با سلام
سه فایل هست از طرف سنجش درباره نحوه اعمال سوابق تحصیلی که من از سایت کانون دانلود کردم.اگر خواستید بخونید.
چند نکته:
1 - خوب حالا اگر فایل ها رو بخونید متوجه می شید که نمرات هر درس به طور جداگانه تراز شده و با درس متانسب خود در کنکور با نسبت یک به سه یا همان 25 درصد جمع می شود.
2 - طبق اطلاعاتی که در فایل ها امده اعداد و نمرات و محاسبات انجام شده کاملا واقعی بوده و بر اساس اطلاعات داوطلبان کنکور است و شبیه سازی یا مثال نیست.
حالا من یک نتیجه گیری کردم
فرض کنید شما دو دانش اموز دارید
نفر اول دیپلم ریاضی قبل از سال 84 و داوطلب ازمون ریاضی
نفر دوم دیپلم ریاضی (مشمول تاثیر سوابق)و داوطلب ازمون ریاضی
در صفحه یک از فایل سوم ، نفر اول را ملاحضه بفرمایید
وی در درس شیمی نمره 20 گرفته و تراز وی در درس شیمی 10197 است
در جدول بعد طبق داده های سازمان سنجش اگر کسی شیمی را 87.7 زده باشد ترازش معادل 13510 خواهد بود
حال دو دانش اموز را در نظر بگیرید که
نفر اول : مشمول سابقه تحصیلی نیست و با 87 درصد تراز 13510 را در درس شیمی کسب می کند
نفر دوم : مشمول سابقه تحصیلی است و با نمره 20 و دردصد 87 تراز
((13510*(3/4))+(10179*(1/4))=
12407
یعنی با وجود معدل بیست نمره تراز وی کمتر شده است.شاید غیر منطقی به نظر برسد
اما چند دلیل دارد
1 - نمرات خام ازمون و خام امتحان نهایی که برای تراز استفاده می شوند از یک جنس نیستاند
2- بازه نمرات امتحان نهایی بین 10 و 20 و نهایتا 41 حالت ممکن ار در بر دارد اما نمرات خام کنکور بین -33/33 تا 100 بوده و 13333 حالت مختلف را در بر دارد
3 - ماکزیمم تراز نهایی 10000 است و حتی در دینی به 8 هزار می رسد در حالی که تراز کنکور برای 100 درد به بالای ده هزار نیز می رسد
نتیجه گیری:
من نتیجه گیری را به خود شما واگذار می کنم اما اگر من اشتباه گفتم اشتباهم را رفع کنید
1 - اگر من با دیپلم ریاضی در کنکور نجربی شرکت کنم و درصد مشابهی با شخص دیگری در درس زیست بیاورم نمره تراز من بهنر خواهد بود زیرا من نمره ترازی از ازمون نهایی ندارم که با نمره کنکورم جمع بشود.
2- اگر کسی قبل از 84 کنکور دیپلم گرفته باشد واکنون کنکور بدهد با درصد های مشابه نمرات تراز بهتری در کل خواهد داشت
با تشکر