ویرایش توسط ali1375-0016 : 15 اردیبهشت 1395 در ساعت 18:49
دوستان توجه کنین درصدی که بدست میارین ربطی به رتبه عوض شدن نداره !
بیشتر باید دقت داشته باشین تو چه درسی با چه ضریبی درصدتون چقدره !
فرضا شما 2 تا درس زبان و عربی رو در نظر بگیرین که در زیر گروه 1 جفتشون ضریبشون 2 هست !
حالا .
شما فرض کنین میانگین درصد کل داوطلبین در درس زبان 90 و عربی 60 هستش !
این وسط اونی که بین زبان و عربی ، میاد عربی رو 100 میزنه رتبش بهتر میشه !
درواقع رتبه شما ربطی به درصدتون نداره ، بلکه درصد کل داوطلبین و میانگین درصدها هم در اون دخیله !
نتیجه گیری خوبی میشه کرد اینکه کلا اینکار که بیاین بگین با فلان درصد رتبم زیر فلان میشه اشتباهه !
همانطور که آقای hosseinzj فرمودن
اونجوری که شما میگین نیست و با توجه به ترازی که کسب می کنین تو هر درس رتبتون جا به جا می شه که تاثیر خوب تراز هم به درصد بالای طرف و ضریب درس مورد نظر و درصد پایین بقیه توی اون درس ربط داره
(البته این قسمت پایین به حرف آقای ahmadreza_mo بیشتر ربط داره که فرمودن 100 زدن رتبه رو خیلی جابجا می کنه)
قصد توهین ندارم من از حرفای شما اینجوری برداشت می کنم که هرکی یه درسی رو 100 بزنه سازمان سنجش به عنوان جایزه علاوه بر تاثیر که گفتم خودش هم یکم رتبه ی داوطلب رو پایین میاره
ویرایش توسط opposite : 15 اردیبهشت 1395 در ساعت 19:49
استارتر عزیز اولا که کارنامه هایی که گذاشتید نمیتونه مبنای قضاوت قرار بگیره.
در ثانی این موضوعیه که خودم یه سال درگیرش بودم.
چیزی که در کنکور شما اهمیت داره نمره ی ترازه نه درصد.
به طور مثال اگر تراز دینی میانگین 9600 باشه شما با تراز 12000 بسیار جلوتر از بقیه خواهید بود.
حالا این تراز ممکنه با درصد 70 بدست بیاد ممکنه با 89 بدست بیاد.
اگر شما دینی رو 94 بزنید درصد فرضی 11290 رو بدست میارید و اگر100 بزنید حدود مثلا11300 که طبیعی هم هست وهیچ تراز مازادی به شما تعلق نمی گیره.
این رو هم خودم درآزمونهایی که 100 داشتم دیدم وهم سامانه ی سنجش تایید کرد.
درنهايت امیدوارم به درصد مد نظر برسید و طبیعتا درصد بالای 90 تاثیر عمده ای در تراز نهایی شما میذاره
پ.ن:
درصدها ی فرضی با توجه به سیستم تراز بندی سنجش ارائه شده.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)