دوستان لطفا همه بياين نظر خودتونو بگيد البته با دليل و البته بدون دعوا !!!!
1. بستگی به دی وی دی داره مثلا استاددد احمدی مفتم نمیرزه و فقط ضرره !
2
اگه مدرسه میری و درک مفاهیم مشکل نداری خیر !
ولی اگه مدرسه نمیری باید حتما یا کلای بری یا از دی وی دی استفاده کنی !
در کل دی وی دی کتاب مکمل یک دیگن !
من اينو واسه خودم نميخوام فقط ميخوام نظرات شما رو بدونم .و اينكه بتونيم به كسايي كه بين dvd و كتاب موندن كمك كنيم
در مورد اينكه مكمل ان نميتونم چيزى بگم ، اخه مكمل معمولا واسه نقص استفاده ميشه ، يعنى كتابا نقص داشتن كه dvd ها به وجود اومدن ؟
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
اگه یه دی وی دی باشه که امتحانش رو پس داده باشه خوبه
اما در کل به نظرم کتاب بهتره!
دی وی دی اینی که هی پاز کنی نکته ش رو بنویسی یا دوباره خودت سوال رو حل کنی،مضاعف وقت میگیره.
من که هر وقت دی وی دی میبینم هی منتظرم تموم شه نمیدونم چرا
I KEEP DANCING ON MY OWN
دی وی دی فقط وقت ادمو میگیره و زود خستت میکنه ولی به نظرم کتاب های خیلی سبز و الگو جزو منابع عالی هستن که اگه تسلط کامل داشته باشی رو این کتابا فکر نکنم مشکل داشته باشی تو تست زدن
يه سوالى ذهنمو درگير كرده اينكه چرا بعضيا dvd خريدن ؟ يعنى فك ميكردن نكته ى جديدى توش ميگن ؟ سوال دوم چرا بعضى از مولف ها كه بعضا به نام هم هستن و كتاباشون فروش خوبى داره رفتن به سمت توليد dvd ؟
برا بعضی از درسا مثل ریاضی و فیزیک و شیمی و عربی دی وی دی صد درصد بهتره البته نه هر دی وی دیا
باید جوابشو پس داده باشه
ولی درسایی مثل زیست و دینی نه زیاد مفید نیس باید از رو کتاب خوند البته برای اینام دی وی دی خوب هست ولی در کل کتاب اصله براشون
ادبیاتم بخش ارایه ها و زبان فارسیش حتما استاد میخواد که تکنیکارو یاد بده تاحالا دیدین تو کتابی مثل گاج و خیلی سبز تکنیک یاد داده باشن که سریعتر تست بزنی؟ اینا فقط تو دی وی دی یافت میشه در کل هیچ چیز اموزشی بهتر از اموزش تصویری نیس وگرنه اصلا معلمی وجود نداشت
همه خودشون 4تا کتاب میخریدن میشستن یه گوشه میخوندن معلم و استاد دیگه نیازی نبود
البته من نمیگم کتاب نمیخوادا همشون باید کنار دی وی دی تستم فراوون زد
ویرایش توسط yasi20 : 23 اردیبهشت 1395 در ساعت 19:51
من خودم تابستون کلاس نمی رم و دی وی دی 📀میگیرم
خب رفت وآمد سخته اما DVD خیلی بهتره هر زمانی بخواهی می تونی ازش استفاده کنی البته باید در کنارش تست هم بزنی
Sent from my G630-U10 using Tapatalk
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)