نوشته اصلی توسط Forgotten دکتر 20 میشی ؟ نه ملتبساً حواسم نبود مضافه متضاد مُجّد هم نوشتم خمول ! نمیدونم درسته یا ن؟!
نوشته اصلی توسط SEYED.mjtf سوال 10 جاخالی دومی رو اول درست نوشتم،بعد خطش زدم غلطش کردم..یعنی ادم اینقدر ****** مگه داریم؟ منم یه غلط همینجوری داشتم لامصب تو ترجمه سرویس کردن خیلی سخت بود
بچه ها اون طلیعه النور معناش چی میشد؟! معنای طلییعه رو خاسته بودن
نوشته اصلی توسط aavvzz لا تسقط رو نوشتم بار نکن پاد ماده رو نوشتم قرینه ماده جفتش رو غلط میگیرن؟؟؟ اینجوری که طراحا سختگیر شدن حتما مصحح ها هم سخت گیر میشن دی
فک کنم 19.5 به بالا بشم امیدش به خدا
برای متضاد مجد باید اسم فاعل منوشتیم .. هم متکاسل درسته هم کاسل
نوشته اصلی توسط SEYED.mjtf سوال 10 جاخالی دومی رو اول درست نوشتم،بعد خطش زدم غلطش کردم..یعنی ادم اینقدر ****** مگه داریم؟ اولیش یجدون میشد دومیش اُتلی دیگه درسته ؟
ویرایش توسط Forgotten : 25 اردیبهشت 1395 در ساعت 10:36
بچه ها یواش تر پست بدین برسیم بخونیم
نوشته اصلی توسط Mr.Dr نه ملتبساً حواسم نبود مضافه متضاد مُجّد هم نوشتم خمول ! نمیدونم درسته یا ن؟! چرا فک میکنی غلطه؟!
نوشته اصلی توسط Mr.Dr نه ملتبساً حواسم نبود مضافه متضاد مُجّد هم نوشتم خمول ! نمیدونم درسته یا ن؟! خمول غلطه چون میشه تنبلی
نوشته اصلی توسط tavakoli اقا این تذوق چی معنی میشد؟ یه جوری ترجمه دادن دهنم اسفالت شد جواب دادم فیزیک 100% جر میدنمون چشید من نوشتم می چشد!
نوشته اصلی توسط aavvzz لا تسقط رو نوشتم بار نکن پاد ماده رو نوشتم قرینه ماده جفتش رو غلط میگیرن؟؟؟ مگه جمله چقدر بارم داشت5/ نمره داشت ینی 25/کم بکنن بخاطر این دوتا؟؟؟؟ اینکه ینی نصف جمله رو غلط نوشتی
تذوق : چشاند نمیشه ؟ tazavagha ...
نوشته اصلی توسط iamshakh چرا فک میکنی غلطه؟! ملتبساً غلطه دیگه .. منم غلط زدم همینو
انصافا نسبت به دو سال گذشته سخت تر بود
در حال حاضر 44 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 44 مهمان)
نمایش برچسبها