X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 81
    1. Top | #46
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      [QUOTE=ah.at;784120]
      نقل قول نوشته اصلی توسط lover sick نمایش پست ها

آآآآخخخخخخخ ببخشید من فک کردم که جمع بندی 24 ساعتشو میگییییی ...
      حواسم نبود درست پستتو نخوندم خخخخخ
      ببخش ...
      والا اینو جدید دادن بیرون من ندیدمش ... نیازی هم بهش نداشتم که برم نگاش کنم ... نمیدونم دقیقا چطوره ... ببینم سایت مهر و ماه خرابه؟؟؟؟؟
      من همین الان رفتم ببینم چجوریه کتابش دیدم سایتش بالا نمیاره ... دیروز هم یه کتابی میخاستم باز بالا نمیو ورد ... نمیدونم مشکل از منه یا سایتش؟؟؟؟
      اگه میشه خود رو توش ببین مشکل از سایته؟؟؟؟

خب کتابای خوبی تو بازار هستن ... به نظرم تو یا نشر الگو بگیر و یا خیلی سبز ... برو بین ببین با کدوم کنار میای ...

من این کتاب نامه رو ندیدم پس نمیتونم راجع بهش نظر بدم ... تازه چاپ شده ...

نه ايراد از تو نيست،سايت خرابه.

2. Top | #47
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      ببخشید که این سوالو اینجا می پرسم ولی کسی کتابنامه های زیست مهروماه رو خونده؟...نظرتون چیه؟...کتاباش همه نکات رو گفتن؟...این بهتره یا همایش نشردریافت
      اصلا براى زيست سمت مهر و ماه نرو.
      به نظر من بشين كل ٣ تا كتاب همايش دريافت رو بخون اخرشم كل موج آزمون الگو رو بزن

3. Top | #48
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      در مورد کتاب های زیست نظر شخصیه خودمو میگم ها باز کسی جنجال ب پا نکنه چرا این گفتی اونو گفتی
      از نظر آموزش خیلی سبز خوبه خوب ک ن عالیه ولی از نظر تست نسبت ب بقیه زیاد جالب عمل نکرده البته تو دوم و سوم بد نیس ولی پیش واقعا ویرایش میخواد
      گاج بین الگو و خیلی سبز من نتونستم باهاش ارتباط برقرار کنم
      الگو با توجه ب سبک کنکور های اخیر مناسب تره چون هم ترکیبیه هم شمارشی زیاد داره
      فاگو رو هم قبلا گفتم باز اینجام میگم بدرد کسی میخوره ک زیست خورده باشه کسی ک صفر یا متوسط ب پایین نره سراغش چون بدتر گیج میکنه
      نتیجه کلی آموزش خیلی سبز+تست الگو
      موج آزمونو ندیدم والا خودمم موندم بخرم یا ن چون هنوز تستای خود کتاب الگو رو تموم نکردم

4. Top | #49
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها
      اصلا براى زيست سمت مهر و ماه نرو.
      به نظر من بشين كل ٣ تا كتاب همايش دريافت رو بخون اخرشم كل موج آزمون الگو رو بزن
      این کتاباش جدیده...نمونه کتابا رو دیدی...

5. Top | #50
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_hps نمایش پست ها
      به نظرم ربطه به نوع کتابت نداری اینطوری که شما میگی بیشتر ربط به نوع خوندنت داره ولی خبو اگه میبینی حتما باید نوع کتابتو عوض کنی نشر الگو بگیر تو کتابفروشی هم حتما یه نگاه بندازش
      من با قاطعيت نظرتو رد ميكنم.چون خودمم دقيقا مشكل اين عزيز رو داشتم.كل زيست رو هم به طور كامل خوندم.
      ولى از وقتى كه به سفارش دوست عزيز ah.at كتاباى الگو رو خريدم و تستاشو زدم كاملا تونستم تو زيست موفق بشم.به نظر من شما هم اين كتابو بخر.حتى اگه باهاش راحت نيستى.چون كتابى جز الگو تا الان نتونسته به سبك كنكورا و ازموناى اخير تاليف بشه.واقعا با كتاباى ديگه زمين تا آسمون فرق داره.

6. Top | #51
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      این کتاباش جدیده...نمونه کتابا رو دیدی...
      نمونه هارو قبلا ديدم.هم الكى شلوغه،هم اينكه با توجه به وقت كمى كه دارى نميرسى بخونى،ولى كتاباى همايش در عين كم حجم بودن هر چى تو زيست بودرو گفته،مطمئن باش با يه دور خوندن دقيق اين كتاب و زدن كل تستاى موج ازمون يه درصد عالى ميگيرى.

7. Top | #52
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali77 نمایش پست ها
      من با قاطعيت نظرتو رد ميكنم.چون خودمم دقيقا مشكل اين عزيز رو داشتم.كل زيست رو هم به طور كامل خوندم.ولى از وقتى كه به سفارش دوست عزيز ah.at كتاباى الگو رو خريدم و تستاشو زدم كاملا تونستم تو زيست موفق بشم.به نظر من شما هم اين كتابو بخر.حتى اگه باهاش راحت نيستى.چون كتابى جز الگو تا الان نتونسته به سبك كنكورا و ازموناى اخير تاليف بشه.واقعا با كتاباى ديگه زمين تا آسمون فرق داره.
      خوب باید با یه کتاب ارتباط برقرار کنم وقتی نتونم ارتباط بگیرم اون کتاب ارزشی نداره برام

8. Top | #53
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohsen_hps نمایش پست ها
      خوب باید با یه کتاب ارتباط برقرار کنم وقتی نتونم ارتباط بگیرم اون کتاب ارزشی نداره برام
      حرفتو قبول دارم.ولى اگه بخواى تستاى قوى و جون دار بزنى چاره اى نيست جز اين كتاب.

9. Top | #54
      کاربر نیمه فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      کتاب هایی که من طی این چند ماه برای زیست مطالعه کردم(چون میخوام زیستو درصد بالا بزنم و ریاضی و فیزیکم خیلی ضعیفه)
      نشر الگو 1و2وپیش
      خیلی سبز1و2وپیش
      قلمچی پایه

برای سال دوم به نظر من نیازی به درسنامه های طولانی خیلی سبز نیست اما تستاش عالیه و خیلی بهتر از نشر الگو ...الگو هم تالیفی هاش کمه و هم بعضی تستاش اصلا جالب نیست در ضمن سوالای سنجش گزینه 2 و سراسری تو اخر فصل ها اورده که بازم به نظر من خیلی جالب نیست اما درسنامش مفهومی و کوتاهه که به نظرم از خیلی سبز بهتره ...قلمچی درسنامش کوتاه و مثل کتاب درسیه اما واقعا تستاس خوبن

سال سوم ...خیلی سبز تستاش خیلی عالیه نشر الگو هم همینطور.... هر دو تاشون هم ژنتیک رو خوب توضیح دادن
      با اینکه خودم از الان به بعد خیلی سبز رو میخونم درسنامش خیلی خسته کنندس اما واقعا عالیه (مخصوصا تولید مثل گیاهان و جانوران )که هیچکدوم از کتابا مثل اون توضیح نداده.....قلمچی هم بازم تستش خوبه اما با اون درسنامه برای درصد بالا به نظر من جوابگو نیست

پیش هم خیلی سبز اصلن نگیرید تستاش اصلن جالب نیست برای کنکور قبل 92 خوبه!پیش 1 درسنامه اش هم طولانی و خسته کنندس (پیش دو درسنامه به صورت نکات داره).....اما نشر الگو پیش عالیه هم درسنامه و هم تستاش (تالیفیش زیاده) ..... شارش انرژی رو خیلی عالی درس داده تستاش هم عالیه .....مابقی فصل ها هم همینطور.....قلمچی پیش هم که استفاده نکرده ام

10. Top | #55
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      الگو نمونه صفحشو دیدم و افسوس خوردم...بازهم از همون تستای عجیب غریب رو شاهدیم.ملت بلد نیستن چطور تست سخت بدن،تسته مسخره میدن.
      تستای سنجش امسال و پارسال و کنکور پارسال و مرور نکاته تستای قلمچی دستور کار منه.

11. Top | #56
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط iamshakh نمایش پست ها
      الگو نمونه صفحشو دیدم و افسوس خوردم...بازهم از همون تستای عجیب غریب رو شاهدیم.ملت بلد نیستن چطور تست سخت بدن،تسته مسخره میدن.
      تستای سنجش امسال و پارسال و کنکور پارسال و مرور نکاته تستای قلمچی دستور کار منه.
      از چه لحاظ میگین؟تستای قلم چی مگه چجورن

Sent from my SM-A800I using Tapatalk

12. Top | #57
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      داداش بعنوان مولف جزوه زیست بهت میگم اینکارو کن

کتاب درسی به طور کامل خورده شود
      درسنامه خیلی سبز خوانده شود
      تستای الگو بطور کامل زده شود

و من الله توفیق ..
      مــــــــــوفقیت

شانـــــسی نیست !

13. Top | #58
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirmz14789 نمایش پست ها
      داداش بعنوان مولف جزوه زیست بهت میگم اینکارو کن

کتاب درسی به طور کامل خورده شود
      درسنامه خیلی سبز خوانده شود
      تستای الگو بطور کامل زده شود

و من الله توفیق ..

کاملا باهات موافقم ...
      منتها به نظر من درسنامه ی الگو هم خونده شه ...

البته یه چیزی وسه پیش 1 و 2 که حتتتتتتتتمن حتتتتتتتمن فقطو فقط باید الگو خونده شه ...

چون همه ی پیش 1 و 2 ها افتضاااحن ... جز الگو

اینو خود طرفدارای خیلی سبز هم میدونن و همه الگو گرفتن ...
      ویرایش توسط ah.at : 06 اردیبهشت 1395 در ساعت 02:11

14. Top | #59
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      هیچ چیز بهتر از گاج طوسی نیست اگه خووووب کار شده باشه

15. Top | #60
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ah.at نمایش پست ها

کاملا باهات موافقم ...
      منتها به نظر من درسنامه ی الگو هم خونده شه ...

البته یه چیزی وسه پیش 1 که حتتتتتتتتمن حتتتتتتتمن فقطو فقط باید الگو خونده شه ...

چون همه ی پیش 2 ها افتضاااحن ... جز الگو

اینو خود طرفدارای خیلی سبز هم میدونن و همه الگو گرفتن ...
      بله دقیقا
      درباره درسنامه الگو هم بگم که اگه دیده باشین یه سری نکات در کادر بنفش قرار داده شدن که بنظرم فوق العادن و حتما باید حاشیه نویسی بشن
      درسنامه معمولیش هم نکات خوبی داره ولی ب خوبی اون نکات بنفش نیست
      مــــــــــوفقیت

شانـــــسی نیست !

صفحه 4 از 6 نخستنخست ... 345 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 12 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 12 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن