سلام بچه ها...آرامش ذهنی ندارم.تقریبا 2 ماه مونده به کنکور،اصلا آرامش ندارم.استرس دارم.باعث شده خواب و خوراکم بهم بریزه!!!شبا کابوس میبینم!!!واقعا نمیدونم چیکار کنم؟؟میترسم شب کنکور خوابم نبره و سر جلسه همش خوابم بیاد و آزمونو بد بدم و...
سلام بچه ها...آرامش ذهنی ندارم.تقریبا 2 ماه مونده به کنکور،اصلا آرامش ندارم.استرس دارم.باعث شده خواب و خوراکم بهم بریزه!!!شبا کابوس میبینم!!!واقعا نمیدونم چیکار کنم؟؟میترسم شب کنکور خوابم نبره و سر جلسه همش خوابم بیاد و آزمونو بد بدم و...
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
گاهی اوقات طرف انقدر به کنکور فکر نمیکنه که اصلا تلاش نمیکنه و در اونجور مواقع بهش پیشنهاد میدن که یکم به کنکور فکر کنه شاید بخاطر اون یکم استرس بگیره و تلاش کنه...
پس یکم استرس خوبه...
اما
اگه اونقدر استرس داشته باشی که مانع از درس خوندن بشه باید گفت که دیگه به نتیجه فکر نکن...
تلاشت رو بکن و نتیجه رو به خدا و امام زمان( ص) بسپار...
بخشی از مصاحبه سارا همتی:
شب قبل از کنکور با پشتیبان ویژه ام خانم مجرد ثانی یکم صحبت کردیم هم باعث خنده شد هم اینکه یه نتیجه گرفتم...
ایشون گفتن که شب قبل از کنکورشون یه ماشینی میاد زیر پنجره اتاقشون صدا میکنه و باعث میشه تا ساعت3خوابشون نبره!!
یا اینکه تو جلسه یکی همش حواسشون رو پرت میکرده ... اما بازم ایشون نتیجه خوبی گرفتن!!!
نتیجه گرفتم که:
روز کنکور همون اتفاقی میفته که از قبل هم قرار بوده بیفته.....
در پناه امام زمان (صلوات الله علیه )موفق و پیروز باشید.
سلام دوستان
منم خیلی حالم بد بود تا این که اتفاقی یکی از نوشته های بچه های انجمن رو دیدم ..باور کنین ازون موقعی که نمازامو بموقع می خونم حالم خیلی خوب شده تازه الان قرانم می خونم ...خلاصه نظر من بود امیدوارم به دردتون بخوره
در مسیر دستیابی به اهدافتان زندگی شما را حتما می ازماید
یکی از اولین ازمون ها این است که شما را با درد و رنج مواجه می کند .
به قدری سخت خواهد بود که گریه خواهید کرد این بخشی از مسیر موفقیت است
اگر نمی توانید درد و رنج را تحمل کنتید همین الان کنار بکشید .....
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)