سلام دوستان نظرتون در مورد مهندسی پزشکی ازاد یا شیمی ازاد یا دولتی یا علوم ازمایشگاهی ارتش یا پزشکی پردیس چیه کدوم بهتره ایا میشه از الان بهشون رسید لطفا جواب بدید
سلام دوستان نظرتون در مورد مهندسی پزشکی ازاد یا شیمی ازاد یا دولتی یا علوم ازمایشگاهی ارتش یا پزشکی پردیس چیه کدوم بهتره ایا میشه از الان بهشون رسید لطفا جواب بدید
ویرایش توسط ابوالفضل کنکوری : 23 خرداد 1399 در ساعت 21:05
اگه شیمی قبول بشی بری جنوب یا بری شیراز تو شرکت پترو شیمی کار کنی نونت تو روغنه در بازار کار علوم ازمایشی ارتش هم شکی نیست پزشکی نمیخاد بری اصلا کار نیست حتی برای فارغ التحصیلان دولتی چه برسه به اینکه شما پردیس را انتخاب کردی!!!!
اصلا میدانی چیست ؟!
من خدا را در بین فرمول های فیزیک یافتم !
من خدا را در بین مسائل شیمی یافتم ! در بین مفاهیم ژنتیک !
خبری از خدا نبود در کتاب دینی هایم !
خدا را بیاب . . .
نه در بین نماز های شبت ...
بلکه در بین شب بیداری هایت برای علم اموزی ...
پزشکی پردیس البته اگه پولش داری(حدود 250 میلیون تومن)
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
سلام من خودم مهندسي بزشكي بودم اكه كرايش بيوالتريك رو بخوني خيلي خوبه جونكه دوسال طرح داره برات و حقوق خوب.. البته بزشكي برديس اكه هزينشو داري كه بهتره و علوم ازمايشكاهي هم حتما بدون كار نميموني و رشته خيلي خوبي هستش..از شيمي خبر ندارم.. به علاقت توجه كن بيشتر همشون رشته هاي عالي هستن
زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست
و دلم بس تنگ است
باز هم میخندم
آنقدر میخندم که غم از روی رود…
زندگی باید کرد
گاه با یک گل سرخ
گاه با یک دل تنگ
گاه باید رویید در پس این باران
گاه باید خندید بر غمی بیپایان…
شیمی رو فکر کنم دکترای گرایش داروییش،میتونن داروخونه بزنن اگه مجوز بدن...پزشکی هم جای خود داره اگه کسی علاقه داشته باشه و شرایطشو برای پردیس رفتن....علوم آزمایشگاهی هم کار براش هست
همه ی اینا بستگی به شرایط و علاقه داره
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
لطفا اطلاعات اشتباه ندید به بچه ها. به دکتری شیمی دارویی و یا هر رشته دیگه ای غیر از داروسازی مجوز داروخونه نمیدن.
علوم آزمایشگاهی هم کار تو آزمایشگاه خصوصی هست ولی حقوق خیلی پایین.(حدود یک تا حداکثر دو تومن در ماه) (خودم لیسانس علوم آزمایشگاهی دارم ولی دارم دوباره کنکور میدم برای پزشکی)
در کل به نظرم پزشکی پردیس از همه اون رشته ها که استارتر گفتن آینده بهتری داره.
Live your dreams
🔱
KowsarDDC
ویرایش توسط KowsarDDC : 31 فروردین 1395 در ساعت 15:14
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)