سلام دوستان من تا الان دروس عمومی رو خوب مطالعه نکردم مخصوصا عربی!
چجوری و با چه کتابی شروع کنم?
میخام حدود ۶۰درصد بزنم تو کنکور!!
ممنون میشم کمکم کنید![emoji120] [emoji120] [emoji120]
فرستاده شده از ME371MGِ من با Tapatalk
سلام دوستان من تا الان دروس عمومی رو خوب مطالعه نکردم مخصوصا عربی!
چجوری و با چه کتابی شروع کنم?
میخام حدود ۶۰درصد بزنم تو کنکور!!
ممنون میشم کمکم کنید![emoji120] [emoji120] [emoji120]
فرستاده شده از ME371MGِ من با Tapatalk
من
خودم
و دیگر هیچ . . .
ویرایش توسط Brilliant : 10 اردیبهشت 1395 در ساعت 10:23
اگ از الان میخوای بخونی فقط ترجمه بخون عربی البته بستگی داره زبانم میخوای بزنی یا ن؟
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
من
خودم
و دیگر هیچ . . .
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
سلام !
ببین عربیو بشین ب نظرم فقط ترجمه بخون ! من خودم گاج دارم خیلی هم راضیم ! خوده گاج نوشته ک کدوم قسمتا باس واس ترجمه خونده شه !
ادبیات هم اگه قرابت مشکل داری گاج سبز بگیر عااالیه واسه قرابت ولی ی کم حجمش زیاده ..اگه میخوای بزنی باس ی کم سختی بکشی چون میگی دیر هم شروع کردی !
واسه تستشم نشر الگو بزن
دینی هم گاج نقره ای بگیر عاااااااالیههههههه مو ب مو توضیح داده ایات رو
زبان هم من خودم شبقره میزنم !
موفق باشی !
برای ادبیات موج ازمون هم خوبه . یه سی دی همایش زبان فارسی هم داره که تقریبا در 5 ساعت کل زبان فارسی رو درس میده .
دینی هم که همون گاج نقره ای بخش جمع بندیش برای مرور عالیه اما چون تازه میخوای بخونی باید از قسمت درس نامه استقاده کنی . سریع میتونی جمعش کنی .
عربی هم علاوه بر ترجمه که بازدن تست باید جمع و جورش کنی میتونی از فیلم های استاد ناصح زاده برای قواعد استفاده کنی و بعدش دیگه میشه مهارت با تست (همون سوالات کنکور که در هرکتایی موجوده رو استفاده کن)
عربی ناصح زاده دوران طلایی ( جمع بندی ) (95-94) | آلاء
ببینید خیلیا گفتن ترجمه بخونید من قلم همیشه ترجمه هارو درست میزنم اما تا الان یه کلمه هم حفظ نکردم!!!!
تو عربی پاسخ به سوالات ترجمه نیازمند قواعده یعنی حتی اگه لغتم حفظ نکنین با قواعد معرفه نکره و فعل و... میتونین به سوالات جواب بدین پس بهتره قواعد بخونین چون با یه تیر دو نشانو میزنید
بهتره اگه تونستین کتاب عربی رو با گاج سبز هم گام بخونین واسه بالای ۷۰
اگه نه برای قواعد میتونین اول قواعد گاج سبزو بخونین بعد خیلی سبز چون مطالب خیلی سبز بصورت حفظ کردنی نوشته شده حتما قبلش گاج سبز یا جزوه معلمتون اگه خوبه رو بخونین تا مطالب رو در حد یکم بالاتر از نهایی بفهمین در این صورت مطمئنا بالای ۵۰ میزنین
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)