توی نهایی فکر کنم اصلا نیاز نیست بنویسم که مشتق از چه نوع
فقط مشتق و جامد نوشتن کافیه
با آروزی موفقیت برای همه دوستان سومی و ترمیمی
شبتون خوش

از تحلیل صرفی چن نمره میاد یکی صاف و پوس کنده توضی بده تا صب چیکار کنم بالاخره بنویسم کاملشو!
هم تو آزمونا هم سال سوم و شاید هم فردا برام معضل بوده
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
مثال حرف اولش واو یا ی هست تو صرف کردن ماضی عادی صرف کن
تو مضارع حرف عله رو حذف کن __________________________________وَعَدَ---یَوعِدُ که واو حذف میشه میشه یَعِدُ
تو اجوف حرف دومشه مثل عود که میشه عاد
این جا یه نکته داره بش میگن اعلال به قلب اگر حرف علت حرکت داشت قبلش هم حرکت داشت و حرکت پشتیش َ بود عله تبدیل به الف میشه که شد عاد یا خاف که خوف بوده
برای صرف 5 تا صیغه اول اعلال ب قلب کن
9صیغه بعدی اعلال به حذف اینجا یه نکته هست اگر اجوف واوی بود مثله عود صیغه 6 حرکتش میشه ُ مثلا همون عُدنَ اگر یایی بود میشه ِ بیع میشه بِعنَ
تو مضارع حرف عله رو ساکن بده میشه یعود....یذوق
3 تا فعل استثنا داره خاف نام نال اینا تو مضارعشون حرف عله قلب میشه که 6 و 12 هم میدونین که حذفه
نکته بعدی این 3 تا فعل ماضیشون مثل اجوف یای صرف میشه نکته بعدی برای اینا صیغه هایی که به نون اعراب ختم نمیشوند تو اجوف امر و مجزوم حرف عله حذف میشه که 1 4 7 13 14 هستش.
ناقص اونایی که بر وزن فَعَلَ هستن صیغه 1 قلب کن صیغه 3 4 5 عله رو حذف کن اگرم بر وزن فَعِلَ بود فقط تو 3 حذف کن
توی ناقص کلا باس صیغه های که نون اعراب ندارن جزم بدی که همون 1 4 7 13 14 هستش امرش هم همینطور اونی که نون اعراب نداره حرف عله حذف و تو مضارع مجزوم هم همینطور
یه چیزی بگم ناقص یادت رفت اگر دوتا حرف عله دیدی پشت هم اولی رو بزن بره
یهدیون میشه یهدون
ویرایش توسط tavakoli : 25 اردیبهشت 1395 در ساعت 00:42
به نظر من اعلال معلال رو بنداز دور مثل من یه سری فعل حفظ کن همه امتحانا هم جواب میده مثال که راحته هیچ
باید
تو اجوف صرف ماضی مضارع امر خاف باع قال رو بلد باش تو مثال خشی هدی دعو نیم ساعت تکرار کن یاد میگیری ، بقیشو با اینا میسازی
در حال حاضر 23 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 23 مهمان)