خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 1 از 1
    1. Top | #1
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات

فارق التحصیل شدن قبل از سن مشمولیت و معافیت تحصیلی

سلام دوستان
      من متولد تیر سال 77 هستم و میخوام در کنکور سال 96 هم شرکت کنم اما در سایت نظام وظیفه نوشته شده "کسانی که قبل از سن مشمولیت فارق التحصیل بشوند 6 ماه مهلت معرفی دارند"یعنی من اگه خرداد فارق التحصیل بشم شامل این قضیه میشم
      درباره این موضوع با نظام وظیفه شهرمون تماس گرفتم و گفتن که درسته و برای شرکت در کنکور 96 باید فارق التحصیل شهریور باشم

اما زمانی که حضوری رفتم و سوالم رو پرسیدم گفتن نه و شهریور با خرداد فرقی نداره ، با نظام وظیفه تهران و یه شهر دیگه هم تماس گرفتم همین جواب رو دادن و گفتن "منظور سال مشمولیت هست نه سن"

از طرفی در توضیح کد7در پیوست1 دفترچه راهنمای ثبت نام کنکور95 نوشته شده"دانش آموزانی که در سن 17 سالگی و قبل از آن موفق به اخذ دیپلم یا پیش دانشگاهی میشوند.چنانچه حداکثر تا شش ماه پس از رسیدن به سن مشمولیت (۱۸سالگی تمام) وارد دانشگاه شوند مجاز به ادامه تحصیل میباشند در غیر این صورت به دلیل ورود به غیبت،مجاز به ادامه تحصیل نخواهد بود، مگر اینکه در مدت ۶ ماه ، معرفی خود را از طریق یکی از دفاتر پلیس+10 به وظیفه عمومی معرفی کرده و دارای برگ اعزام بدون غیبت باشد"

میشه لطفا راهنماییم کنید
      لبخند بزن:>
      این را مطمئن باش
      هیچ چیز در این دنیا ارزش محو شدن لبخند زیبایت را ندارد

ویرایش توسط ناخدا : 13 اردیبهشت 1395 در ساعت 12:32

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن