بچه ها سلاممن سال دوم هستمهمینطور که می دانید نمایشگاه کتاب تهران در پیشهدو تا سوال1. به نظر شما کتاب های سال سوم رو بخرم؟2. اگه بله، چه درس هایی بخرم و چه انتشارات هایی خوبه؟(تجربی)میانگین ترازم 8400 تو گزینه دو هستشباتشکر
بچه ها سلاممن سال دوم هستمهمینطور که می دانید نمایشگاه کتاب تهران در پیشهدو تا سوال1. به نظر شما کتاب های سال سوم رو بخرم؟2. اگه بله، چه درس هایی بخرم و چه انتشارات هایی خوبه؟(تجربی)میانگین ترازم 8400 تو گزینه دو هستشباتشکر
داداش اگه میخای تابستون بخونی سوم رو که مطمئنم میخونی حتما از نمایشگاه بخر چون خیلی ارزون میوفته و به فکر اینم نباش که چاپ جدید کتابا تو تابستون میاد چون وقتت با ارزشه. در مورد انتخاب کتاب هم شیمی مبتکران بگیر هم واجب هم تکمیلیشو, فیزیک الگو بگیر و متمم جوکار چون بچه درسخونی و مبتکران هم خوب کتابیه, زیست هم الگو بهترینه, ریاضی هرچی دوست داری با توجه به سطحت, ادبیات سیر تا پیاز بخون خیلی خوبه,عربی الگو خوبه خیلی سبزم همینطور.بقیه رو هم مثل زبانو زمین و فارسی هر چی خوندی,موفق باشی
1.درصد کمی از کتابا ویرایش کلی میشوند و تنها تغییری که تو بیشترشون صورت میگیره اضافه شدن سوالای کنکور95
2.تو طول سال سوم هم باید تست کار کرد و هم تشریحی,از روی کتاب تست برو جلو و برای امتحان نهایی هم از بنی هاشمی یا eq گاج استفاده کن, اگه تو طول سال تست بزنی هم سرعت عملت خوب. میشه و هم برا نهایی آماده میشی,توصیه من اینه که تا اردیبهشت با کتاب تست کار کنی و بعدش برا نهایی خودتو آماده تر کنی
نه نخر . واسه نهایی جز کتاب هیچی به دردت نمیخوره . منم بهم گفتن توجه نکردم الان گیرم واقعا !!! خیلی خودمو با این کمک آموزشی ها گیج کردم .
کنارش میتونی سوالای نهایی سالای قبلم حل کنی که پی دی افشون هست !! اگه هم میخوای کتاب دستت باشه این جزوه های نهایی ریخته تو بازار . از هر انتشاراتی .
البته گاج محوری زبان فارسی و ادبیات خوبن !! به خاطر درس نامه هاشون میگم .
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
هیچ وخت برای سال اینده از نمایشگاه کتاب نخرید چون مجبور خواهید شد همان کتاب ها را در اواسط سال از نو بخرید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)