خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 6 از 6
    1. Top | #1
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات

من و این همه سوال بی جواب!!

سلام دوستای گل
      من سوم تجربی ام و ترازم توی قلم 5500 هست و معدلم هم 19 در نوبت اول
      این چند تا سوال بی جواب رو جواب بدید ممنونم

1-آیا زمین شناسی توی قلم چی تاثیری در تراز داره؟؟؟اگه صد بزنم ترازم از 5500 به چند میرسه؟؟
      2-برای سال چهارم فاگوزیست پیش برای آموزش و تانک تست تخته سیاه برای تست کافیه ؟؟؟
      3-دی وی دی زیست1(سال دوم ) حرف آخر واسه منی که سال دومم فاجعه هست خوبه؟؟؟
      4-من دین و زندگی ام خیلی خوبه (کل سوالات دینی 2و 3 کنکور 94 درست زدم و قلم چی هم همش 100 میزنم حتی نخونده) اگه توی کنکور انشالله صد بزنم چقدر توی رتبه ام تفاوت داره؟؟؟
      5-من توی زبان انگلیسی گرامر و لغات زود یادم میره(قبلا از بچگی کلاس میرفتم غول بودم الان 4 سال هست دیگه نمیرم) چی کار کنم بتونم زبان رو خوب بزنم؟؟
      6-من سوم راهنمایی هم قلم چی میرفتم و همه اش عربی صد میزدم و ورودی تیزهوشان هم صد زدم عربی رو اما توی دبیرستان(سمپاد) نمیدونم برای چی هست که توی قلم چی درصدم از 20 بالا تر نمیاد؟؟
      7- من نمیتونم پای درس بشینم همش بلند میشم این ور اون ور میرم برای همین ترازم بالا نمیاد(ساعت مطالعه هفتگی 7ساعت )چیکارکنم بتونم پای درس بشینم؟؟
      ممنون

2. Top | #2
      کاربر نیمه فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      1- نمیدونم
      2- اگه فاگوزیست پیش رو از الان بخونی خوبه ولی چون حجمش زیاده تو پیش دانشگاهی نمیتونی بخونی ... واسه تست مهر و ماه ( پلنگ ) عالیه و نظری راجب تانک تست ندارم
      3- دی ودی دی زیست حرف اخر مفهومی توضیح داده و عالیه ... و برای شما خیلی مناسبه
      4- زیاد
      5- از جعبه لایتنر استفاده کن ..
      6- عربی اگه سال دومو بلد نباشی سال های بعدی رو نمیتونی خوب بزنی پیشنهاد من اینه از دوم دوباره بخون و کتاب پیشنهادی من عربی به زبان ساده هست.

3. Top | #3
      کاربر انجمن

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      ممنون از شما

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      1. آره تاثیر داره ، البته مثل زیست نیست تاثیرش ولی خب داره تاثیرشو
      6.منبع عربیت چیه؟
      7. یعنی چی همش این ور اون ور میری؟ وقتی به خودت میگی باید بشینم پای درس بشین و جم نخور. یه برنامه بریز و بهش مقید باش ولی نه خیلی سنگین از همین اول!!! خیلی سبک باید باشه
      در ضمن از الان به نظر من به نهایی فکر کن که خیلی مهم تر از تراز قلمچیه

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط erfan7 نمایش پست ها
      سلام دوستای گل
      من سوم تجربی ام و ترازم توی قلم 5500 هست و معدلم هم 19 در نوبت اول
      این چند تا سوال بی جواب رو جواب بدید ممنونم

1-آیا زمین شناسی توی قلم چی تاثیری در تراز داره؟؟؟اگه صد بزنم ترازم از 5500 به چند میرسه؟؟

تاثیر آنچنانی نداره ، زیست خیلی مهمه

2-برای سال چهارم فاگوزیست پیش برای آموزش و تانک تست تخته سیاه برای تست کافیه ؟؟؟

منبع آموزشی کتاب ، منبع تست هم گاج یا نشرالگو

3-دی وی دی زیست1(سال دوم ) حرف آخر واسه منی که سال دومم فاجعه هست خوبه؟؟؟

دی وی دی های آقای کرامت در اردو رو نمونشو دیدم خوب بود حرف آخر ندیدم و نظری ندارم

4-من دین و زندگی ام خیلی خوبه (کل سوالات دینی 2و 3 کنکور 94 درست زدم و قلم چی هم همش 100 میزنم حتی نخونده) اگه توی کنکور انشالله صد بزنم چقدر توی رتبه ام تفاوت داره؟؟؟

متاسفانه بازم تاثیر چشمگیری نداره چون همه بالا میزنن این درسو

5-من توی زبان انگلیسی گرامر و لغات زود یادم میره(قبلا از بچگی کلاس میرفتم غول بودم الان 4 سال هست دیگه نمیرم) چی کار کنم بتونم زبان رو خوب بزنم؟؟

تست و تست و تست ، مرور لغت و یادگیری در قالب جمله کارساز هست

6-من سوم راهنمایی هم قلم چی میرفتم و همه اش عربی صد میزدم و ورودی تیزهوشان هم صد زدم عربی رو اما توی دبیرستان(سمپاد) نمیدونم برای چی هست که توی قلم چی درصدم از 20 بالا تر نمیاد؟؟
      7- من نمیتونم پای درس بشینم همش بلند میشم این ور اون ور میرم برای همین ترازم بالا نمیاد(ساعت مطالعه هفتگی 7ساعت )چیکارکنم بتونم پای درس بشینم؟؟
      ممنون
      جواب داده شد

6. Top | #6
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Forgotten نمایش پست ها
      جواب داده شد
      نخیر اگه شما یک درس 100 بزنی خیلی به ترازت کمک میکنه حالا هر درسی ولی نه 99% فقط 100 ! به صورت چشمگیری ترازت میاد بالا...

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن