عمــــــــــرا اینکارو بکنه
پارسال هم من عین احمقا دقیقا عین احمقا از ترس مستمر و این که نندازن منو سر همه ی کلاسا میشستم حتی دینی.حتی زمین و شاید باورتون نشه حتی زبان
دوستام هیچ کدووووووم نمیومدن شاید تو یک ماه نهایت ده روز میومدن،یکی که کلا از دی به بعد نیومد.معلم زیستمون گفت من اینو میندازم،به من بی احترامی میشه وقتی سرکلاس درس به این مهمی نمیاد و اهمیت نداره براش،و خطاب به ما:بچه ها این کنکورشو گند میزنه چون همگام با مدرسه پیش نمیره و ....
ننداختش
اون دختره هم پزشکی قبول شد و معلم زیست مذکور امسال تو هرکلاسی پاشو میذاره از اون دختر به عنوان افتخاراتش یاد میکنه و میگه شاگرد من بوده که تا آخرین لحظه سر کلاسای من حضور داشته![]()
I KEEP DANCING ON MY OWN
سلام داداش
کنکور میتونی بدی ولی ورودی بهمن ماه میشی عزیز
چهارم هم تا 1 درس میتونی تک ماده کنی نگران نباش
موفق باشی![]()
راستی ببخشید دیر جوابتون رو دادم![]()
Cyrus The Great
King of persia , king of anshan , King of media , King of babylon , king of summer & akkkad , king of the four corners of the world
فقط یه درسو میشه تبصره زد؟ عی بابا
فرق نداره اون درس نهایی باشه یا داخلی؟
نمره پایانی و مستمر باس چند باشه؟ ؟؟
سلام دوستان
تبصره( تک ماده) در دوره پیش دانشگاهی فقط در یک درس( چه نهایی چه غیر نهایی) قابل استفاده است و باید نمره سالانه شما ( نه نمره برگه) حداقل 7 باشه
نمره سالانه=مستمر نوبت اول+ مستمر نوبت دوم + نمره برگه نوبت اول ×2+نمره برگه نوبت دوم×6تقسیم بر 10
فردی به دنبال تایلر داردن درون خود ...
بچه ها من الان با مشکلاتی دارم دستو پنجه نرم میکنم ک توان خوندن هیچ کدوم از امتحانا رو ندارم اگ 6 تا درسا رو بیوفتم و 2 تا شو نرم چی میشه؟
آقا کسی امتحانات رو بیفته وروی بهمن میشه ؟؟؟؟؟؟؟!!!!،
پس شهریور چی میشه؟؟؟؟؟!!!!
ویرایش توسط rowan : 27 اردیبهشت 1395 در ساعت 11:59
سلام
امتحان رو خرداد بیفتی شهریور امتحان میدی،حتما سعی کن خرداد قبول بشی چون شهریور نه حس خوندن هست و این که باید شهریور نمره روی برگه 10 بگیری و مستمری هم نیست که کمکت کنه
اگه شهریور هم بیفتی دانشگاه به هیچ وجح ثبت نام نمیکنه چون نمرات پیش دانشگاهی رو میخواد.
این بلا سر منم اومده![]()
هندسه ی تحلیلی رو بدجوری گند زدم ( از اول سال اهمیت نمی دادم بهش )
امیدوارم نیوفتم ...
میشه اولین درسی که تو 12 سال نمره ی قبول نیاوردم .
ﺧﻂﺮﻧﺎﻙﺗﺮﻳﻦ ﻧﻮﻉ ﺑﺸﺮ, اﻧﺴﺎﻧﻲﺳﺖ ﻛﻪ اﻋﺘﻘﺎﺩﺵ ﺯﻳﺎﺩ و ﻓﻬﻤﺶ ﻛﻢ اﺳﺖ!
آنتوان چخوف
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)