من برم ولگردی خخخخخخخخخخخ بابای
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
نمره به درصد درس 82.7 زبان و ادبيات فارسي 54.7 زبان عربي 96.0 فرهنگ و معارف اسلامي 88.0 زبان انگليسي 0.0 زمين شناسي 42.3 رياضيات 68.0 زيست شناسي 41.1 فيزيک 27.7 شيمي
شیمی
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
سلام دادا
ببین تسلط کامل رو مباح÷ حفظی و مفهومی شیمی خیلی مهمه م÷لا توی سوال حل کردنی نام یه ماده ای رو میبرن که تو کتاب هست و م÷لا شما یادت رفته فرمولشو در حالیکه خود اون سوال حل کردنی رو بلدی حل کنی پس بخاطره همین تسط کامل روی این بح÷ بسیار مهمه...که باید با مرور زیاد بهش برسی و هیج جای کتاب رو جا نزاری کنکورای جدید نیاز به این مدل خوندن دارن...و در نهایت سعی کن سوال حل کردنی خیلی کار کنی مخصوصا سوال استخون دار...تو کتاب موج نشرالگو ازین سوالا زیاد پیدا میشه...
موفق باشی
وای من خراب کردم
53.4 زبان و ادبيات فارسي 36.0 زبان عربي 64.0 فرهنگ و معارف اسلامي 61.4 زبان انگليسي 18.7 زمين شناسي 23.4 رياضيات 32.7 زيست شناسي 32.3 فيزيک 23.8 شيمي
عاغا ما که کنکور دادیم رفت ولی انقدر خراب کردم خراب کردم الکی ب خودتون سرکوفت نزنین برین دلیل کم زدن البته نسبت ب خودتون رو پیدا کنید اگرم درصداتون خوب بوده بدونید هنوز دوماه مونده همه چی همین آخرا رقم میخوره نباید تلاشتون رو کم کنید
اینم از ازمون من
فتوشاپ کاملا حرفه ای!!!!
به امید رسیدن به این درصد ها و در اومدن چشم طراح ها
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
Öyle bir mevsimki
İnsanlar havadan daha soğuk
فرق من با اونا اینه که ،وقتی سخت میشه من ادامه میدم
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)