I KEEP DANCING ON MY OWN
1+2+3=1+3+2=3+2+1=2+1+3=2+3+1=3+1+2
همیشه برای حل هر مساله بیشتر از یک راه هست . . .!
سلام . مهدی و ندای عزیز منم دقیقا واسه همین سوال کردم .
اخه مشاور دقیقا چه نقشی میتونه داشته باشه ؟
همینجا هم بچه ها کم نیستن که بهترین مشاوره ها رو میدن . حداقل یه سری راههایی رو رفتن که ما شاید تازه میخوایم امتحان کنیم اینجوری تو وقت هم صرفه جویی میشه .
اخه مشاور از زندگی شخصی دقیقا با خبر نیست .
با خبر هم باشه نمیتونه روزایی که طرف اصلا حوصله نداره یا کلا کار داره رو پیش بینی کنه .
جای دیگم گفتم پسرا یه سری روزا حال درس ندارن . دخترا در ماه 1 هفته دوران پریودیشونه که کلا حوصله خودشونم ندارن چه برسه به درس .
واسه همین کلا موندم یه مشاور چجوری میخواد بهتر از خود ادم برنامه ریزی کنه یا مشاوره بده . از اون طرف عادتای خوندن و یادگیری هم فرق داره . یکی اول تست میزنه و با پاسخنامه یاد میگیره . یکی اول باید درسنامه بخونه تا بیشتر متوجه بشه !
ولی هنوزم موندم چرا بعضیا به صورت وسواسی دنبال مشاور خوب میگردن ! بعضی موقها احساس میکنم یه سری وسواسا واسه فرار از درسه !
اما بلاخره بچه های اینجا فقط با روش ها و تجربیات خودشون آشنا هستند من نمیگم مشاور خوبه بریم سراغشون یا ن اما حداقل اون مشاور با همه تیپ دانش آموزی سروکار داشته تجربش بیشتره برای ی سری راهکارها
بعدشم هر انسانی ی تیکه نیاز ب ی تلنگر و گوشزد داره ک بیشتر دلش میخواد از ی شخص بزرگتر از خودش بهش زده بشه ن هم سن وسالش
سلام هدف جان
شما تلنگر میخوای منو در نظر بگیر !
25 سالمه . یا یکی از خانومای اینجا متاهل هستن و بچه دارن ولی دارن واسه پزشکی تلاش میکنن !
حتما ارزش داره که داریم اینکارو میکنیم .
در مورد مشاورا هم باید بگم همشون نمیان ریز بشن ببینن دانش اموز از چه روشی بیشتر نتیجه میگیره . واسه همین خودت باید بیشتر ازمایش کنی .
فرضا من با یه کتاب کنار نمیام . یکی با این کتاب نتیجه میگیره .
شما هم همینطور . باید ببینی با چه روش درس خوندنی بهتر میتونی کنار بیای .
این همه ادم . به نظرت همشون مشاور داشتن . یا اونایی که رتبه های خوب اوردن . همشون مشاور داشتن .
اینا همه نتیجه میده که مشاور الزام نیست !
در مورد مشاور و انگیزه و تلنگر زدن هم خودم اینکارارو واسه یکی از اشناها میکنم . یا یکی از دوستای خودم مشورتاشو از من میگیره ! ( این حرفو نزدم که بگم خیلی واردم تو این کارا ) یه سری کارا نیاز به مهارت میخواد .
اینکه کی بزنی تو پر طرف تا به خودش بیاد یا اینکه کی باهاش با ملایمت رفتار کنی. چه زمانی شروع کنی نصیحت کردن یا اینکه چه تایمایی ازادش بزاری ! اینا چیزایی هست که علم نمیخواد . مهارت میخواد . چه بسا ادمایی که روانشناسی و مشاوره و از این قبیل چیزا خوندن ولی هنوز بلد نیستن حرف بزنن یا کاری کنن که مخاطبی که جلوشون نشسته یه لحظه به حرفشون گوش بده !
ولی واقعا کسی که درس خون باشه وضعیت زندگیارو ببینه انگیزه ایجاد میشه !
ویرایش توسط Hossein.A : 22 اردیبهشت 1395 در ساعت 21:40
منم اولش مثل شما فکر می کردم که نمی تونم واسه خودم برنامه ریزی کنم هی پیش این مشاور و اون مشاور و این موسسه و اون موسسه میرفتم ولی هیچ کدوم نتیجه نداد بهتره شما هم خودتون و درگیرش نکنین ..... شما همین که اصول کلی برنامه ریزی رو بدونین کافیه و یه برنامه کلی برای خودتون بریزین و به مرور زمان ایراد هاشو برطرف کنین .... که از این نظر هم استفاده از تجربیات بچه های انجمن یا فوقش یه جلسه مشاوره (البته بایه مشاور خوب ) کافیه ..... با تجربه ای که من داشتم تنها راه داشتن یه برنامه خوب عمل کردن به یه برنامه و برطرف کردن ایراد هاشه که در نهایت برنامه مناسب خودتون و پیدا می کنین..... موفق باشید![]()
والا راستش منم دنبال یه همچین چیزیم
میخوام یکی دو جلسه پیش یکی برم بیشتر اصول برنامه ریزیو یاد بگیرم و بعدش خودم ادامش بدم
چون تو جلسه ای که خود قلمچی هم گذاشت بهمون هیوشزد کردن ک مشاورا فقط اوایل به خاطر برنامه دادن یه افزایش تراز تو شما ایجاد میکنن انا بعدش همه چی ثابت میمونه !
فقط یه سری چیزا مثل اینکه چطور دینی و ادبیات و این دسا مطالب حفظیش یادم بمونه؟! ک بابد بپرسم از یکی
منم هرچي گشتم هيچي راجبش پيدا نكردم... بنظرم بهشون اعتماد نكن....
بعدم واقعن اگ اصول برنامه ريزي صحيح رو بدوني خودن بهترين مششششششاور و برنامه ريزي...
بیست سال بعد شما از کارهایی که انجام نداده اید ناراحت می شوید.. نه کارهایی که انجام داده اید،
پس طناب قایق تان را از ساحل باز کنید و از ساحل امن خود به سوی آبهای آزاد برانید و خطر کنید.
جستجو کنید، رویا بسازید و کشف کنید.
(مارک تواین)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)