سلام
سرکوفت های معلم ها رو شما هم دوران مدرسه داشتین ؟
سلام
سرکوفت های معلم ها رو شما هم دوران مدرسه داشتین ؟
ویرایش توسط konkur100 : 05 اردیبهشت 1395 در ساعت 12:25
معلمها سرکوفت میزنن چون سرکوفت شنیدن وما نیز در اینده سرکوفت خواهیم زد چون سرکوفت میشنویم
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
ی سری یکیشون ی سرکوفت کوچولو بهم زد جوابشو دادم.(البته با کم شدن انضباط همراه بود)
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
خلاف قوانین.
معلمای مدرسمون که عین خیالشونم نبود چی سرمون میاد ولی معلمای بیرون که البته اونام سرکوفت نمیزدن تخریب میکردن یه بار گفت من مطمئن نیستم دانش اموزای تیزهوشانم پزشکی قبول شن دیگه برا قبول شدن شما منتظر معجزم البته ما هم ککمون نمی گزیدا به غده پینه المون هم نمیگرفتیم با دود چراغ خوردن درصدا رو کشیدیم بالا
از دبستان تا حالا هر جا رفتم ، معلممون کلاس ما رو بدترین کلاس کل دوران تدریسش می دونست .
امسالم بیشتر از همه دبیر تاریخ و کامپیوترم من و همکلاسیامو با این جمله دیوونه کردن .
خدایی تخریب روحیه اس اینا . نباید بگن . درسته یه سریا درس نمی خونن ، ولی تاثیر منفی این جمله رو اونایی که حتی درسشونو خوب می خونن هم می مونه . مثلا من هم تاریخم همیشه خوب بود هم کامپیوترم ، ولی کم کم مثل بقیه بچه ها شدم .
این در مورد درسای مهم تر و اساسی تر مثلا حسابانم هست !
دوستان ، خوبی که حلال کردن نمی خواد
بدی هم که ندیدین از ما .
پس حرفی نمی مونه .
حس کردم این انجمن داره وقتمو زیادی هدر میده .
طی یه عملیات متفکرانه ، دست ها را بی وقفه روی دکمه های کیبورد لغزاندیم و چرت پرتی همچون "ختذسحگختبسثثذحذ" تایپ کردیم . آن را کپی کرده ، و رمز اکانت خویش را عوض نمودیم . بعد از عوض شدن امضایی که میخونید می زنیم "خروج" و بای فور اور سی یو افتر کنکور !!!!
ما پنج دسته معلم داریم:
1-معلمای سرکوفت زن!:فیزیک-شیمی-
2-معلمای مقایسه کننده:زمین شناسی-پرورشی!!
3-معلمای از خود راضی!:پرورشی!-ادبیات و زبان فارسی-
4-معلمای باحال:زیست-آمار-زیاضی-تاریخ
5-معلم غایب:معلم ورزش!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)