خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12
    نمایش نتایج: از 16 به 19 از 19
    1. Top | #16
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmadreza_mo نمایش پست ها
      رفتم ولی خب پیشتر نظارت میکنند کلا خیلی با مهندسی و ریاضیات درگیر نیست !
      مدیر کل محافظت و بهره برداری منابع اب ایرانٍ ! ولی خب تو شرکت اب نیرو ( سد سازی ایران ) خیلی دوست و آشنا داره...
      من هر دوتا ائاره رفتم اب نیرو خیلی خوب بود !

+ عمران بازار کار و تحصیل تو خارج از کشور وضعیتش چطوره ؟
      اینکه میگی خوب بود از چه لحاظ خوب بود . و یخورده با پدرتون تحلیل و بررسی کن ببین تا اون موقع که تو فارغ التحصیل بشی این خوبیا میمونه یا نه . چیزیم که باید همیشه حواست بهش باشه اینکه ایده آل های هرکسی در مورد هر مسئله ای شاید با گذشت زمان عوض بشه ! به فکر اینم باش...

در مورد بازار کار عمران در خارج باید بگم اونور هم به علمت و هم به چیزی که عملا یاد داری توجه میکنن ! یعنی اینکه مدرک صرفا داشته باشی یه امتیاز خیلی کوچیک برات محسوب بشه ( شاید در حد یه فیلترینگ نفرات باشه نه بیشتر )

بیشتر از همه گرایش های راه و ترابری و ترافیک اونور اپلای میگیرن . بقیه رشته ها هم میگیرن ولی اینجوری که امار نشون میده این 2 تا گرایش بیشترین اپلای رو دارن ! در مورد پول و مزایا هم نمیدونم واقعا و هیچ اطلاعاتی راجبش ندارم...
      منتها مسئله فقط اونور رفتن نیست . افغانستانم اونور حساب میشه . امریکا هم اونور حساب میشه ! واسه رفتن به اونور باید خیلی چیزا رو در نظرت بگیری .

همه این مسائل رو وقتی مدرکت رو گرفتی بیشتر باهاش مواجه میشی و تصمیمات برای زندگی آیندت شاید به کلی عوض بشه !

2. Top | #17
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      مهندسی نفت چطوره؟؟؟؟؟؟؟
      زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست
      هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
      صحنه پیوسته به جاست
      خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد

3. Top | #18
      کاربر نیمه فعال

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      من اطلاعات زیادی ندارم

فقط اینو میدونم که پارسال توی آموزشگاه یکی از هم کلاسیام فوق لیسانس برق از دانشگاه سراسری (توی تهران) داشت... خیلی باهوش بود اما میگفت کار واسم نیست و فقط میرفت توی مدارس فرزانگان تدریس میکرد اونم بعضی وقتا... واسه همین اومده بود واسه کنکور تجربی میخوند.. از یکی از بچه ها شنیدم پزشکی آزاد تهران سال 94 قبول شد ...(اینم بگم پشتکارش خیلی بالا بود)

4. Top | #19
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      اینده شغلی تنها ب رشته نیس بستگی ب خیلی چیزا داره پارتی توانایی های عملی سابقه کار محل تحصیل محل زندگی خلاقیت شما و....بسیار موارد دیگر

صفحه 2 از 2 نخستنخست 12

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)

کلمات کلیدی این موضوع

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن