دوستان سوالاش کی میاد رو سایت؟؟؟
* الا بذکر الله تطمئن القلوب *
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
عمومیا آسون فقط ادبیات برام سخت بود
زیاضی متوسط بود
زیست نسبت به کنکور آسون بود ولی انقدر بی دقتی کردم ،الان اعصابم خیلی خورده!
فیزیک آسون بود. کسی درست مرور کرده بود میتونست تقریبا همشو بزنه.
شیمی نسبتا سخت بود ولی سختِ وحشتناک نبود. سوال آسون هم چندتایی داشت.
در کل بد نبود.
البته من خیلی از درسام مونده! اونایی که خونده بودم رو گفتم!
دوستان اگه ميشه از شيميش عكس بگيريد بذاريد..ما كه ٩٣ كنكورمون رو داديم رفت براى يكى از دوستان مى خوام.
و اينكه دوستان سعى كنيد با سورپرايز شدن كنار بياييد...من اختصاصى ٩٣ رو اول زيست رو خيلى شيك و مجلسى ٧٦ زدم (ژنتيك ها رو هم به اون سادگى تازه نزدمدو تا سوالى هم كه غلط زدم بين دو تا گزينه با بى دقتى غلطرو زدم)...بعد رفتم شيمى معروف ٩٣...من كه جامع ها رو شيمى ٨٠ مى زدم انقدر متحير شدم از اينكه نقطه قوت پايدارم داره به تاراج ميره تستاى متوسط و بعضا سادشو رو هم از دست دادم و آخر ٣٠ زدم و پشت بندش فيزيك و رياضى هم پايين تر از سطح خودم..
ویرایش توسط ARYAN : 10 اردیبهشت 1395 در ساعت 15:10
هیچوقت تو عمرم کسی رو نفرین نکردم اما دیگه نمیشه.لعنت خدا بر طراح شیمی سنجش و هرکس که قصدش فقط اذیت کردن دانش آموزاس.به امید خدا عذاب سختی تو همین دنیا براش میاد.آخه بگو بی همه چیز اینم سواله؟؟واسه هر سوال باید 5 دقیقه بنویسی تا تازه برسی به پاسخ اشتباه...
پاسخنامه هم جوری نوشتن که نه دلیل داره ونه توضیح سایر گزینه ها.همه ی سوالا هم تو ی خط جواب میدن که هر کی ببینه بگه آسون بوده..
تو ی لکه نور نشونم بده ، تا من دنیا بسازم از انفجار و تابشش...
دوستان ی جور صحبت میکنید انگار وحی منظره که سنجش هرجور باشه سراسری هم همونجوره
همه جامع ها خوبن همه،کنکور هم تو این چندسال ثابت کرده به هیچی شبیه نیست
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
قابل اعتماد نیست نمونش من و دوستم دو تامون تو آزمون آخر 700 شدیم بعد اون شد 700تو کنکور من شدم6000 و موندم این ور دیوار
با اینکه شیمی سخت بود اما شیمی 3 راحتی داشت - هم سوالاش روتین بودن و هم اعدادش راحت بودن
ادبیاتو گندزدم![]()
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)