خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 31 به 45 از 86
    1. Top | #31
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      اقا شماره بدین ******** باشم زنگ نزنم

2. Top | #32
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      اقا شماره بدین ******** باشم زنگ نزنم
      باید فیاضی رو فوش ********* بدم

3. Top | #33
      کاربر باسابقه

Daghon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ali1375-0016 نمایش پست ها
      ینی امسال میدن؟
      باید بدن من از خیلیا پرسیدن گفتن ابلاغیه رو زودتر دادن که به ۹۵ برسن

4. Top | #34
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فوری فوری بچه ها
      گوش کنین
      توی امروز 110 نماینده مجلس به طرح رای مثبت دادن.از دو سوم چنتا رای کمتر داره.این طرح 2 فوریتی بود و به دو سوم نیاز داشت ولی نیاورده این رای رو.من این موضوع رو با یه وکیل مطرح کردم گداره پی گیری میکنه.لطفا همه سعی کنن به آقای توکلی یا مشهدی عباسی انتقال بدن موضوع رو تا توی جلسه عصر بررسی شه.لطفا سریع

5. Top | #35
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hanjera نمایش پست ها
      همون طور که دنیا جهان بخت بعد رفتن ساسی مانکن چالش دست با قرص رو گذاشت تو صفحه ، ما هم چالش کنکور بعد تاثیر معدل با قرص استامینوفن 500 رو گذاشتیم( خودمونو قول نزنیم..رای اخر هم همین تاثیر قطعی هست )
      عکس :

لینک :
      http://up.vbiran.ir/uploads/39260146...0_DSC_0170.JPG

منتظر حذف تاپیک هستم
      بسي خنديدم براي اين تابيك خخخخ جالش قرص استامينوفن )))))) جاي دنيا جهان بخت خالي
      زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
      و دلم بس تنگ است
      باز هم می‌خندم
      آنقدر می‌خندم که
      غم از روی رود…
      زندگی باید کرد
      گاه با یک گل سرخ
      گاه با یک دل تنگ
      گاه باید رویید در پس این باران
      گاه باید خندید بر غمی بی‌پایان…

6. Top | #36
      کاربر نیمه فعال

Ashegh
      نمایش مشخصات
      زنگ ب نماینده رو بیخیال مردش هستین برین تظاهرات فقط بلدین برین بگیم مرگ بر امریکا ؟؟؟؟
      برین بگیم مرگ بر سنجش!!!!!
      مهم نیس میرم مسیرو

7. Top | #37
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rez657 نمایش پست ها
      زنگ ب نماینده رو بیخیال مردش هستین برین تظاهرات فقط بلدین برین بگیم مرگ بر امریکا ؟؟؟؟
      برین بگیم مرگ بر سنجش!!!!!
      بیخیال :d

ویرایش :d

ویرایش توسط hanjera : 14 اردیبهشت 1395 در ساعت 17:44

8. Top | #38
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      فوری فوری بچه ها
      گوش کنین
      توی امروز 110 نماینده مجلس به طرح رای مثبت دادن.از دو سوم چنتا رای کمتر داره.این طرح 2 فوریتی بود و به دو سوم نیاز داشت ولی نیاورده این رای رو.من این موضوع رو با یه وکیل مطرح کردم گداره پی گیری میکنه.لطفا همه سعی کنن به آقای توکلی یا مشهدی عباسی انتقال بدن موضوع رو تا توی جلسه عصر بررسی شه.لطفا سریع همه همکاری کنین.امروز 200 نماینده در مجلس حاضر بودن و 110 رای مواف داشته طرح.یعنی 55 درصد و این از دو سوم کم تره.ظاهرا اشتباه نایب رییس مجلس بوده.لطفا همه همکاری کنین

9. Top | #39
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ehsansh نمایش پست ها
      فوری فوری بچه ها
      گوش کنین
      توی امروز 110 نماینده مجلس به طرح رای مثبت دادن.از دو سوم چنتا رای کمتر داره.این طرح 2 فوریتی بود و به دو سوم نیاز داشت ولی نیاورده این رای رو.من این موضوع رو با یه وکیل مطرح کردم گداره پی گیری میکنه.لطفا همه سعی کنن به آقای توکلی یا مشهدی عباسی انتقال بدن موضوع رو تا توی جلسه عصر بررسی شه.لطفا سریع همه همکاری کنین.امروز 200 نماینده در مجلس حاضر بودن و 110 رای مواف داشته طرح.یعنی 55 درصد و این از دو سوم کم تره.ظاهرا اشتباه نایب رییس مجلس بوده.لطفا همه همکاری کنین
      فک کنم 197 نفر رای دادن
      ولی تعداد موافق ها و مخالف ها رو اعلام نکردن انگار

10. Top | #40
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      فوری فوری بچه ها
      گوش کنین
      راست میگی ها

طرح دو فوریتی بوده باید دو سوم رأی میدادن که ندادن پس عملا کلیاتش هم تصویب نشده و باید از دستور کار خارج بشه

یعنی باهنر رئیس جلسه اشتباه کرده؟

@mohammacl

11. Top | #41
      در انتظار تایید ایمیل

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      فوری فوری بچه ها
      گوش کنین
      اقا من با موبایلم لطفا یکی حرف این دوستمون رو پیگیری کنه ببینه چند چندیم

12. Top | #42
      7p7
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      فوری فوری بچه ها
      گوش کنین
      ازكجا ميدوني ١١٠ نفر راي موافق دادن؟؟

13. Top | #43
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      المجلس العلما() لا یبقی مع الظلم
      مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
      هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!

14. Top | #44
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 7p7 نمایش پست ها
      برو توی لینک روبرو
      فقط همه سعی کنین با اقای توکلی تماس بگیرین .لطفا
      http://www.iscanews.ir/news/640886

15. Top | #45
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط 7p7 نمایش پست ها

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه) پارلمان کلیات طرح اصلاحیه اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب 1392 برای اجرا در سال 1395 را مورد بحث و بررسی قرار داده و به تصویب رساندند.
      وکلای ملت با 110 رأی موافق، 54 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از 198 نماینده حاضر در صحن علنی، کلیات طرح مذکور را به تصویب رساندند.
      در صورت تصویب نهایی این طرح، منظور از سابقه تحصیلی، نمراتی از دروس دوره سه ساله آخر متوسطه که مطابق اصول سنجش اندازه‌گیری توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری و نهایی و استاندارد برگزار شده باشد، است.

صفحه 3 از 6 نخستنخست ... 234 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن