سلام خدا بر همه دوستان
به مشکلی که دارم خواستم از شما بپرسم اینه که ساعت چند باید از خواب بیدار شم و ساعت چند بخوابم؟ در حال حاضر از ساعت ۲ تا ۸ میخوابم ولی شنیدم باید زودتر بخوابم و بیدار شم. خواستم ببینم شما برنامه درسیتون از چه ساعتیه؟
سلام خدا بر همه دوستان
به مشکلی که دارم خواستم از شما بپرسم اینه که ساعت چند باید از خواب بیدار شم و ساعت چند بخوابم؟ در حال حاضر از ساعت ۲ تا ۸ میخوابم ولی شنیدم باید زودتر بخوابم و بیدار شم. خواستم ببینم شما برنامه درسیتون از چه ساعتیه؟
There is enough light for one who wants to see
1 تا 1:30 و صبح هم 7:30 دیگه باید بیدار باشی
ظهر هم 1تا 2 ساعت بستگی به عادت بخواب بیشتر نشه
خدایا کمکمون کن
There is enough light for one who wants to see
بهترین زمان هم از نظر جلوگیری از سکته ( چون صبح ها خون غلیظ میشه احتمال سکته میره بالا برای همین مرگ زیاد ،، که این خودش یکی از دلایل دیگر نماز خوندن هستش ،،، همچنین مغز میتونه اطلاعات رو دسته بندی کنه
این زمان بهتر شناخته شده
خوابیدن 10 یا 11 شب و بیدار شدن 5 صبح
من خودم ساعت 1 میخوابم 8/30 بلند میشم و 9 درس رو شروع میکنم . بعد از ظهر هم 3 تا 5 معمولا میخوابم . با این اوصاف 12 ساعت روی برنامه درس میخونم .
من که خودم 11_12 میخوابم صبحم ساعت 6:30 بلند میشم از خواب...دیگه تا 7:30 شروع میکنم اگه لابه لاش احساس خستگی کنم چشمامو یه کوچولو میبندم...
به نظرم بهترین زمان خواب واسه یه دانش آموز و همچنین یه کنکوری خوابیدن ساعت11_12 شبه!!!
گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
بستگی به خودت و هدفت داره شاید حرفم یخورده بی ربطه ولی بعده دوسال تو سد کنکور موندن فهمیدم این چیزای پیش پا افتاده اهمییتی ندارن...
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
یعنی ادم یه تاپیکایب میبینه فقط ارور میده...
میترسم کم کم تاپیک ببینم روزی چند بار برم دستشویی اونم در چه تایمایی![]()
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)