اقا شماره بدین ******** باشم زنگ نزنم
فوری فوری بچه ها
گوش کنین
توی امروز 110 نماینده مجلس به طرح رای مثبت دادن.از دو سوم چنتا رای کمتر داره.این طرح 2 فوریتی بود و به دو سوم نیاز داشت ولی نیاورده این رای رو.من این موضوع رو با یه وکیل مطرح کردم گداره پی گیری میکنه.لطفا همه سعی کنن به آقای توکلی یا مشهدی عباسی انتقال بدن موضوع رو تا توی جلسه عصر بررسی شه.لطفا سریع
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم میخندم
آنقدر میخندم که غم از روی رود…
زندگی باید کرد
گاه با یک گل سرخ
گاه با یک دل تنگ
گاه باید رویید در پس این باران
گاه باید خندید بر غمی بیپایان…
زنگ ب نماینده رو بیخیال مردش هستین برین تظاهرات فقط بلدین برین بگیم مرگ بر امریکا ؟؟؟؟
برین بگیم مرگ بر سنجش!!!!!
مهم نیس میرم مسیرو
فوری فوری بچه ها
گوش کنین
توی امروز 110 نماینده مجلس به طرح رای مثبت دادن.از دو سوم چنتا رای کمتر داره.این طرح 2 فوریتی بود و به دو سوم نیاز داشت ولی نیاورده این رای رو.من این موضوع رو با یه وکیل مطرح کردم گداره پی گیری میکنه.لطفا همه سعی کنن به آقای توکلی یا مشهدی عباسی انتقال بدن موضوع رو تا توی جلسه عصر بررسی شه.لطفا سریع همه همکاری کنین.امروز 200 نماینده در مجلس حاضر بودن و 110 رای مواف داشته طرح.یعنی 55 درصد و این از دو سوم کم تره.ظاهرا اشتباه نایب رییس مجلس بوده.لطفا همه همکاری کنین
المجلس العلما() لا یبقی مع الظلم
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سهشنبه) پارلمان کلیات طرح اصلاحیه اجرای قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دانشگاهها و مراکز آموزش عالی کشور مصوب 1392 برای اجرا در سال 1395 را مورد بحث و بررسی قرار داده و به تصویب رساندند.
وکلای ملت با 110 رأی موافق، 54 رأی مخالف و 9 رأی ممتنع از 198 نماینده حاضر در صحن علنی، کلیات طرح مذکور را به تصویب رساندند.
در صورت تصویب نهایی این طرح، منظور از سابقه تحصیلی، نمراتی از دروس دوره سه ساله آخر متوسطه که مطابق اصول سنجش اندازهگیری توسط وزارت آموزش و پرورش به صورت سراسری و نهایی و استاندارد برگزار شده باشد، است.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)