخاد...

10. Top | #10
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات

فیزیک تنها میشی تک ماده....همون 77 هستی که کله شقی...
      سربازی به این راحتیا که فک میکنی نیس عمو جون...
      مرد میخاد...
      با زمین میشم دوماده....

زرشک....

از شما ها مردترم...نترس

11. Top | #11
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      با زمین میشم دوماده....

زرشک....

از شما ها مردترم...نترس
      والا پارسال یکی میگفت : اگه نهایی یه درس بیفتین،امتحانات داخلی مدرسه یه درس عب نداره... البته خیلی موثق نبود...
      آره خیلی مردی

12. Top | #12
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

والا پارسال یکی میگفت : اگه نهایی یه درس بیفتین،امتحانات داخلی مدرسه یه درس عب نداره... البته خیلی موثق نبود...
      آره خیلی مردی
      من تاپیک زدم و از بدبختیام و مشکلاتم دارم صحبت میکنم و از اونایی که علمشو‌ دارن تقاضای کمک و‌ راهنمایی کردم، اونوقت دوستان به فکر گرم گرفتن با دخترا هستن، حتی اونم توی یه تاپیک علمی توی انجمنی که کلا علمی و مخصوص درس و‌کنکور هست.
      جالبه که هر دوی این عزیزان هم از پست های پر محتوا و پر بار همدیگه تشکر کردن
      گویا مثل اینکه هنوز فرهنگ استفاده از فروم های گفتگو برای خیلی‌ها جا نیفتاده
      در مورد اعزام به سربازی سوال میشه ولی بحث سر کچل کردن سر همدیگه و‌ اینکه کی‌مرد تره و شوخیه :/

13. Top | #13
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      برو پلیس +10 شهرتون و بپرس
      یا هم اینکه سایت نظام وظیفه تلفن پرسش و پاسخ باید داشته باشه ، اونجا زنگ بزن

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام و خدا قوت به همه دوستانی که درگیر درس خوندن برای کنکور یا امتحانات هستن.ممنون میشم بین درس خوندنتون اگه میتونید به من هم درباره سوال زیر راهنمایی کنید :
      همه چیز خوب بود تا یه روز یه مشاور از یه دبیرستان دیگه اومد و گفت : "سال سومی هایی که متولد 77 هستن اگر خرداد قبول نشن وقت دارن شهریور باز امتحان بدن، اما اگه شهریور هم قبول نشن باید برن خدمت و نمیتونن ادامه درس رو شبانه بخونن.در صورتی که متولدین 78 اگه شهریور هم قبول نشن میتونن سال چهارم رو بصورت شبانه بخونن"
      بنده بدلیل مشکلات خانوادگی و اقتصادی تمام هدفم این بود که بصورت عمدی یک درس رو نه خرداد و نه شهریور پاس نکنم که بتونم سال چهارم رو شبانه بخونم و در کنارش کار هم بکنم و درامدی هم داشته باشم.ولی با حرف این مشاور کلا برنامه های ایندم بهم ریخته و دارم فشار ذهنی خیلی زیادی رو تحمل میکنم.
      یه لحظه با خودم حدس زدم شاید اون مشاور برای اینکه مارو بترسونه و ترغیبمون کنه به درس خوندن همچین حرفی رو زده.گفتم بیام از شما اساتید و عزیزان بپرسم که آیا همچین موضوعی صحت داره ؟
      من متولد نیمه دوم 77 (20 مهر) هستم و الان دارم سال سوم انسانی رو میخونم.ینی حتی اگه 1 درس رو هم نتونم شهریور ماه پاس کنم باید برم سربازی ؟

پیشاپیش از راهنمایی تون بی‌نهایت ممنونم
      بله دقیقا گذشته و فرمودند که بخاطر همین چند ماه هم که دیر میریم 3 ماه اضافه خدمت میخوریم
      ببینید دقیقا منم مثل شما گیج شدم و این هایی که گفتم دقیقا و دقیقا عین حرف هایی بود که اون مشاور عزیز به ما گفت.
      اگه دوست دیگه ای که در این زمینه باشه و بتونه کمک کنه که از این سر در گمی در بیایم خیلی خوب میشه
      سلام
      اول اینکه من اگر جای شما بودم برای اسوده شدن خیالم و برای اینکه بتونم روی حرفای مستند برنامه ریزی کنم , این سوالم رو از پلیس + 10 میپرسیدم تا قاطعانه به جواب برسم.
      تا جایی که بنده اطلاع دارم طبق قوانین خدمت سربازی , پسر از بدو ورود به 18 سالگی مشمول شناخته میشه و باید تا 6 ماه نسبت به روشن شدن تکلیف خدمت سربازی خودش اقدام کنه که شما در حال تحصیل هستین و شامل معافیت تحصیلی میشین
      مشاور شما کمی بیشتر موضوع رو اب و تاب داده , اولا اون اضافه خدمتی که بخاطر غیبت اولیه خورده میشه , در طول دوران خدمت بخشیده میشه,ثانیا اگر این قانون جدید و جدی باشه , مطمین باشین قبل از نظام وظیفه , خود مدرسه از تحصیل شما ممانعت بعمل میاره و اجازه کاری رو که فرمودین به شما نمیده.
      یک نکته هم که دونستنش خالی از لطف نیست اینکه , شما به هنگام اعزام به خدمت ,برگه ای رو برای تایید و تعیین تاریخ اخرین زمان تحصیل تون به مدرسه میبرید, از روی همون تاریخی که مدرسه داخل برگه درج میکنه , نظام وظیفه اقدام میکنه , ووقتی که شما مشغول به تحصیل بودین هیچ وقت شامل اضافه خدمت نمیشین.
      مطالب و اطلاعاتی که عرض کردم متعلق به چند سال پیش که بنده سرباز بودم هست , محض اسودگی خیال خودتون و گرفتن جواب نهایی مراجعه به پلیس + 10 بهترین گزینه هست.

15. Top | #15
      کاربر باسابقه

Romantic
      نمایش مشخصات
      من تاپیک زدم و از بدبختیام و مشکلاتم دارم صحبت میکنم و از اونایی که علمشو‌ دارن تقاضای کمک و‌ راهنمایی کردم، اونوقت دوستان به فکر گرم گرفتن با دخترا هستن، حتی اونم توی یه تاپیک علمی توی انجمنی که کلا علمی و مخصوص درس و‌کنکور هست.
      جالبه که هر دوی این عزیزان هم از پست های پر محتوا و پر بار همدیگه تشکر کردن
      گویا مثل اینکه هنوز فرهنگ استفاده از فروم های گفتگو برای خیلی‌ها جا نیفتاده
      در مورد اعزام به سربازی سوال میشه ولی بحث سر کچل کردن سر همدیگه و‌ اینکه کی‌مرد تره و شوخیه :/
      اعزام به خدمت بحث علمیه؟؟
      تو بیا جا بنداز...اول برو معنی فروم رو تو دیکشنری پیدا کن عمو جون....
      راهنمایی کردن دوستان میشه گرم گرفتن باهاشون؟؟؟؟
      واقعن باید بعضیا طرز فکرشونو بشورن بندازن رو بند...

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن