تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری
سلام.نمیدونم جای درستی مطرحش کردمه یانه!منتا الان برای تجربی خوندمخ..خوبم خوندم..نمیگم عالی ولی خوب بوده..ولی دیگ نمیتونم..من علاقه اصلیم هنره..اصلا چندروزه سمت زیست ک میرم حالم بد میشهاز طرفی خونوادمم اجازه ندادن از همون سال دوم برم هنر..خیلی دوست داشتم...چنددوزه خیلی دارم اذیت میشم...دلم میخاد قایمکی بخونم هنر رو...مث..یه حیوونی..تا ربپتبم خوپبه خوب بشه..که خانواده راضی بشن دانشگاه هنر ادامه بدم..میتونم تو این وقت کم..بخونم و رتبه خوب بیارم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
ببینید مریم خانوم مشکلی نداره رتبه آوردن تو هنر آسون تره تا تجربی دوست من الکی شرکت کرد شد 2000منطقه دو و حتی ميتونست دانشگاهی قبول بشه دوست دیگم زيادم نخونده بود فقط در حد کتابهای درسیش شد 800شمام تلاشتو بکنی قطعا رتبه بهتری در انتظارته
راست میگن
خانواده رو حتما در جریان بزارید ،،،
خوب واقعا علاقه داشته باشه طرف به قول دوستمون الکی خونده 2000 ،،، شما که ماشالله علاقه داری ،،، قطعا زیر 500 هستید
راست میگن
خانواده رو حتما در جریان بزارید ،،،
خوب واقعا علاقه داشته باشه طرف به قول دوستمون الکی خونده 2000 ،،، شما که ماشالله علاقه داری ،،، قطعا زیر 500 هستید
تاپیک به صورت خودکار بعد از 10 ثانیه آپدیت میشود بنابراین برای نمایش پست های جدید نیازی به رفرش صفحه نیستحالت رفرش اتوماتیک به علت بی توجهی شما به این صفحه غیرفعال شد Un-Idle
- بازنگری