خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
این عکسش فوتوشاپ نیست!؟
خداوندا، لعنت کن آن کس را که برای اولین بار در ذهنش ساخت امتحانی مانند کنکوررا کرد
VIVA Math & Physics
E=mC2
One day I will Become Successful
رشته های پزشکی و دندان پ بدون شک با ورود بین الملل ها و تعهد وزارت بهداشت و دانشکده های جدید تا 10 سال آینده وضعشون نسبت به الان خراب تر میشه.....
.
ولی
رشته های مهندسی که الان وضعشون بده تا 10 سال آینده بیشتر بد تر میشه پس این دلیل اصلا دلیل خوبی نیست
.
.
.
.
در ضمن تو ایران انتخاب رشته اصلا بر اساس علاقه نیست تقریبا......مثلا خودم درسته که به مهندسی نسبت به پزشکی علاقه خیلی بیشتری دارم ولی به رشته گرافیک و مهندسی کشاورزی و باغبانی بیشترین علاقه رو دارم ولی تا حالا خیلی درموردش فکر نکردم به خاطر پول......پس علاقه هم اصلا مطرح نیست...همه واسه پول یه رشته رو انتخاب میکنند
سلام...
پست هارو كامل نخوندم ولي مي خواستم يه چيزي بگم...شما با ترازه 5500 مي خوايد زير 10.000 بشيد و بزاريد واس سال بعد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من پارسال با تراز حدودا 4900 با معدل 16/6 شدم 12000 (تاثير معدل هم مستقيم بود) شما از الآن بخونيد واقعا ميتونيد رتتبه دلخواهتون رو به دست بياريد چون قبلا هم خوب خونديد...
اينو يه پشت كنكوري بهتون داره ميگه...
ویرایش توسط h@m!d reza : 29 فروردین 1395 در ساعت 17:16
خوشا دیدار ما در خواب ...
به شدت تایید میشه...یکی از آشنا ها حقوق همدان میخوند.میگفت استاد شیمیش خیلی خوبه.جزو یک درصد افرادی که به علم اضافه کردن
.
.
.
آب و هوای سرد که خیلی خوبه ....ولی در کل بجز شیمی اصلا خوب نیس
.
.
.بنظر من
برای مهندسی فقط اینا خوبن تو ایران و ارزش رفتن دارن
1.شریف
2.امیرکبیر
3.تهران
4.ص اصفهان
5.علم و ص
6.شیراز
7.فردوسی
8.خواجه نصیر
.
.
واسه ارشد هم اپلای به یکی از 100 تا دانشگاه اول جهان........دکترا هم که فقط اکسفورد;-)
.
.
.
.
حال کردی چه انگیزه ای دادم.....البته همه با تلاش ممکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)