برای فیزیک درسنامه نیاز نیست باید یه سری نکته رو شما بلد باشید تا بتونید به تست ها جواب بدید. گاج چهار جلد کتابه دو جلد سوال دو جلد پاسخ . توی پاسخنامه ایستگاه نکته ها رو گذاشته. البته فیزیک کلا تست زنی مهمه گاج هم تست ها رو خوب سطح بندی کرده هم خوب مبحث بندی کرده. از این لحاظ خیلی خیلی از فیزیک الگو بهتره.
برای زمین هم بهترین کتاب زمین شناسی جامع مهروماه هست که خیلی سبز جلوی این کتاب هیچ به نظر میاد. اگر داروسازی میخوای زمین رو هم بخون .
دیگه گاج معلومه عالیه دیگه
درسنامه،تیپ بندی،پاسخ تشریحی خوب
خلاصه راحت میتونی با خوندنش درصد بالا به دست بیاری
من خودم گاج رونخوندم ولی شما اشتباه منو نکن
اگرم سال به سال خواستی بگیری حتما به این توجه کن که فیزیک تجربی باشه
آخه بعضی ها مشترک ریاضی تجربی هستن
راستی فیزیک های فار و نشر الگو هم خوبه
کتاباتو بزار باشه بعد کنکور بگیر،هر تغییراتی ممکنه پیش بیاد
شیمی فار هم تابستون میخواد درسنامه دار بشه
Sent from my K019 using Tapatalk
جوک گفتی! کتاب های کمک درسی در بهترین حالت مرداد به روز میشن ... توی تیر که ۲۵ تیر تازه کنکوره بعد شما انتظار دارید توی تیر کتاب کمک درسی به روز بشه همراه با سوالات کنکور ۹۵؟؟
تازه اگر کتاب های پیش دانشگاهی تغییرات داشته باشند کتاب های کمک درسی اون کتاب اکثرا توی مهر منتشر میشن.
ایشون میخوان برن از نمایشگاه کتاب بخرند که تخفیف بگیرند بعد میخوان تابستون هم ببندند. الان دیگه سطح کتاب های کمک درسی اونقدر پیشرفت کرده که شما چه امسال بگیری چه سال بعد ضرر نکنی مگر اینکه کتاب های پیش دانشگاهی سال شما تغییرات زیادی داشته باشند.
در ضمن به نظرم کتاب ریاضی خیلی سبز در مقابل ریاضی جامع کنکور مهروماه مثل یک شوخی میمونه چون من هردو تا کتاب رو داشتم چنین نظری دارم .
من خودم زیست مهروماه و خیلی سبز رو ندیدم ولی الگو دارم درسنامه دار که شده عالی شده باز خودتون میدونید.
ادبیات موضوعی گاج، عربی کامل گاج، دینی گاج و انگلیسی مبتکران بهترین کتاب های عمومی هستند.
برای شیمی هم مبتکران خوبه.
عضو شورای مرکزی کانون دانش آموختگان سمپاد (استعدادهای درخشان)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)